Açıkçası kornerden gelen 2 golde kalecinin büyük hatası var. Frey çok kötü oynuyor, bizim Volkan bile daha iyi o heriften.
Printable View
isin ilginc yani Daum gibi duran toplara asiri derecede önem veren bir hocaya karsi 3 tane duran toptan mac kazandik :) demekki ersun hoca duran toplari daha iyi calistiriyor...
Önemli olan gol atmak, golü atıyorsan nasıl olduğunun önemi yok. İlk yarı beklentilerin altında bir Fenerbahçe vardı ama ikinci yarı baskıyı arttıran bir ara topla oynama oranını yüzde 80'e çıkaran bir Fenerbahçe vardı. Maçı bırakmamak önemlidir ki bunu üçüncü defa yapıyoruz ve gerçekten son dakika gollerinin keyfi diğer gollerden daha fazla.:)
Ersun Yanal'ın takımları düşüşe geçer tezinin Fenerbahçe'de geçerli olacağına da katılmıyorum. Daha bu takımın fizik gücünü arttıracağını ve daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. O dönemlerde de Ersun Yanal'a sorulduğunda, sürekli zirvede yer almayı kaldıracak oyuncu grubu olmadığını bir yerden sonra o psikolojiyle ve dar kadrolarla sıkıntı yaşandığını söylemişti. Şimdi Fenerbahçe'de zirvede olduğunda baskı altında değil daha çok motive ile çalışacak oyuncu grubu var.
Bu maç da gösterdi ki mücadeleyi bırakan bir Fenerbahçe yok artık ve her an her dakika oyunu değiştirebilir diye rakipler üzerinde de etki yapacak bir takım var.
Maçı kazanmak isteyen bir takımız artık. Bu kimlik ile geliyor son dakika golleri. Sezon sonuna kadar devam eder ve kupayı kazanırız.
Goller tamamen Frey'in hataları aynısını FB-Sivas maçında Borjan yapmıştı nedir bu kalecilerin açılma sevdası anlamıyorum.Çok kritik bir deplasmandan 3 puan alan Fenerbahçe haftaya bizi de yendi mi zaten şampiyon olamazsa ayıp olur.
yıne son dakıkada kazanılan bır maç bakalım nereye kadar gıdıcek bu
2011-2012'deki Galatasaray gibi oynuyor Fenerbahçe. Savaşıyorlar, arzulular ve maçı bırakmıyorlar.
O değilde tamam gol atmışız iyi hoş, ancak bu Volkan'a cezasını kesmedikçe kendini düzeltmiyor. Takım tam 2-1 yapmış aptalca bir hata sonucunda 90. dakikada gol yediriyorsun. 3. golü atamasak ne olacaktı. Ersun Yanal'ında adaleti yok maalesef.
Allah aşkına yediğimiz ilk golde Batalla orta sahadan topu ceza yayına kadar sürüyor bir Allah'ın kuluda karşılamıyor. Çok hızlı bir adam olsa anlarım. Ne Alper ne Baroni piyasada yok. İnşallah önümüzdeki maçta Baroni yerine Emre oynar. Selçuk bile olur. Adam en azından basıyor, alamasada rakibi bozuyor faul yapıyor birşeyler yapıyor... Gerçi Alper cezalı olacak Baroni banko oynayacak yine :(
ben olsam haftaya Holmenle başlarım önde baskı yapmak için
volkan - topuz - egemen - bruno - caner - topal - emre - holmen - kayt - sow - emenike
Bence forvette Emenike yerine Webo oynamalı, adam çok kötü oynuyor. Ayağına gelen bir topu bile verimli kullanamıyor. Webo 2 haftadır kenarda gücü yerine gelmiştir, güçlü olunca da çok iyi oynuyor. Umarım Gökhan Gönül ve Meireles de iyileşir ve takıma dönerler. Gökhan dönmezse de Topuz'un yerine kesinlikle Bekir oynamalı.