Sanıyorum Arial font zorunluluğu getirilmiş TFF tarafından,o yüzden öyle o;
DROGBA 11
Comic Sans MS yapmamışlar Allah'a şükür.
Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Amrabat, Selçuk, Hamit, Melo, Sneijder, Drogba.
ilk 11'i: Muslera, Eboue, Hakan, Gökhan, Semih, Hamit, Amrabat, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba
adamim amrabat yikacak insallah bugun sol kanati :D
hamit yerine erman yada kazim olmaliydi kesinlikle..
Fatih Hoca her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :D Bu yüzden en iyisi sanırım.
Edit:
Kalabalık Fenerbahçe orta sahasını Sneijder dahil 5 oyuncu ile baskı altına almak forvet ile olan bütün bağı kopartır.Akıllıca bir 11 sahaya sürmüş hoca.
4-4-1-1 çıktık.Sneijder bu sistemde daha rahat oynar. Çünkü orta sahada 4 oyuncumuz olacagından oyunu daraltması zor olacak Fenerbahçe'nin... Zaten Amrabat çizgi adamı :D Gökhan Zan ve Balta'nın performansı sonucu belirler...
Mehmet Topuz'un karşısına Amrabat, mantıklı bir hamle.
Bu defansla biz çok yeriz gibi ama bakalım :) Amrabat - M. Topuz eşleşmesi ise güzel düşünülmüş cidden.
Neye göre yeriz ? Gökhan Zan'ı son dönemde izleyen var mı ? Birbiriyle pek oynamamış Chedjou-Semih ikilisi yerine birbirlerini tanıyan Gökhan-Semih ikilisi bu maç için çok daha sağlıklı,ha yabancı sınırı olmasa tabi ki Chedjou seçilir.
Hakan'dan bahsettim. Ayrıca Gökhan mı Chedjou mu dersek tabii ki Chedjou tercih ederdim. Kısaca 4 defans bölgemizin ikisi yedek. O yedeklerden biri de hiç güven vermiyor. Elimizde seçenek de yok biliyorum ama...
Çok yeriz derken de mübalağa yaptım(beklediğimden çok yeriz demek istedim), sakin :D
Hakan'ın defans olarak çok sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ancak elde patlama olasılığı yüksektir,doğru :D
Son olarak yorum yapmak gerekirse,olay çıkmayan,sadece 34. dakika da malum sloganın atılmasını dilediğim,zevkli, -ki dürüst olalım bu Galatasaray'a bağlı- bol gollü,sonunda Galatasaray'ın kazanacağı bir maç olur inşallah.
Başarılar Galatasarayım ! Allah utandırmasın.
Mert Günok
Mehmet Topuz
Bekir İrtegün
Bruno Alves
Hasan Ali Kaldırım
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Cristian Baroni
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Pierre Webo
Fatih Terim akilli adam. Herkes 6 yabancı içinde Chedju'yu oynatacak defansta zannederken Gökhan Zan-Semih'i oynatıyor. Ama solda Amrabat var.
Sırf Gökhan Gönül yok diye Fenerbahçenin sağından yüklenecek. M.Topuz önünde Kuyt alan boşalır diye.
Ersun Yanal beklediğimden daha iyi bir 11 çıkarmış. En azından Kadlec ve Yobo faciası yok sahada. Umarım kavgasız gürültüsüz bir maç olur demek isterdim ama Melo ve Emre varken imkansız :).
Şaşkınım ama yaşayan en büyük Türk'ün vardır bir bildiği diye düşünüyorum..
Hala saygı duruşunda susmayı bilmiyoruz. Ülke bir yığın hadsiz dolu.
Saygı durusunda tezahurat.. İyiymiş.
Haydi hak eden kazansın.Gol bekliyoruz Drogba dan :D
Drogba sen nasıl atamadın onu, gol diye ayaklandığımızla kaldık.
tas gibi Hasan ali varken gittiler su kadlece o Kadar para verdiler ona üzülüyorum
spikerler masallah haklarini veriyorlar..
Maç ne durumda kim iyi oynuyo
İki takım da kötü, Fenerbahçe nispeten daha etkili.
Alves maçın en iyisi, bizde de Melo iyi.
Frikikte hakem duvarin 1 metre onde oldugunu gormuyor :)
Amrabat + Hamit = 30 top kaybı + 5 hücum faul + 5 kritik bölgede faul + 2 sarı kart
Bunlar maç başı tabii.
İki takımda iyi değil bence. FB iki pas yapamıyor, GS organize olamıyor
of be kaçan gole bak
Mert'in balına geçmedi beşliğinden top