falcao yok ama kolombiya nın kadro hala çok iyi james rodriguez , cuadrado , jackson martinez , adrian ramos , quintero , guarin , balanta , c.zapata bence gruptan çıkma şansları çok yüksek eğer falcao olsaydı kesin çıkarlardı zaten
Printable View
falcao yok ama kolombiya nın kadro hala çok iyi james rodriguez , cuadrado , jackson martinez , adrian ramos , quintero , guarin , balanta , c.zapata bence gruptan çıkma şansları çok yüksek eğer falcao olsaydı kesin çıkarlardı zaten
falcao olsaydi ben minimum yari final derdim kolombiya icin. simdiyse yine bir ceyrek gorurler tahminim.
kamerunluyum bu dunya kupasi, cok can yakicaz :D
en onemliside bacca var adamlarda gol makinesi
Bu turnuvada tek kesin bildiğim bir şey var o da Almanlar yine 3. olur. :D Finalse Brezilya-İspanya olur diye düşünüyorum.
Belçika'dan korkun gençler :icon_cool:
Heee şu adam. :zuhaha
http://www.gizliforvet.com/wp-conten...-650x510-1.jpg
1,67 boyu valbuena'nin, messi de 1,69. o kadar da kisa degil yani :mad:
Arjantin'in 23 kişilik Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı:
KALECİ: Romero, Orios, Andujar
DEFANS: Garay, Fernandez, Zabaleta, Rojo, Basanta, Campagnaro, Demichelis
ORTA SAHA: Gago, Biglia, Mascherano, Di Maria, Maxi Rodriguez, Alvarez, Augusto Fernandez, Perez
FORVET: Sergio Agüero, Higuain, Lavezzi, Palacio, Messi
Almanya'nın Kadrosu:
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Savunma: Jerome Boateng (Bayern Münih), Erik Durm (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (SC Freiburg), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (FC Arsenal)
Orta saha: Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Bayern Münih), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Mesut Özil (FC Arsenal), Lukas Podolski (FC Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (FC Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
Forvet: Miroslav Klose (Lazio)
İşte Fransa'nın 23 kişilik kadrosu:
KALE: Mickael Landreau, Hugo Lloris, Stephane Ruffier; DEFANS: Mathieu Debuchy, Lucas Digne, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Eliaquim Mangala, Bacary Sagna, Mamadou Sakho, Raphael Varane; ORTA SAHA: Yohan Cabaye, Clement Grenier, Blaise Matuidi, Rio Antonio Mavuba, Paul Pogba, Moussa Sissoko, Mathieu Valbuena; FORVET: Karim Benzema, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Loic Remy, Franck Ribery
İtalya'nın 23 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Kaleciler: Gianluigi Buffon, Mattia Perin, Salvatore Sirigu.
Defans oyuncuları: Ignazio Abate, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Matteo Darmian, Mattia De Scioglio, Paletta.
Orta saha oyuncuları: Alberto Aquiliani, Antonio Candreva, Daniele De Rossi, Claudio Marchisio, Marco Parolo, Andrea Pirlo, Thiago Motta, Marco Veratti.
Forvet oyuncuları: Mario Balotelli, Antonio Cassano, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Alessio Cerci.
İspanya'nın 23 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United)
Defans: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Javi Martinez (Bayern Münih), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Orta saha: Xavi (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City)
Forvet: Pedro (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea)
Hollanda'nın 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)
Defans: Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Terence Kongolo ve Stefan de Vrij (Feyenoord), Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Paul Verhaegh (Augsburg).
Orta saha: Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (Milan), Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV)
Forvet: Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Memphis Depay (PSV)
İşte Portekiz'in kadrosu;
Kaleci: Beto (Sevilha), Eduardo (SC Braga), Rui Patrício (Sporting)
Defans: André Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahçe), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Valência), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valência)
Orta saha: João Moutinho (Mónaco), Miguel Veloso (D. Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Rúben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (SC Braga), Hélder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Nani (Manchester United), Rafa (SC Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg)
İşte Uruguay'ın nihai kadrosu:
Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco Da Gama), Rodrigo Munoz (Libertad)
Defans: Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Martin Caceres (Juventus), Maximiliano Pereira (Benfica), Jorge Fucile (Porto), Sebastian Coates (Nacional)
Orta saha: Egidio Arevalo Rios (Morelia), Walter Gargano (Parma), Diego Perez (Bologna), Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Sao Paulo), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Gaston Ramirez (Southampton), Nicolas Lodeiro (Botafogo)
Forvet: Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Diego Forlan (Cerezo Osaka), Cristian Stuani (Espanyol), Abel Hernandez (Palermo)
Sneijder ile arasında 3 cm var bu adamın niye olay oldu ki? :icon_biggrin:
Dünün çocukları, şimdi Brezilya'yı kasıp kavurmaya gidiyor. :)
http://i.hizliresim.com/27R85v.jpg
Onlari kavurmaya cevirip yemesinler yalnız :) ben gruptan sonra eleneceklerini düşünüyorum.
ben Belçika'dan en az bi yarı final bekliyorum , muhtemelen onları desteklicem zaten :D
Bu dünya kupasını bilmem ama gelecek dünya kupasında Belçika şampiyonluğa oynar :) Bu oyuncuları 4 sene sonra düşünemiyorum.
Benimde gönlüm Belçika'dan yana ama bu kupada olmasa da önümüzdeki kupanın sahibi kesinlikle onlar:)
Ayrıca Brezilya en az bir yarı final oynayacaktır ev sahibi avantajından dolayı..
en az yari final kotumser bir yorum olmus brezilya icin. minimum final kurtarir onlari bence. hatta maracanada bir uruguay-brezilya finali olursa tadindan yenmez. 1950nin rovansi olur.
Açıkçası benim gönlümden geçen Bosna - Belçika finali :)
Brezilya şampiyon olur Neymar'da milli takım performansından dolayı Dünya Kupası efsaneleri arasındaki yerini alır bence. Efsane hareketler yapmayı deneyecektir kendini Dünya futbol tarihine yazdırmak için.
Bence yine İspanya şaşmaz alır kupayı. Belçika da gruptan sonra Portekizle eşleşip elenir.
Katıldığımız 2002 hariç izlediğim tüm DK turnuvalarında İtalya'yı desteklemiştim ama bu turnuva Bosna Hersek'liyim. Hem tarihsel, hem Boliç, hem Susic, hem de renk bağımız birleşince tereddütüm yok.
Bende Cezayir'i destekliyorum bu turnuvada. M'bolhi diye bi kalecileri var bence çok dengesiz ve yersiz bir kaleci. Bi kaç maçını izlemiştim değişik atraksiyonlar yapan kalecilerden. Kadroları fena değil. Önemli futbolcuları hep yurtdışında oynuyor. Gruptan çıkma şansları zor gibi ama bi sürpriz yapabilirler, belki.
Emenike ve Webo'nun yanında her kupada olduğu gibi İngiltere'nin destekçisiyiz :)
Kolombiya. Büyük işler yapacaklar.
Eden Hazard'ın kupaya damga vuracağını düşünüyorum.Gönlümden geçen takım Belçika
Dünya Kupası'nın En Değerli oyuncuları İlk 11:
http://www.transfermarkt.com.tr/top-...ew/news/161735
Favoriler İspanya ve Brezilya gibi gözükse de ; Belçika ve Bosna Herseğin neler yapacaklarını oldukça merak ediyorum . Sistem takımları sürpriz işlere imza atabilirler Dünya Kupası'nda .
Brezilya'nın finale cıkması garanti hatta kupayı almak dısında herşey basarısızlık Brezilya icin net favori ve ev sahibi cünkü.Brezilya'nın rakibi İspanya olmaz ama.Bence bu sene final göremez İspanya.
Bu arada eslesmeler önceki senelerde oldugu gibi A1-B2 , A2-B1 şeklindeyse erken bir Brezilya-İspanya maçı izleyebiliriz.
İngiltere'de Sky Sports'mu yayınlıyor Dünya Kupası'nı :( ?