İnşallah Rize alır Serdar'ı :) Fener bi yükten kurtulur :)
Printable View
İnşallah Rize alır Serdar'ı :) Fener bi yükten kurtulur :)
Serdar'dan ilk geldiğinde çok umutluydum ama olmadı. O da olacak kadar çalışmadı demekki. Türkiye'de çalıştıktan sonra kalıcı oluyorsun, Bekir yıllardır bizde, Serdar potansiyel olarak Bekir'den üstündü. Anadolu'ya giderse 3 taraf için de olumlu olacaktır.
Serdar da hava topu denen hiç birşey yok. İlk geldiği zaman Fener'e eğer bu özelliğini geliştirebilseydi şuan Bekir'in yerine o oynardı. 1 sene topa vurmamış bi adam bakalım ne olur, Rize alır mı ?
http://fotocdncube.gazetevatan.com/v.../--955383.Jpeg
Çaykur Rizespor, Giray Kaçar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
Karadeniz ekibinin basın sözcüsü AykutFerah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Transfer komitemizin yaptığı çalışma sonucunda A milli takımda 4 kez forma giyen, Trabzonspor'da başarıyla görev yapmış, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da oynayan savunma oyuncusu Giray Kaçar ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verdi.
Ferah açıklamasında, sağlık kontrolünden geçen futbolcunun yarın Erzurum kampına dahil olarak takımla çalışmalara başlayacağını kaydetti.
Geçen Sezon Kötü Bir Sakatlık Geçirmesine Rağmen Giray Çok Çok İyi Transfer Kalitesini Belli Edecektir.
Giray'ın yerine Yalçın'ı tercih ederdim açıkcası. Ek olarak Karikari ile ilgileniyormuşuz, öyle bi yerde okumuştum. Max. 3 transfer daha yapıp transferi kapatacakmış Rize
Çaykur Rizespor, orta saha oyuncusu Hurşut Meriç ile yollarını ayırdı.
Çaykur Rizespor, Aykut Erçetin ile sözleşme imzaladı.
https://pbs.twimg.com/media/BvVBC5FIcAA0H-U.jpg
Cenk Güvenç, Cumali Bişi, Yunus Kırdal, Muhammet Kalkan, Ozan Papaker Kiralık gönderilmesine karar verildi.
Çaykur Rizespor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen Engin Bekdemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu sene Rize süpriz yaparsa hiç şaşırmam. İyi ekip aslında 1-2 transfer daha yaparsa daha da iyi olabilirler diye düşünüyorum.
Filip Holosko, Çaykur Rizespor'la anlaştı.
Çaykur Rizespor, Filip Holosko, Giray Kaçar, Murat Duruer, Aykut Erçetin ve Engin Bekdemir ile sözleşme imzaladı
Obraniak'ı kiralamış galiba Rizespor.
Napoli'nin Ali Adnan için 7 milyon euro teklif ettiği ve teklifin reddedildiğini okudum. Doğruysa yazık gerçekten. Anlamıyorum 15-20 mi verecekler sol bek bir adam için ???
Yabancı sınırlamasının kalktığı şu ortamda Ali Adnan'ı satmak pek mantıklı değil.Üstelik Ali Adnan'ın maliyeti de Rize gibi destek gören bir takım için bir şey değil.Bizim yapamadığımız zekice hamleyi onlar yaptı,haftalarca belki aylarca şu adamı istedim ama bizimkiler almadılar.Sonra 4 ay geçti Telles'e 6,5m euro bayıldılar.Neyse sonuç olarak onlar geleceğe yatırım yaptılar,geleceğini satan,vizyonunu da satar.
Eğer Rize bu ligde ilk 4 - 5 i hedefliyor ve buna uygun yapılanmaya gidiyorsa saygı duyarım. Ancak Rize gibi bir kulubun sol bekine 7 milyon gibi bir rakam teklif ediliyorsa bana gore satılmalıdır. O para ile bir çok oyuncunun maaşları odenir. Ben bu reddetme olayını biraz daha fazla para koparma olarak goruyorum. Keşke biraz vizyon sahibi olsakta bu tur plan yapsa her kulup.. :)
Ben 7 milyonu pek doğru bulmuyorum ama eğer doğruysa kabul edlmeli. Rize için 7 milyon müthiş bir rakam, ayrıca öyle aman aman da oynamıyor bence. Ve kulübün hedefi ligde kalmanın ötesine geçmediği için sıradan bir oyuncu da olur o pozisyona.
ali adnan ilk senesinde iyiydi bu yil dusus var gibi geldi bana + tellesten iyimi bence iyi suanlik... 7m verdilerse ki inanmiyorum rize aninda satardi...
336 B €'ya Ankaragücü'nden Gökhan Akkan, 250 B €'ya Stuttgart'tan Robin Yalçın, Karabükspor'dan Ahmet İlhan Özek, PAOK'tan Charles Itandje ve Akhisarspor'dan Mehmet Akyüz transfer edildi.
Ali Adnan 2,2 M €'ya Udinese'ye gönderildi.
Beşiktaş Alt Yapısından Yetişen Sezer Özmen'de Bu Sezon Yurt Dışına Transfer Olan Oyuncularımızdan Biri Oldu.
Sezer Özmen Fransa 2.Lig Takımlarından Metz'e Transfer Oldu. Yolu Açık Olsun Gelişimi İçin Güzel Bir Lige Transfer Oldu Bence.
Makiadi Çaykur Rizespor'da
Werder Bremen takımının twitter hesabının üzerinden yapılan açıklamada Cedric Makiadi'nin Çaykur Rizespor'a transferi gerçekleştiğini açıklandı. Bremen tarafından onaylanan transfer bonservis ödemeden geçti.