Abi Terim'in Burak Yılmaz aşkı nedir ya ? abi adama geçen sene öyle kaç pozisyon geldi 1 tane kaçırmadı bu sene hepsini kaçırıyor işte :(
Printable View
Abi Terim'in Burak Yılmaz aşkı nedir ya ? abi adama geçen sene öyle kaç pozisyon geldi 1 tane kaçırmadı bu sene hepsini kaçırıyor işte :(
Klasik hikaye; bol bol pozisyon var gol yok. Yediğimiz gol de içler acısı. Çevir şimdi çevirebiliyorsan.
Golden önce Hasan'ın faulü gereksiz gibi evet ama Robben ile karşılıklı oynayınca mecbur yapıyorsun bu faulleri. Golde de Volkan hatalı ama Semih daha çok hatalı. Çıkıyorsan vuracaksın altı pas orası hata kabul etmez. Keşke direğe adam koysaydık.
Arda iyi hoş ama o ayağını çime taktığı pozisyonda pas verse burak boş kaleye girecekti. Artık toplu mu topsuz mu girer orası belli olmaz tabi şu oyuna bakınca. Zemin kötü ama Arda'nın çime takılması kendi hatası,ayağını yere vurdu maalesef. Keşke atsaydık orda gol
Forvetlerimiz ise inanılmaz oynuyorlar. Son 15 yılın Türkiye'sinde milli takımda oynayan forvetleri saysak son 3'e girer bu ikili. Sonunculuğu paylaşacakları diğer kişide maalesef kulübedeki Mevlüt. Mevcut Jenerasyonumuzun şanssızlığı da bu.
İlk yarının en kötüleri Umut,Burak,Gökhan,Selçuk ve tabi golü yediren ikili Semih Volkan. Bana kalırsa bir golde Ömer yedirecektir. Bu hesapla 3 tane atarsak kazanırız.
Hasan , Selçuk , umut , Burak , olcan kötüler. Ortasahaya Selçuk yerine biri lazım yedeklerde kim var bilmiyorum. Topal ilk yarı müthişti. GG de beklediğimden kötü.
Topal'da kötüydü bana kalırsa hele o attığı pas varya Arda'ya yedi bitirdi net pozisyonu,takımın en iyisi Arda ve Hasan Ali diyorum.Robbeni tutamazsak bu iş yaş Ardayı kitlemişlerdi açtık şimdi Gökhan Töre girmeli. :)
Topal'ın Arda'ya attığı pas tamamen Arda'nın hatası topu kontrol edebilecek kadar yakınken vazgeçip kovalamaya çalıştı. Oysa 10 yaşından itibaren öğretirler altyapılarda böyle topların kovalanmayıp kontrol edilmesi gerektiğini.
2. devre G.Töre, Olcay ve Alper girmeli; Umut ya da Burak, Olcan ve M.Topal veya Selçuk çıkmalı bence.
Kuyt asist, Sneijder gol... Bu iş buraya kadar. Geçmiş olsun!
Geçmiş olsun.
Yine savunma hatası yine basit bir gol... Yazık oldu. İlerideki adamların kazmalığı, savunmanın inanılmaz hataları, gitmemek en iyisi... Ayrıca maç 5'e 6'ya gidebilir.
Star Tv yi açar açmaz 2. golü yedik. Kendimi suçlu hissediyorum.
İlk golde 4 oyuncunun 2.golde 3 oyuncunun hatasından yenilen gol. :uzgun:
İlk golde Hasan Ali,Semih,Ömer ve Volkan'ın bariz hataları.
İkinci golde ki Semih Kaya'nın ve Ömer Toprak'ın inanılmaz hatası ve Volkan'ın açılmakta geç kalması.
Alın işte özet.
Açıkçası maç başlar başlamaz niye bu kadar deli dana taktiği ile oynadık anlamıyorum. Yalnızca 1 gol bizi play-offa götürebilirdi. Ancak biz yine klasik olarak futbolda motive olmayı sadece deli gibi koşmak olarak anladığımız için arkada çok açık verdik. Neticesinde bir frikikle golü yedik ve iyice oyun anlayışından uzaklaştık. Halbuki bu maçta kontrollü oynamak lazımdı. Golü araya dereye sıkıştırırdık. Maç 0-0 olsa, Burak falan daha soğukkanlı olabilirdi, ama her oyuncuda baskı üst seviyelerde şuan. Maçın başından bu yana bu baskı ile oynuyorlar. 1-0 yenik başlamak olmadı...
Romanya haketmediği halde play off a kalacak futbolun adaleti
Hakketti etmedi olayı bence göreceli. Bizde haketmedik bana kalırsa. Ona buna yenil, Adamların 8 tane attığı takımdan 3 tane ye sonra 2 maç kazan ve play-off bekle. Bence ütopik bir anlayıştayız.
Olcan'ın yerine G.Töre, Umut'un ya da Burak'ın yerine Alper ile başlasaydık; çok daha verimli bir futbol oynayabilirdik. Orta saha kalabalık olacaktı ve devamlı işleyen kanatlara sahip olacaktık. Hollanda'yı Estonya ya da Andorra ile karşılaştıramayız nihayetinde. Çift forvet, intihar oldu maalesef.
Bence bir an önce yeni bir jenerasyon gelmeli. Topyekün değişmeli kadro. Yoksa bu takım bizi kanser edecek. Aynı senaryo 2016'da da yaşanacak. Buraya yazıyorum.
:) Tamam işte, alsaydık zaten haketmiş olurduk. Öyle ya da böyle sonuçta adamlar bizden daha fazla puana çıktı mı çıktı :)
İlk yarıda o kadar kaçırmayacaktık.Geçmiş olsun
Sneijder su gibi top oynuyor adam :D Bence Mancini oynatamıyo bu adamı :D
ahahahaha efsane caps olmuş :n::n:
https://pbs.twimg.com/media/BWo2yhdCMAAPofT.jpg:large
Son resim fena :D :zuhaha
Şuan 4. sıradaymışız. Herşeyin özeti. FIFA sıralamasında da gitgide düşeriz. 2016'da da aynı şeyler olacak. Bu kadro jenerasyon ile daha fazla şey yapılamaz. Oyuncu çıkmadıkça her aynı şeyleri yaşarız. Açıkçası süpriz olmadı. Hep Romanya Romanya maçı dendi ancak Hollanda'yı kimse iplemedi. Onlarında torba muhabbeti çıkınca biraz ciddiye aldılar ve kimsenin süpriz bir şekilde ihtimal vermediği takım bizim hayallerimize son verdi.
Klasik Türk sonu. Geçmiş olsun bir kez daha. 2002 haricinde Dünya Kupası'na olan özlem, yine devam ediyor.
Teşekkürler Milli Takım,teşekkürler Fatih Terim.
Sağlık olsun.
Kısır döngüye gidiyor resmen iş 48 sene daha bekleyeceğiz anlaşılan geçmiş olsun beceriksizliğimiz başımıza iş açtı.
sağolun beyler abdullah avcıyı nasıl kovdururuz diye uğraşacaklarına kaybettikleri herhangi bir maçı alsalardı şimdi play off taydık
Bizim için tek çare şu an Fatih Terim'in 3-4 yıl takım başında kalması. Adam gibi bir kadro ve adam gibi bir oyun anca öyle olur. Umarım kalır.
Selçuk ilk yarı savunma da çok kötüydü. Hücumdaki preslere hiç katılmadı ve bu sayede Hollanda rahat çıktı. Volkan yediği iki golde de hatalı. O kilo da kaleci olmaz birader. Çeviklik 0.
Olcay oyuna girdikten sonra yanlış seçimler yaptı hep, beni rahatsız etti bu görüntüsü..
Neyse önümüzdeki maclara bakıcaz :D