Erken yedi Galatasaray.Nasıl bir ah aldıysa takım bir türlü belini doğrultamıyor.
Printable View
Erken yedi Galatasaray.Nasıl bir ah aldıysa takım bir türlü belini doğrultamıyor.
Eboue'ye gerçekten müdahale olsa bile kimse inanmaz artık. Boşu boşuna bir de kendini yere atıyor.
Düzenleme: Müdahale varmış ama dediğim gibi kimse inanmaz. Çok net müdahale olsaydı iyiydi.
Bruma'nın pası çok iyiydi ama değerlendiremedik.
Eboue kendini atmadı, adamın ayağı kaydı zaten maçın başından beri kayıp duruyor. Ha tabii adam sahada ölse ona bile kimse inanmaz o ayrı.
Felipe Melo alınırken,alındıktan sonra yatacak denildi ama sezon başından beri belli bir ortalaması olan tek oyuncu.Diğerleri 1 maç iyi 3 maç kötü.
eboue, chedjou, riera, amrabat,eray bunların bu takımda işi olmamalı ve yerli takviyesi yapılmalı yabancı kuralına sıkışmamak için.
Ruh nerede ?
Eboueye yapilan net penaltiydi bence tabi ama hakemler eboue"nin kirilgan yapisi oldugu icin es gectiler galiba pozisyonu , takima gelirsek ruh yok birsey yok oyuncularin kafasinda bitmis lig.
O Melo'nun ayağının kaymasından sonra verilen faul skandal değil mi ya ? Pozisyona bir etkisi zaten yok ki hakem geldi bir de ayağı kaydı düştü diye açıkladı futbolculara ee arkadaş o zaman ne diye verdin o faulü.
Ruh diye bir şey yok artık.Modern futbol oynuyoruz burada :zuhaha
45 dakika pozisyonumuz var mı hatırlamıyorum. Bir Bruma'nın verdiği pas var işte hatırladığım onda da Eboue ve Burak saçmaladılar. Sadece pasın güzelliğinden bahsedebiliriz. Nasılsa ŞL'de gruplara kalmak için ikincilik yeter diyorduk ama bu oyunla ikincilik bile mucize.
Mancini'yi eleştirmeyeyim bekleyeyim diyorum da arkadaş insan bir ışık gösterir takımda. Gün geçtikçe kötüye mi gidiyoruz yoksa sadece bana mı öyle geliyor çözemedim gitti.
Sneijder bu maçta iyi ki yok çünkü bu zeminde hayatta oynamayaz. Ondan sonra gelip Sneijder takımın dengesini bozuyor , balon çıktı tarzında söylemlerde bulunanlar oluyor. Önce onun için ülkedede ki futbol koşullarının iyileştirilmesi lazım ondan sonra Sneijder'den iyi bir performans beklememiz lazım.
Bu arada Eray'ın artık akbili de doldurulmalı maaşından doldursun.
Zemin bahane olmamalı, sürekli bizimkiler kayıyor. Krampon seçimi diye bir şey var.
Berbat oynuyoruz. Ben bu maç Umut'un ilk 11 başlamasını düşünüyordum hayal kırıklığın uğradım doğrusu. Şuan Melo ile beraber en iyi oynayan adamlardan bir tanesi Umut.
Kasımpaşa taraftarının sesi 1 kere çıktı onda da Sabri diye bagırdılar. :D
Şu Chedjou oynamasın artık ya hem yabancı sınırından da kar ederiz. İlk golde de hatalı şimdi ne yapmaya çalıştığı belli değil ikiyi yiyorduk. Alışsın alışsın diyordum da bu alışana kadar sene bitecek alışacağı yok. Fransa'da nasıl en iyi stoper bilmem ne seçilmiş anlamadım gitti.
Mancini birşey deniyor ama, ben anlamadım.
Burak'a da direk bileğe müdahale var ama o da mimlendi inanmaz kimse.
İlk kaleyi bulan şut 58. dk :) Ne oldum değil ne olacağım demeli boşuna dememişler.
Chedjou oynamasın da Semih'in de ondan eksik kalır bir yanı yok.
Isaksson çok hantal bir kaleci Drogba'nın içeri cevirdigi topu tutmalıydı.
Drogba sayesinde attık şükürrrrr
Drogba faktörü
Semihin yaninda ujfa varken iyiydi o gitti semih de bitti.
Golü Drogba'ya yaz geç.
Drogba = Kalite.
Gol drogbanin
1:1 ideal bir skor bizim acimizdan. hatta cimbom one gecerse daha cok makbule gecer :p