gereksizleşti
Printable View
gereksizleşti
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic.
Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Bruma, Riera, Sneijder, Drogba.
Yedekler
Storari, Ogbonna, Peluso, Marchisio, Isla, Llorento, Quagliarella.
Ufuk, Gökhan, Sabri, Engin, Burak, Umut, Amrabat.
Tevez pres gücü en yüksek forvetlerden biri dünyada. Fizik gücü iyi durumda ise oynaması iyi olmaz. Ona karşı pas hatası yapılmaması, garanti pas yapılması gerekir. Bir tembel pasını çalıp değerlendirmesi maçı çöpe atar.
Güzel bir 11 olmuş.Geçen 90+ programında konuşuyorları Riera için.Mancini bilmez sol bek olduğunu açık oynatır,biz alıştık direk solbek yazıyoruz diye.Dedikleri gibi oldu gerçekten de :)
11 güzel olmuş.Her ne kadar F.Terim'in oynattığı gibi devam edecek olsak ta kontrollü bir futbol anlayışı ortaya koyacağız gibi.Bruma adam akıllı oynasın.Selçuk Melo eski günlere dönsün bir de Sneijder iyi top oynasın alırız maçı.
11 Çok güzel olmuş valla bravo Mancini'ye.Allah yardımcımız olsun artık 45 dakika kaldı Aslanlarımız buradan puanla dönecek inşAllah.
XI: Muslera, Chedjou, Hakan Balta, Semih, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma, Riera, Drogba
Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
Şu maçın şifreli olması kadar saçma bir şey yok.
ee aydın aydın diye ortalıgı velveleye verdiler 18de bile değil.
te allam ya sabır ver rabbim......
Giovinco yokmuş Tevez'de antrenmana çıkmamış bunlar önemli şeyler bizim adımıza inşAllah puan alabiliriz maçtan.
Bu saçmalık tek bizim ülkemizde var zaten.
İyi de abicim bu maçın ülkemizin açık kanallarından birinde yayınlanması gerek. İzlemenin alternatif yolları var, internetten izleme şansımız var çok şükür. Ama ben niye boş yere internet kullanayım veya para harcayayım bu iş için? Daha bu sene karar çıkmamış mıydı Şampiyonlar Ligi grupları konusunda? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Evet öyleydi ama sonra karar değiştirdiler D-Smart sözünü geçirdi RTÜK'e.Daha bu maçtan sonra 1 maç daha D-Smart'ta. 4. ve 6. maçlar STAR'da.
Deplasmanı bize de deplasmana olarak yaşatıyorlar çok zekici d-smarta tebriklerimi gönderiyorum dahiyane bir fikir
Riera sağ kanatta Bruma solda.
25. Dakikada Vucinic sakatlandı Quagliarella oyunda.
Semih de sakatlandı onun yerine Gökhan Zan oyunda.
Gooooooooooollllll drogbaaaaaaaaa.
Golün videosu var mı
Melo mevkisinde dünyada sayılı oyunculardan bence, aslan parçası.
352 mi oynuyoz gençler hayırdır?
Teşekkürler video için ve pepe de benzer dakikalarda ağzı yüzü dağılmış ilginç olmuş
Sneijder ve Riera rezalet. Umut ve Sabri girmeli acilen.
Helal olsun be Aslanlarımıza böyle bir deplasmanda ilk yarıyı 1-0 önde kapatmak büyük olay helal olsun Mancini ve Aslanlarımıza.Kaldı bir 45 dakika Juventus fena bir baskı kuracaktır 2. yarıda 2'yi bir an önce bulmak şart.Riera-Amrabat Sneijder-Umut güzel olabilir.
Riera ve Sneijder takımdaki kötü isimler. İlk yarının sonundaki pozisyon hariç net pozisyon vermedik. Buldukları pozisyonlar net değildi. Bizim pozisyona benzeyen çok az atağımız var :) Adamların hatasıyla golü bulduk. Sonuç olarak öndeyiz. Böyle 45 dakika geçer mi bakacağız.
60-65'e kadar fena baskı yiyeceğiz, iyice gömüldük. Önde olmamıza rağmen hala beraberlik iyi sonuç diyorum ben şahsen.
hangisi italyan takımı anlamadım ? :D