Yıpranan ve zaten yavaş olan Arsenal defansına karşı 65. dakika civarında diri bir Emenike'yi oyuna almayı planlıyor olabilir Ersun Yanal.
Printable View
Alper'in şu takımda olmak için daha ne yapması gerek anlamadım, dikene gidebilen tek oyuncumu
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Giroud, Walcott
Güya adamlarda herkes sakattı. Tam kadrolar herhalde bir eksik göremiyorum.
Emenike'nin olmaması doğru olmuş, ileri üçlünün uyumu önemli. Savunmada Bekir tercihi de mantıklı. Ama Alper'in 11 başlaması gerekiyordu, en azından 45'te Emre yorulduğunda çıkartmalı.
Sağ bekte Bekir var en azından patlamaya hazır bir bomba değil.
fenerbahcenin yedekleri
Yedekler: Mert, Egemen, Gökhan Gönül, Cristian, Alper, Caner, Emenike
Kadro güzel tek kötü yanı Alper'in olmayışı.
Geçmiş olsun arkadaşlar...Topu kim ileriye taşıyacak merak ettim...
Maç 2-2 biter ve İngiltere'de ŞL'ye veda ederiz...
Kasmayın beyler maç bizim, şimdi Fifa'da maç yaptım 2-0 yendik goller penaltıdan Kuyt. :)
Fenerbahçe'nin bu sistemle maç kazanabilmesi mümkün mü ? Dünyada 3 merkez forvet oyuncusuyla oynayıp bunları sağa sola çekerek futbol mantığını zorlamak ? Geçen sezon bu sistemi kullandık olmadı kötü oynadık, bu sezon şu maça kadar kullanıyoruz berbat futbol ve kötü sonuçlar ama hala aynı sistem ve aynı oyun anlayışı enteresan yani, ben hayatımda bu kadar çaresiz bir Fenerbahçe görmedim, bir sistem değiştirmeye bile cesareti olmayan bir takım.
Allah yardımcımız olsun.
İnşallah kazanırız, başarılar Fenerbahçe!
hadi bismillah arsenal etkili oynuyor.
Defansta çok boşluk bırakıyoruz 5 dakika oldu ama
Bekir çok ileri çıkıyor bu tehlikeli.
Doğru düzgün pas yapamıyoruz buna çözüm şart.
bendeki linkler patladı düzgün linki olan varsa pm atabilirmi
Galibiyeti çok ama çok istiyorum. İngilizlere tekrar bir mağlubiyet yaşatmak mutluluk verici olacak.
Linki olan bi arkadaş özelden yazabilirse çok sevinirim.
Ramsey atarsa kesin tüpçü gider :D
Linki olan banada bi zahmet mesaj ile yollasın beyler..
Webo sarı.
Edit : Maç bilgileri
Koscielny yerine Jenkinson girdi.
Adam fena sakatlandı.
Link olan yollayabilirse çok mutlu olurum bendeki patladı :)
Yalnız adam çok fena sakatlandı. Kan vardı en son.
edit: link vereniniz çok olsun beyler sağ olun :D
türksat smartsporda maç şifresiz beyler açın
Fenerbahçenin oynadığı o olgun futbol anlayışı gitmişe benziyor. Geçen Konya maçını izlemedim ama bu maç için bunu söyleyebilirim. Eskiden Avrupa maçında bile olsa olgun futbol oynardı. Göremiyorum bunu. Daha çok son 5-6 yılın Beşiktaş'ı gibi dengesiz top oynuyor.
Allahım ne defans yaptık
alves konusunda kazık yediğimizi düşünüyorum nedense