https://pbs.twimg.com/media/BYVuXh_CcAAtfUw.jpg
Bu adam bugün oynamış geçen maçta yediği sarıyla cezalı duruma düşmüş çok ilginç.
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/BYVuXh_CcAAtfUw.jpg
Bu adam bugün oynamış geçen maçta yediği sarıyla cezalı duruma düşmüş çok ilginç.
Delaney sarı kart cezalısıydı bugün sahada oynamış galiba. Nasıl bir iş?
Çok ilginç gerçekten itiraz etsek acaba bişey değişir mi ?
Mancini Real maçını oynayıp kaybetmiş gibi konuştu. Olmadı bu gerçekten olmadı.
İlk maçta yayıncı kuruluş yanlış yazmış olabilir. Cezalı olması için 3 sarı görmesi lazımmış galiba ama UEFA'nın sitesinde 2 sarısı görünüyormuş sanırsam. Sanmam böyle bir hata yapacaklarını.
Benim bildiğim 2 sarı ama yeni sistem falan geldiyse bilmiyorum ya da ben yanlış biliyorum.
TV'de yanlış yazılmıştır. Kimse böyle bir hata yapmaz.
Amatör değil yahu bu adamlar.Geçen sene 2'ydi o kural bu sene 3 olmuş Uefa'nın sitesinde de 3 sarı kart yazıyor.Yayıncı kuruluş bu hataları çok yapıyor zaten.
Orası da öyle artık yıl olacak 2014 böyle bir platformda izin vermezler böyle hatalara.
3 maçmış CL'de ceza için.
Mancini bufün ceyhun'u alarak ne yapmaya çalıştı hele ki en efektif oynayan Aydın'ı çıkarıp? Dalga geçer gibi bi değişiklikti bence. En kötü CL Maçımızı oynadık 2 senedir.
Bruma çok kötüydü. Riera desen çok umursamaz, adama hangi takımla maç yapıyoz diye sorsak onu bile bilmez. Selçuk çabaladı ama malesef oda çok formsuz. Chedjyou ve Semih saatli bomba gerçekten bu sene çok kötü savunma.
Burak'a laf edenler adam gol kaçırır ama hiç bi zaman yukarda saydıklarım gibi iştahsız oynamıyor. Sürekli bi çaba içinde. Burak bugün bence iyi oynadı. Ağzınıza yapışmış Burak sizin. Drogba'da kaçırdı niye ona laf yok?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...53677578_n.jpg
BİLGİ | Kopenhag'lı oyuncu Dalenay cezalı değildir çünkü diğer maçlar sonuçu 2 sarı kartı bulunmaktadır sınır 3'dür o yüzden cezalı değildir hükmet mağlup filan olmayacaktır.
Alıntıdır :)
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag mağlubiyetini hak etmediklerini söyledi, Ceyhun'u oyuna almasının kendi tercihi olduğunu ifade etti.
"Mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum" diyen Mancini, "Büyük bir fırsatı kaçırdık... Burada kazansaydık Juventus maçında beraberlik yeterdi ancak şimdi Juventus'u yenmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
Ceyhun'u oyuna almasının kendi tercihi olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam, "5 hücumcu ile oynarken savunmayı da düşünmek zorundaydık. İlk yarı ve ikinci yarı bir çok pozisyona girdik. Tek eksik goldü. Muslera'nın yokluğunda Eray çok iyi bir iş çıkardı. Sneijder bizim için vazgeçilmez bir oyuncu. Yine de tekrarlıyorum, bırakın mağlubiyeti galibiyeti hak ettik. Ama bizim öncellikle gol yeme sorununu çözmemiz gerekiyor. Soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim. İyi mücadele ettiler artık Juventus maçını düşünmeliyiz" diye sözlerini bitirdi.
Maç zaten olmuş 1-0 neyin savunmasını düşüneceksin be güzel hocam.Ayrıca Real maçını hiçe saymış sanki maç başlamadan yenilecekmişiz gibi yakışmamış.
Ancelotti: "Santiago Bernabeu'da Galatasaray'a karşı tek bir seçenek vardır. o da Real Madrid galibiyeti"
Adam baya iddialı. Bence büyük konuuşuyor.
Şu yenilen gol aklımı kurcalıyor, 30 defa aynı golü yemiştir Galatasaray belki de. 4-5 oyuncu çizgi halinde topu izliyor sadece, sağdan içeri giriyor arkadaki adamı unutuyor hepsi.
Çok kötü oynadı Galatasaray, çok kötü. Riera denen herif topu daha kontrol edemiyor, ki katkı yapsın. Bruma hacıyatmaz misali böyle dengesiz futbolcu görmedim ben. Burak desen allaha emanet, kafa vurmayı unutmuş.
Real deplasmanından ne yapıp edip 3 puan alması lazım Galatasaray'ın. Yoksa Avrupa Ligi bile hayal.
Valla Real'in rotasyon çıkacağına bende pek inanmıyorum Ronaldo ŞL'de gol krallığında rakipsiz kalmak istiyor bize karşı da oynayacaktır golünü de yazacaktır.Bale'de oynar 2'si akar gibi görünüyor ama yine de Mancini'nin böyle bir yorum yapması yakışmadı.Ayrıca Kopenhag Real'den de puan alacaktır bizim kalan 2 maçtan en kötü 3-4 puan çıkarmamız gerekiyor.
Ben Burak Galatasaray'a geldiğinden beri bütün maçlarını izledim. Burak bu aralar formsuz bi dönem geçiriyor.(3 gol 4 asist) Geçen sene ben Burak'ın öyle saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum. Öyle çok acaip bi şekilde gol kaçırdığını. Bu sene bu sorun ortaya çıktı psikolojik baskıdan ötürü. Ve bu maçta Burak 2 tane kafa topu kaçırdı 1 ini vurdu kaleci çıkardı çokta kötü vurmadı. Diğeri Aydın olağanüstü bi orta açtı uzaktı kaleye vurdu olmadı 6 pas falan değildi. Soldan getirip Bruma'nın tercih hatası sonucu bi pozsyonmz gitti onda bi suçu yoktu.
Bu arada oturup düşündüm. 90+3 olmuş sağdan korner açılacak takımın duran topçusu selçuk kullanmıyor ayakları titreyen 19 luk bruma kullanıyor. Selçuk bi oturup düşünsün bunu bence.
Ben de Ceyhun-Semih değişikliklerine takıldım. "5 hücumcu ile oynarken savunmayı da düşünmek zorundaydık" demiş sanırım Mancini. 15 dakika mı düşündün savunmayı diye sormak lazım.
Bence Burak'ı Burak yapan Selçuk'tur. O da çok formsuz. %40 etkiliyor performansını...
maç 2-0 bitse ikli averajı kaptırıyorduk kophenag'a. o yüzden savunma güvenliğini bırakmadı mancini
Riera maçın en iyisiydi hem de kac haftadır yatmasına ragmen çıktı oynadı, bu adamın çok ahını alacagız biz. Golde yapması gerekeni yani alanından içeri kateden oyuncuyu marke etti ki dunya uzerinde tum oyunculara bu ogretilir. Ancak Aydın Bey boşalan alana koşu yapan oyuncuya eşlik etmesi gerekirken izlemeyi tercih etti. Onun dışında Selcuk sadece basit al verleri isabetli yapabilirken Riera son derece zor pasları denedi çogunu da başardı. Selcuk yerine Riera oyun kurdu neredeyse.
Terim döneminde son dakikalarda panik yapmadan paslaşma alışkanlıgı kazanan takıma (Mesela MANU deplasmanı son dakikalar), Ceyhun'u forvete yollayıp şişirin bakam dedi Mancini.
Bir de Terim'e laf ederler sabit fikirli eski kafalı diye.
Bu maç geçen seneki CLuj maçının aynısıydı. İlk dakikaları savunmayı iyi yaparak savuşturup kontrayla açardık. 2-3 gol farklı alırdık. Hoca farkı sadece. Mancini'nin konuştuklarıyla yaptıkları tutmuyor "mind game" falan yapıyor heralde.
Drogba ortasinda, kale onunde nasil kaleciye nisanliyor topu Burak anlamak mumkun degil. Azcik koseye gitse top ordan 3 puani alacak takimdi GS.
Adam takımına güveniyor. Sen de güven sen de konuş
Adam realist. Real Madrid'den Santiago Bernebau'da bu rezalet savunmayla puan çıkartmak mucizedir ki adamlar gelip İstanbul'da çatır çatır futbol oynadılar.
Gruptan çıkmak zaten zordu bu sonuçla Avrupa Ligini de riske attık sanki. Takım çok ruhsuz bir görüntü verdi, Burak Yılmaz altı pas içinde kafayı düzgün vurabilse farklı bir sonuç alabilirdik. Ölü halimiz bile kıpırdadığı zaman pozisyon bulabildi çünkü rakip gerçekten kalitesiz bir takım. Mancini de kafa olarak maçta değildi ki, Ceyhun'un girmesi ile top bizde kalmaya başlamıştı Semih - Umut değişikliği ile maçı bitirdi resmen.