Avrupa'nın En İyisi Yanıyordu Bugün Yanıyordu
Printable View
Alba Torrens muazzam bir oyuncu gerçekten. Her anlamda başarılı bir isim zaten daha önce Avrupa'nın en iyi oyuncusu ödülünü almış. Tek başına maç kazandırabilecek bir isim. Işıl'da o boyuyla 8 ribaund aldı ve bunların hücum ribaundu olması çok önemliydi herkes istedi bu maçı ve kazandık. Fenerbahçe ile final çok zevkli olacak.
Fenerbahçe favori olacak çıkacak maça, Ekrem Memnun'un işi zor maalesef. Umarım kupayı kazanan biz oluruz.
yanilmiyorsam alba torrens geçen yilin en iyi kadin basketbolcusu secilmisti , bu yilda sakatliktan yeni cikti
http://inciswf.com/fbgsummc.swf
pazar kadar değil mezara kadar :D
Tarihi maç başladı.
15-5 öndeyiz
Bayanlarımız döktürüyor yine. Alba Torrens'i NBA'e falan almak lazım fazla buraya. :D
Wuhuuuuu ! 24-7 !
Fenerbahce 7-26 Galatasaray OB ilk çeyrek sonucu.
İnanılmaz kötü oynuyoruz bu ne yahu ? Maçın basından beri dogru düzgün 1 tane hucum yapamadık.İlk çeyrekten 19 sayı fark rezillik.
İlk çeyrekte maçı kaybettik, saçmalığa bakar mısın? Takım paniklemiş durumda.
10 dakikada 7 sayıyı 5'e karşı 1 oynasanız atabilirsiniz. Zor olmaz herhalde 1 kişinin 7 sayı atması. Rezalet bir çeyrekti.
Bizim savunma mı çok iyi yoksa fenerin atak mı çok kötü anlamadım.
Ben anlamadım bu skor pek normal durmuyor.Neyse inşallah böyle devam eder de kazanırız kupayı.
42-29 Devre Arası
İyi gidiyoruz rehavete kapılmamak lazım. İkinci yarı Torrens sazı eline alsın gerisi gelir zaten. :D
Takım olarak efsane başladık ama bunda Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularının bireysel oynaması ve bunda başarısız olmasının da etkisi oldu. 2. Çeyrek daha dengeli geçti, bizde dar rotasyon etkisiyle yorulmaların başlaması da bir etkendi tabii. Önemli olan maç sonu olacak, genelde işin o kısmında rakip daha iyi o yüzden daha biten birşey yok.
Gs maça çok iyi başladı biz de bir o kadar kötü başladık. Hücumda çok aceleci oynadık ve saçma top kayıpları yaptık, özellikle sürekli dışarıdan oynama çapası pahalıya patladı. Savunmada da hiç varlık gösteremedik, GS attığı şutların %80'ini bomboş attı ve %70'e yakın isabet oranı tutturdu.
Bu maçın buradan döneceğini zannetmiyorum artık, bizim takım aşırı kötü oynuyor. Maçtan önce kaybedeceğimizi düşünüyordum ama bu şekilde olmasını da beklemiyordum..
Maç kesin dönecektir.3. çeyrek farkı 8-10 sayıda veya 5 sayıya falan indirebilirsek çok iyi olur.GSde rotasyon yok çünkü kadro kısıtlı.
4 dakikada sadece 3 sayı bulduk bu 4 dakika yüzünden kupayı kaybedebiliriz
Yahu bir türlü tek hanelere indiremedik şu farkı.Pota altında bombos topları atamıyorlar saka gibi.
3. çeyrekte son 4 dakika ve fark hala 15
Gs bize 50 tane şans tanıdı farkı azaltmamız icin ama bütün ikramları geri ceviriyoruz.
Bir gün futbolda da ŞL finalinde bu derbiyi görecek miyiz acaba :)
İlk kez kadın basket maçı izliyorum o da 5 dakika oldu :D İnşallah biz alırız. Her halükarda kupanın ülkeye gelecek olması da ayrı bir güzel.