Maçtan sonra pozisyonlar izlenebiliyor haberin olsun :)
Printable View
Maçtan sonra pozisyonlar izlenebiliyor haberin olsun :)
Evet penaltıları yendi,oh ne güzel.
Galatasaray'ın maç kadrosu 11 yada 12 kişiden oluşuyor :) Drogba ve Burak Yılmaz küsmesin diye Fatih Terim oynatmak istediği 4-2-3-1'i oynatamıyor, oynatsa da elinde kayda değer kanat oyuncusu yok :) İlk 11'den bir iki tane sakatlık oluşsun Galatasaray ciddi sıkıntı yaşar. Daha var transfer olur mu bilinmez ama bu kadro iki kulvarı birden götürmez bu kez -ki karşında Cluj, Braga değil, Juve, Real olacak. Bence Galatasaray derin bir kadroya sahip değil, Ve iyi bir futbolda oynadıkları söylenemez. Skorlar fena sayılmaz ama oynanan oyun iç açısı değil.
Beklediğim gibi, berbat futbol oynuyoruz. Bu şekilde oynarsak bu sene şampiyon olamayız. Takım ileriye çıkamıyor, çıktığında kolay kaybediyor.
Ayrıca senin adın Drogba ise bu kadar pozisyon harcamaya hakkın yok hele Sneijder'in atmaya çalışıp da atamadığı paslar beni deli etti bu akşam. Şampiyonlar liginde umudum var, çünkü yüreğimiz büyük, ama ligde yemez, bu futbolla zor artık öyle diğer takımlar Anadolu takımları gibi değil İstanbul takımları gibi oynuyorlar.
Karalar bağlamaya gerek yok,her yıl bu tarz başlangıç yapıyoruz ancak Bursa ve Eskişehir gibi aşırı zorlandığımız deplasmanlarda kötü futbol oynadığımız için bu sezon biraz sancılı başladı ama ortada yani çok kötü oynuyoruz.
Neyse biran önce oyuncuların 4-3-1-2'li sistemde kanattan oynanmamasını öğrenmesi gerekiyor.Sende dikine hızlıca top çıkartabilen Melo,pas ayakları Sneijder ve Selçuk varken sen oyunu kanatlara yayarsan tabi oynayamazsın.
İyi oldu iyi, yenersek fark 4 olacak :)
Yani maçtan çok umudum yoktu.Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında en iyi oynadığımız zamanlarda bile puan bırakıyoruz hatta kötü oynuyoruz.Milli maç arasından sonra toparlanıp Arena'daki maçı kazanırsak Beşiktaş maçına güzel bir şekilde çıkarız.Ben Olimpiyat'ta Beşiktaş'ı yeneceğimizi en kötü yenilmeyeceğmizi düşünüyorum.
Necati Galatasaray'a ne zaman gol atacak diyenler Antalya zamanını izlememiş anlaşılan.Öyle ezbere konuşmak kolay ama insan gerçeği bilince komik duruyor yorumlar.
Artık rakip takım taraftarının bizim maçları özellikle seyredip saçma sapan yorum yapmalarına alışın derim.Oyun olarak şu an müthiş olmasakta imrenilen bir Galatasaray var.Normal.
Melo 2 haftadır hiç olmucak hareketler yapıyor futbol dışı performans sergiliyor hakemlerde buna izleyici kalıyor resmen...
O pozisyona da penaltı diyosanız bi daha futbol konuşmayalım hatta mümkünse forumu toptan kapatalım, yapmayın Allah aşkına ya.