Orta sahayla forvet arasindaki baglantiyi kurmasi gereken Cristian kosu mesafesinde ilk 5te yok.
Printable View
Orta sahayla forvet arasindaki baglantiyi kurmasi gereken Cristian kosu mesafesinde ilk 5te yok.
Cristian çıksa kâfi.
Caner'in ilk pozisyonunda kart ne kadar gereksizse, oyuncuyu tekmeleyip kart görmemesi o kadar yanlıştı. Atılmaması yanlıştı ama üzülmedim :)
Yan hakem yuh diyorum başka birşey değil oha yani yuh gözünün önünde ki pozisyonu göremedi ya :@
Emre'nin neye , niye itiraz ettiğini anlayabilen var mi ?
58' | Selçuk Şahin ⬆️⬇️ Alper Potuk
Cristian oynamasın daha iyi 10 kişi oynayalım aynı şey !
Webo köşeye bıraksa....
Puan da kaybetse FB istek + odak avantajı nedeniyle şampiyonluğa bu sezon daha yakın duruyor.
En büyük sorun şu anda Emenike, muhakkak bir şekilde devreye sokulması lazım.
Moussa Sow süper vurdu yalnız.
hakem webonun rövaşata denemesine rakibe faul verdi anlamsız şekilde aslına penaltı, ayağı yerde olmayan adama arkadan sarj var orda. alperin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda avantajı kesti
bu ikisi çok kritik hatalardı
1-2 bitti maç
emenike şeytanın bacağını kırdı.
Emenikeeeeeeeeeeeeeeeeee
Altın değerinde puanlar bunlar ve son dakika golleri genelde şampiyonluk habercisidir. Şans değil, isteğin sonucudur çünkü.
Iceri gittim geldim 94:35te falan gol olmus. Uzatmalarda oyun mu durdu?
Evet durdu oyun 1.30 dakika felan
9kişi kalması gereken takım son dakika golüyle galip gelmiş hakem ilginç yönetmiş
Hakettik, cok da guzel kazandik. Helal olsun tum oyunculara
9 kişi mi ? ben ikinci yarı izledim maçı pek hakem hatası göremedim
600 pası geçtik sanırım bugün
Emenike durdu durdu sonunda en kritik yerde golü buldu. Cristian artık bi zahmet git arkadaş yalvariyorum.
Caner'in ilk kartı hatalı bi kere ikinciside adam topun üstüne yatıyor bacak arasına sıkıştırıyor topu oda almak için topa vuruyor gayet normal. Emre'de görmesi gereken kartı gördü zaten 2. Yi nerde görmesi gerekiyordu ?
Daha maçın başında Sow'un pozisyonunu gormezler 9 kişi kalması gereken takım derler.
elle oynasyıp düdükten sonra sarı kart görmüş halbuki düdükten sonra topa vurmak sarı kart örneği için uijfalusi'nin atıldığı fenerbahçe maçı
http://www.59saniye.com/caner-erkini...-attigi-tekme/
Bu bana normal gelmiyor ne yazık ki yiyorsa avrupaki maçlarda yapsın...
fenerbahçe'nin aleyhindeki kararlar görülmez beyler. boşuna uğraşmayın. ama yine de not olarak kalsın.
https://twitter.com/Fenerbahce/statu.../photo/1/large
Kaleci son dakikalarda o topu ayağında tutmayıp sarı kart görmeseydi maç bu kadar uzamayacak ve Fenerbahçe gol atamayacaktı. Neye niyet neye kısmet.
Söyleyeceğim tek söz Şampiyonluk Yakın Bayrakları Asın.