Fenerbahçe hiç gerideyken girmedi diye biliyorum son dakikalara.Berabere olsa kalite farkı ortaya konulabilirdi ancak Anadolu deplasmanlarında geride olunca ister istemez sıkıntı oluyor bunu yaşadı bence onlar da.
Printable View
Karabük aştı kendini baya iyi oynadı. Biz Furkan'ı niye yolladık yahu :D
Biri Ersun Yanal'a sahaya daha fazla forvet koyunca daha fazla pozisyon bulmayacağını söylemeli. Orta sahayı boş bırakmak daha da kötüsü Baroni'yi orada bırakmak intihar sebebi. Tarihi farklık bir mağlubiyetten döndü maç. Bu kadar çok teknik tercih hatasının sonucunda bu maç 2-1 bitiyorsa hocanın yatıp kalkıp şansına dua etmesi lazım.
Önce beraberlik, sonra galibiyet düşünülebilir. Son dakikalarda bu kadar gol bulmuş bir takım için imkansız değil 20 dakikada en azından 1 puan almak.
Emin ol Furkan her maç böyle oynamıyordur, hatta pek çok diğer oyuncu da. Bu maçlar piyasa maçları futbolcular için.
Furkan karabukde gayet iyi top oynuyor tek maclik degil kiralanmasi iyi oldu ha kayseridede iyiydi ama terim sans vermedi umarim tugay ve mancini gorur su cocugu.. bu arada tebrikler karabukspor.
Penaltı pozisyonunu izledim de doğru bence Caner içerde zaten itirazda etmemişler.
Karabük'ün ilk golünde Egemen heyecanlara gelmeyip pozisyonu takip etse gol falan olmazdı o pozisyon.Zaten ofsaytı da kendisi bozuyor :n:
Geçenlerde Akhisar'lı oyuncuya penaltı pozisyonunda çıkan kırmızı kart bugün neden Caner'e çıkmadı ? Ve bir yerde Uğur'un Emenike'ye faulü vardı. Orada bir sarı kart olabilirdi. Bruno Alves'te bana kalırsa oyundan ihraç edilebilirdi ikinci sarıdan falan. Bunların dışında çok güzel mac yönetti hakem. Karabük ikinci yarı sahadan sildi Fenerbahçe'yi. Zevkli bir mactı.
Tarihi farkı kaçırdı karabük, şahane top oynadı ama bunda en büyük desteği ersun yanal sağladı.
Bir maçta dört forvete dönünce beş dakikada tüm oyunun kontrolünü Fenerbahçe kaybedince Selçuk hemen oyuna girmiş ve Selçuk bile fark yaratmıştı.
Bugün kayıp Ersun Yanal'ın hatası, maç 1-1 devam ederken o riski almak için çok erkendi, üstelik ilk devre eşitliği yakalarken de takım iyi oynuyordu. O maçta hatasını görmüştü, şimdi tekrarladı, umarım bundan ders çıkarır.
Kırmızı ağır olurdu sarı doğru karardı hakem bence iyi maç yönetmiş tartışılcak net bir pozisyon yok gibi.
Karabük çok iyi oynamış yahu.. Baroni yenilen golde büyük paya sahip yalnız Emenike'nin golünde de aynı paya sahip. Garip bir adam :) Fener orta sahasız oynamış gibi Karabük topu aldığı anda geliyor kaleye. Volkan'ın sayesinde bu skorla bitmiş maç. Ayrıca Uğur Uçar'ın Emenike'ye yaptığı hareket direkt kırmızı bence..
Maçı istemedik ve kaybettik. Demek ki bu işler şansla olmuyormuş. İstemek gerekiyor. Çok kötüydük ya da Karabük çok iyi hazırlanmıştı. Bu takıma acil forvet lazım :D 3 mevki için 4 adamımız var. En az 1 transfer şart. Kanat forvet oynayabilen bir Türk'e ihtiyacımız var.
Maçın kötüsü: Alves
Tebrikler Karabük.
maçı izleyemedim şu an ikinci yarının tekrarına bakıyorum en ufak etkinliği yok fenerbahçe'nin. karabük iyi kilitlemiş sanki. çok güzel oldu bu sonuç.
Karabük mükemmel oynadı ve beni şaşırttı. Defansı, pas yapmayı, kontraya çıkmayı ve mücadele etmeyi çok iyi başardılar. Yalnız bunlar ne kadar iyiyse son vuruşlar o kadar kötüydü. Sözgelimi Karabük'ün yerinde Fenerbahçe olsaydı abartısız 5-6 tane gol atardı. Hakem biraz daha tarafsız davranabilirdi maç boyunca Fenerbahçe savunması Akpala ve İlhan Parlak'ı resmen dövdüler. Geç de olsa sarı kartlarla biraz durdurabildi bu kıyımı sağolsun. Bunun dışında Fenerbahçe'nin verilmeyen golü çok ince bir durum, ofsayt denilebilir de denilmeyebilir de. Fakat Caner'in penaltısı çok net penaltı. Zaten maç boyunca Fenerbahçeli oyuncular toplam 4 kere elle oynadılar çok atak kestiler bir yerde adalet tecelli etti.
Karabük'e tebrikler.
paslanmış takım. hareket lazım biraz. yeni transfer lazım 2. yarı için.
Ligin 2. yarısına girerken iyi oldu aslında bu mağlubiyet uyarı anlamında, yoksa oyuncular rehavete kapılabilirdi.
buzlu zeminde ve iyi defans yapip kontraya da iyi cikan karabuk karsisinda puan kaybini normal buluyorum ben. oyuncularin yurumekte bile zorlandiklari bir sahada mac yapildi. 2-1 e kadar da kotu oynamadik. 1-1 ken daha kontrollu oynasaydik karabuk 2.gol icin saldiracakti, onlari kendi silahlari kontrayla vurabilirdik aslinda. mac sonu ilhanin dediklerine bakilirsa tolunay hoca gol icin yuklenmeye devam demis devre arasinda. zaten 2.yari baslar baslamaz bunu da gorduk. ersun hoca ezberini bozabilseydi bugun yenilmezdik. kendi elleriyle galibiyeti karabuke verdi 2.yari.
Ersun Yanal çok ezbere oynuyor bence. FM'de devre arası yapılan ve iyi sonuç getiren talimatları ve oyuncu değişikliklerini sürekli yapmak gibi bir şey bu. Yapay zeka nasıl kısa süre içinde bizim yaptıklarımızı kısa süre içinde çözebiliyorsa doğal zekada bir zahmet çözebilsin. :)
kötü oynamışız, karabükspor'a tebrikler.
her açıdan bizim lehimize bir sonuç oldu. rahavet olabilirdi takımda ki bu maçta bariz belliydi, güzel bir uyarı oldu ilk yarının bitmesine az süre kala.
caner'in pozisyonu bana göre direk kırmızı karttı. caner'i biraz dinlendirmekte fayda var gibi görünüyor. hasan ali'yi çürütmemek adına.
Ersun Yanal'ın bu oyunu oynadığını hepimiz biliyoruz da acaba burada ki yorumları da okuyor mudur? :)