Printable View
Play-off umudumuz Balkes'e deplasmanda 1-0 yenilmemizle son buldu :( Bu ligi seviyorum ama bu kadar para harcadıktan sonra bu sezon böyle olmamalıydı..
Valla 1. Lig acayip karıştı. :D İlk 6 takım büyük bir aksilik olmazsa kendi aralarında Süper Lig bileti ve Play-off oynarlar. Alt taraf aynı yanıyor resmen, orada da Maraş hariç diğer 5-6 takım kendi arasında yarışıyor. Ortada da bi 6'lı grup var onlar ne Play-off ne de küme düşer öyle karışık bi hal aldı bu sene :D
fethiyespor 8 haftalik yenilmezligini bucada yitirdi.
ankaraspor ve ibb direk cikar gibi duruyor. play off tan balkes ciksin isterim.
Mersin İdman Yurdu Manisaspor maçıyla birlikte yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı ve son 4 maçta kalesinde gol görmedi.
Şu Osman Özköylü eğer takımdan ayrılmayacaksa Ankaraspor da süper lige çıksın! Şu adam 1. Lige gölge düşürüyor.
2-0 öne geçtiğimiz maçta 3-2 yenik durumdayız , neden şaşırmadım acaba :)
Bu Ankaraspor Süper Lig'e çıktı valla şu maçtan sonra yani çıkamazlarsa yazık olur. :) Orduspor'da büyük sürpriz yaptı İBB deplasmanından galip gelerek.Zirve yarışı çok zevkli geçiyor sezon sonunda Ankaraspor ipi göğüsler gibi diğer ekip İBB olabilir ama şuan oralar çok karışık. :D
Çok şükür vaktinde yapılan tüm haksızlıklara rağmen Ankaraspor geri dönüyor.
10 Hafta sonra deplasmanda galibiyet aldı Adanaspor iyi takım gibi duruyoz şuan gidenler arattırmıyor kendilerini. ;)
Diğer 2 takımı bilmem; ama Balıkesirspor direk çıksın istiyorum Süper Lig'e. Eğer şansları olsaydı Adana Demir ve Karşıyaka da çıksın derdim; ama ikisinin de playoffa kalması bile zor görünüyor.
Biraz once ülkemizin underrated yeteneklerinden biri olan anil Taşdemir kornerden muthis bir gol atti fethiye deplasmaninda
Fethiye'de ne şansız takım arkadaş.2 senede bir kere belki olacak golü yediler.
Yine siyasetin lige karıştığı dönemlerden birindeyiz.
Balıkesir - Samsun maçı maalesef siyasi çıkarların gölgesinde kaldı. Olmayan bir penaltı ve kırmızı kart. Samsun emniyet müdüründen gelen emirler, ve yeni atanan bir emniyet müdürünün şehri kışkırtması.
Yensek bir sonraki hafta lider olma ihtimalimiz vardı. Ancak puanımızı çaldılar. 2-2 bitti maç
PTT'den 2 tane belediye takımın üst lige çıkma ihtimali yüksek umarım çıkamazlar iki tane seyircisiz takımın ligde olması hoş olmaz. Gönlümden geçen Balıkesir,Samsun'un çıkması ama pek mümkün olmayacak gibi.
Büyük ihtimalle I.B.B ve Ankaraspor çıkacak lige, üçüncü takım kim olur bilmiyorum. Gönül ister ki taraftarı olan Karşıyaka, Samsun, Balıkesir gibi takımlar çıksın lige.
Fethiye - 1461 ve Linyit adım adım alt lige gidiyorlar. Adanaspor yine baldan kalacak ligde ya :(
İBB artık çıktı Süper Lig'e. 2.'lik için ise kıyasıya bir mücadele var. Melih Gökçek'ten dolayı Balıkesir ya da Ordu'nun 2. olmasını istiyorum.
Balıkesir umarım 2. olur,bende istemiyorum Ankaraspor çıksın ama çıkarsa da iyi olur :D
Ankaraspor'u severim aslında ama takımın ismini Ankaragücü yaparım diyor şaka gibi. :D
Melih Gökçek ve Osman Özköylü ikilisini düşününce Ankaraspor çıkmasını isteyeceğim en son takım ama bugün kazanırlar inşallah :) Umarım Balıkesir çıkar , taraftarları çok iyi.
Balıkesir yeniliyor 2-0 Karşıyaka'ya. İnatla ben çıkmıycam, çıkmak istemiyorum üst lige diyor :D
Ama hala Balıkesir'in avantajı var fikstür olarak haftaya Manisa'yı geçerse Süper lige çıkar bence Manisa'dan sonra Maraş ve İBB maçları var. Orduspor'un maçlarına göre daha rahat geçecektir.
Ulan Ankara naptın yaa offf :( Adanaspor ligde kaldı artık :(