Salzburg kontrolü elinde tutuyor. Fenerbahçe ise önde baskı yapamıyor, top kapamıyor ve çok top kaybediyor. Bir an önce toparlanması lazım.
Printable View
Salzburg kontrolü elinde tutuyor. Fenerbahçe ise önde baskı yapamıyor, top kapamıyor ve çok top kaybediyor. Bir an önce toparlanması lazım.
Bu takımın başına hoca olarak gelen adama bir şeyler oluyor gerçekten bir şeyler oluyor yani anlam veremiyıorum ben ; Şu Es Es'in geçen sene Avrupa maçında Marsilya'ya karşı çıktığı 11 ve 4-4-2 dizilimi ;
http://l1307.hizliresim.com/1c/z/qz52q.jpg
Nuhiu ve Kamara forvet, Erkan ve Alper gibi oyuncularda zaten ön ortasahada oynayan oyuncular. Takım full hücum oynuyor ve çok iyi de bir maç çıkarıyor. Bugün bakıyoruz Es Es'ten daha güçlü bir Fenerbahçe, Marsilya'dan daha kötü bir Salzburg ama sahaya sadece gol yememek için çıkan bir Fenerbahçe, aklım duracak yeminle. Utanmasak Webo ve Kuyt'ı da çıkarıp yerine Cristian-Selçuk ikilisini de oyuna sokup nirvanaya erişecez. Gelen gideni zerre aratmıyor.
Bıktım artık Fenerbahçe'yi mahkum futbol oynarken görmekten, O ileriye ne amaçla koyulduğu belirsiz tek forvetimizin çaresizce çırpınışını izlerken ama Fenerbahçe'yi yönetenler bıkmadı.
Yok yok bizde vizyonu olan hoca diye bir şey yok. Hepsi aynı mantıkta... Takım resmen dökülüyor.
Adamlar ne bicim kosuyor pres uyguluyor ve veriminide aliyorlar fenebahce pas hatalari yapiyor.fenerbahce ikinci yari kendi gelemezse ve rakibe kendi oyununu kabul ettirecek hamle veya hamleler yapmazsa isleri cok zor.o kadar orta sahayi sisireceklerine adam gibi bir forvet ve de gg yedek bir sag bek alsalar durum cok degisik olurdu.webo tr standardlarinda bir forvet oyuncusu
Webo - Sow Emre-Caner değişikliği bekliyorum.Salzburg ikinci yarı çok çok iyi.
Stoch kadroda yok
maşallah çok iyi oynuyoruz.
Kaleye ilk şut kuyt dakika 55
Yuh be 2 pası beceremiyorlar maçın en iyi Alves. Ne yaptığını biliyor. Sow giriyor bu arada :)
Bu oyunla Fenerbahçe'nin Kadıköy'de yenmesi bile garanti değil
Orta sahamızı cok kolay geçiyorlar.Emre değişikliği şart.Mierles bugun çok kötü.
cok az hazirlik maci yaptik, takimin mac eksigi cok belli. belirgin bir uyumsuzluk var, sezon basladiginda bunlar asilir bence. en azindan bu maca kadar 4-5 tane hazirlik maci yapmak lazimdi. 2 tane ter idmani seklinde mac yaptik, tek ciddi sinav psv idi.
İnanılmaz bir gol kaçırdılar. İzliyoruz resmen... Sezon başı kampının ne kadar yanlış olduğu çok açık. Bir takım bu kadar hazırlıksız bir halde olmaz. Olmamalı.
Golü yedik
Alan atti adamlar fenere futbol dersi veriyor resmen topuzdan sag bek falan olmaz bu arada
Adam topuzuda yapıştırmış kaleye. Ersun hocadanda bir cacık olmayacağı belli oldu. Gol geliyorum diyor şu lanet olasıca oyuncuyu 5 dakika önce değiştir be.
Gole bak yahu adamlar yeter artık dedi resmen güzel bi gol attılar.
Hadi gözünüz aydin baroni girdi :)
Baktilar sut cekerek gol olmiyacak yuriyerek kaleye girdiler
sakin bence adamlarin lig basladi hazirlar fenerbahce daha hazir degil gibi kondisyon yuklenmesi yapiliyor oyuncularin rahatlamasi en az 1 ayi bulur
bu arada fenerbahce sahada 8 kisi belli ki ligde onlarda cok SIKINTI cekcekler
Bizim bu maçta 1 gol atıp 1-1 berabere bitirmemiz lazım yoksa bu takımı orda elememiz imkansız. 1-1 ve 0-0 ile eleriz elersek.
Golden sonra kendimize geldik
Ersun yanal bu meireles hala ne demeye sahada tutuyor adam dogru duzgun pas yapamadi hep top kaybi
2 kaçtı... Tur gidiyor valla... Bu takıma elenirsek bence Ersun hoca hiç başlamadan toplasın bavullarını. Anlamı yok çünkü devam etmenin.
Sow olmadı mı bir halt edemiyoruz
Direk'den döndü.
Sow ile niye başlamazsın anlamıyorum...
Penaltı atacağızz... Bunu atmamız lazım yoksa tur çok zora girecek. Allahım olamaz Baroni mi yoksa, kumar oynuyoruz resmen :(
Penaltı !!!