dogac3bayrak ekle kardeşim :)
Printable View
Küme düşmek kötü olmuş 2.ligde toparlanırız no problem :)
Kariyerine göz attım da gayet güzel dostum bende takipçinim artık. :) Bence ya yaşlı kurtları toplayıp gençlerle harmanla veya yeniden bir yapılanmaya git. Yeni yapılanma biraz sıkıntılı olabilir olduğumuz yerde sayabiliriz bir kaç sene ama dönüşümüz muhteşem olur bana göre. Sonuçta Bucaspor'un altyapısı gayet kaliteli. :)
Mutsuz olmadıkları sürece elindeki oyuncuları kadroda tutmak tüm transferlerden önemli bana göre. Mali durum fm14te de 13teki gibi durduk yere düşüyorsa transferler zor olabilir , altyapıya dikkat et :)
2.ligten rahat çıkacağını düşünüyorum :)
Bunun aynısını FM 13'te yaşamıştım.Fenerbahçe'de çok farklı bir sistem deniyordum 3-7-0 gibi bir şeydi başarısız olup kovulmuştum.3-4 hafta kala küme düşme potasındaki Buca'ya gidip kurtulamamıştım küme düşmekten.2. Ligde genç oyuncuları geliştirdim,taktiği en iyi olacak şekilde hep güncelledim.5-6 sene sonra Süper Lig şampiyonluğunu aldım.İnşallah seninde böyle bir kariyerin olur.Çok zevkli oluyor emin olabilirsin.
İnşAllah :)
İnşAllah gerçekten çok genç var hepsini harmanladım :)
Abdullah Çoban
Sol bekte Batuhan tekti bende Abdullah'ı kiraladım Abdullah Batuhan'dan daha iyi olunca Batuhan alternatif oldu.
Ahmet Sarı
Forvette YaratıcıForvet arıyordum Ahmet'i gördüm ve kiraladım.
Ali Sakal
Sözleşmesi bitiyordu Top Kapması ve Markaj'ı çok iyiydi tam bir Savaşçı OS'du kaçırmadan aldım kaptanlığıda ona verdim.
Bertul Kocabaş
Bu seneki bomba adamım diyebilirim 2.Lig'den bizi çıkaracak güce sahip bence FM13'te Karabük'teyken onu 2.Lig'e felan kiralık veriyordum iyi gol ortalaması tutturuyordu.
İlker Sayan
Siteden ''egebartu'' arkadaşımız önerdi bende baktım profili gayet iyiydi sağ açığa ilaç olur diye Karşıyaka'dan kiraladım.
Murat Demir
Benim kalecilerim çok gençti tecrübeli bir kaleci arıyordum Murat'ı kiraladım o da genç tecrübeli bulamadım bu sene sıkıntı olursa sadece kaleden olur.
Oğulcan Gökçe
Stoperde Can'ın yanında iyi bir adam yoktu Onur vardı oda tecrübesiz ve iyi değildi Oğulcan'ı kiraladım ve stoperi sağlamlaştırdım.
Hazırlık Maçları :
Altay maçı hariç güzel geçti :).
Transfer Geçmişi :
Mehmet Sak ve Hüseyin takımda kalmak istemiyordu bende satmak zorunda kaldım.
Kafamdaki Kadro :
Takımda en iyi mevkii forvet 3 alternatifimiz var ve 3'üde bu ligi kaldırabilecek düzeyde sağ bektede Caner ve Süreyya gayet iyi gerçekten Süreyya çok iyi bir regen Akhisar ve Elazığ peşinde dolaşıyor , sol bektede Abdullah ve Batuhan'a çok güveniyorum , sol açıkta Emre - Mustafa ikiside altyapıdan çıkan genç çocuklar sol kanadı onlara bıraktım , ortada Ferhat'ın alternatifi yok Ali ve Civar SO 'da gerçekten çok iyiler , İlker ve Bahadır ikiside genç hızlılar onları kullanacağız.
ömer kahveci gitmeyeydi iyiydi
güncelleme yok mu
Güncelleme Yorum takası oluyor işe bak :zuhaha
Buca'yı eski günlerine döndür hocam (Çok eski değil 3 yıl falan önceye :D)
Saldır Buca
Spor Toto 2.Lig 1G 1.Hafta | Bucaspor 0-3 Alanyaspor
Evimizde aşırı kötü oynadık ve hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık.
Spor Toto 2.Lig 1G 2.Hafta | İstanbulspor 3-2 Bucaspor
Dışarda iyi oynadık ama savunmada çok açıklar verdik hal böyle oluncada mağlup olduk.
Spor Toto 2.Lig 1G 3.Hafta | Bucaspor 2-2 Ankaragücü
Maçı oynadım kadroyu değiştirip 2-0 kazandım sonra oyundan attı tekrar oynadım 90+2'de penaltı golü yiyip berabere kaldım bende bir şey anlamadım.
ZTK
Yeni taktik işe yaradı çok iyi oynadık üretkendik genç oyuncumuz Mustafa ile golü bulup bir üst tura çıktık rakibimiz Fenerbahçe yani erken veda oldu.
Spor Toto 2.Lig 1G 4.Hafta | Tokatspor 1-0 Bucaspor
İyi oynadık ancak maç kısır geçti iki takımda çok üretken değildi Tokat golü buldu ve yattı kovulmassak iyi sonuçlar alacağımıza eminim :)
Spor Toto 2.Lig 1G 5.Hafta | Altay 0-2 Bucaspor
Sonunda gereken patlamayı yaptık ve maçı kazandık.
[CENTER]http://n1310.hizliresim.com/1g/w/tzt4k.jpg[CENTER]
düzelicez hocam
Kardeşim sana helal olsun , delikanlı gibi takımının arkasındasın çok farklı bir kariyer oluyor :) ne yalan söyleyim bu yıl çıkman zor gözüküyor umarım Playoff yaparsın :)
Bu mağlubiyetler bizi üzemez FORZA BUCA.
Kötü gidiyoruz ama fırtına gelecek. *marş girer*
Bayağı bir kötü başlamışsın ama düzelteceğine inanıyoruz :)
Kötü başlamışız ama ilk sene olur böyle tökezlemeler :) Bu sene play-off seneye şampiyonluk olur inşallah , olmazsa da bir dahaki sene olur.. Ne demişler düştüysek kalkarız daha ölmedik ya :)
Beta versiyonda yılmaz vural olmuşsun orjinalinde de Giampaolo Mazza olman dileğiyle :p ( Mazza san Marinoyu 98den beri çalıştırıyordu 1 ay kadar falan önce bıraktı tam birı istirkrar abidesi (: )