Eskişehir biraz daha akıllı ve sakin oynarsa kazanır.
Printable View
Eskişehir biraz daha akıllı ve sakin oynarsa kazanır.
Fenerbahçe berbat oynuyor, bence toplu istifaya gidilmeli.
Arkadaş bizi kanser mi edeceksiniz zorla? Allah aşkına..Resmen futbolun katiliyiz,bizim gördüğümüz emenikeyi,weboyu bu hoca göremiyor mu? sistem değiştirip oynatmak bu kadar mı zor? Taraftar desen heyecan yok,şu oynadığımız futbol iddaa ediyorum devam etsin maç kazanamayız biz.YÖNETİM İSTİFA
Şu futboldan sonra diyecek birşey bulamıyorum böyle rezil bir futbol olamaz ne hallere geldik inanamıyorum.Topla oynama oranı %53le Eskisehir'de kendi sahamızda koskoca 45 dakikada 3 şut atabildik rakip 5 şut attı ve o şutlar net pozisyonlarla geldi .Baya bir hamle oyuncumuzda var yedekte kesin kurtarırız biz bu maçı.2. yarı duymak istedigim tek tezahurat tüm stad yönetim istifa !
Zaten Fenerbahçe'nin şu maçı kazanması bizim lehimize olmayacaktır. Arsenal maçını büyük olasılıkla ne yaparsak yapalım kaybedip eleneceğiz. Bu maçıda kaybedersek hiç değilse o başarısızlıkla birlikte daha büyük bir baskı oluşturacağı için bu maçın kaybedilmesini istiyorum. Üzerine CAS'tan gelmesi muhtemel bir ceza olayıda tuzu biberi olacak. Yoksa bu maçı kazanırsak bir çok başarısızlık geçiştirilecek, gördünüz mü işte denilip bir çok saçmalığa rağmen skora yönelik yorumlarla bir takım şeylerin üzeri örtülecek...
Sow girer, kilidi çözer.
Bienvenu engel olmazsa kilit milit kalmazdı ya sağolsun bize çalıştı ilk yarı adamım (:
Önü boşken rakibinin üzerine doğru çalım atmaya çalışan bir futbolcu Bienvenu. Topu her aldığında istemsiz gülüyorum. :)
Fenerbahçe'de yaratıcılık yok burada akla hemen Alex geliyor, tempo da yok. Kadro istikrarı ve doğru diziliş bulunmadığı sürece bu şekilde zor. Ersun Yanal'ın Aykut Kocaman kadar kredisi olamaz.
En güzeli Galatasaray gibi adamına göre sistem yapacaksın ve kanatsız oynayacaksın. Tamam çok üst düzey olmaz ama Galatasaray gibi skoru alırsın daha göze hoş gelen futbol oynarsın.
Gol attık sevinen el kaldırsın?
Kuyt attığı için sevindim kazara Meireles filan atardı...
Eskiden golden sonra maçı açardım, şimdi ise maçı kapattım.
Ancak böyle biteceğini sanmıyorum, beraberlik olabilir.
Gol attığımıza üzüldüm,yenilmemiz lazım erken teşhis can kurtarır
erkan ne top oynuyor be sezon sonu iyi paralara satilir galiba...
Penaltı, atarlar 1-1 olur.
hakem ilk yarıda penaltıyı vermedi (webonun pozisyonu) şimdi biz öne geçince eskişehire bir penaltı uydurdu.
Bu kadarmı kötü oynuyorsunuz?
kacirdi necati
Sirti donuk adamin eline carpan topa penalti caliniyor saka gibi.
Allah'tan mert var.
Haksız penaltının gol olmaması güzel oldu.
Bruno Alves gibisi gelmedi. Bir kaç maç oldu ben böyle savunma görmedim. Şu takımın geri kalanı bir organize olsa daha çok yararlanacak gibiyiz. Bu takım için Puyol bile olur.
Bu Emenike Karabükte uç forvet oynadı yardırdı.
Milli takıma yükseldi yardırdı.
Moskova'da oynadı yardırdı.
Geçen hafta Konya maçında oynadı yine yardırdı.
Şimdi ne oldu da sol açık oynuyor ? Sow'u öldürüp bitiriyoruz sıra Emenike'de mi ? Allah aşkına şu takımın başına enteresan işler yapmayan birileri gelsin artık. Fenerbahçe'nin hocalarının futbolun doğasını zorlamalarından bıktık.
Haftaya kalede Volkan olursa Ersun Yanal futbola ihanet etmiş olur.
Gole gram sevinmedim şu maçta tek helal olsun diyebilecegim Mert var.Sow'u öldürmeye calısıyor sanırım Ersun Yanal.Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum şu maçı kazanırsak berbat bir futbolla maç kazanmıs olacagız insallah bu tepedekilerin gözünü boyamaz ancak hiç sanmıyorum oo maçı aldık takım harika derler...
Meireles ve Webo tam zarar. Webo neden alınır zaten hiç anlam verememiştim. Alper çok savruk. Emenike de kanat oynamaz çünkü oyun zekası düşük. Güzel tek nokta Mert'in oyunu.
Eskişehir - Fenerbahçe maçları birbirinin kopyası olmaya başladı, bulduğunu atan Fenerbahçe'ye karşılık oyunu kontrol altına alan ama laubali bir oyun ortaya koyan Eskişehir. Son maçlar hep bu şekilde geçiyor.