Erciyes kalecisi Onur'dan beter çıktı :(
Printable View
Erciyes kalecisi Onur'dan beter çıktı :(
sabrivela...
https://pbs.twimg.com/media/Bcl654FCYAAYwyK.jpg
Her maç deniyor böyle,bir gün atacak diye korkuyorum :(
yalniz bruma sola geçince daha iyi rakip kaleye gidiyoruz gibi.
of of jorga ne çıkardı be Burak'ın kafayı..
Bu ne ya her kaleci bize gelince panter,hem de 3 hafta üst üste.
Ramazan(!),Onur,Jorgecevicailsdşa(artık nasıl yazılıyorsa :n: )
Brumayi cikartti ya :@ deli ediyor mancinin su degisiklikleri adami
Umut'un girmesi mantıklıda Bruma'nın çıkması pek değil.
Yekta girecek birazdan
Ceyhun'muş :)
Bu kaleciler nedir abicim :D
Hikmet dizdi küfürleri :)
Haydi hayırlı olsun 2. kapattık ilk yarıyı.
Kasım'ın sonunda başlayan yükselişimiz yavaş yavaş devam ediyor.Devre arasını verimli bir şekilde geçirip çok daha iyi bir şekilde dönmeliyiz.
Tebrikler Galatasarayım !
Melo'nun gol ofsayt. Son yapılan hata gol olsaydı puan kaybı yaşanırdı.
Tebrikler Aslanlar'a son haftalarda iyi futbol ortaya koyuyoruz en azından devreyi 2. olarak tamamladık.Kupa maçlarını da oynayacağımız için takım iyi hazırlık yapmış olacak lige 2. devrede de iyi sonuçlarımız devam edecektir diye düşünüyorum.İlk devre bizim fikstürümüz zaten zorluydu zorlu deplasmanların çoğunu atlattık zorlu rakiplerle artık evimizde yapacağımız için 2. devre farkı iyice kapatabiliriz.
Güzel bir hafta oldu bizim açımızdan hem rakiplerimiz puan kaybetti hemde biz güzel bir galibiyet aldık. Yarın Fener'in puan kaybedeceğine inancım dahada arttı inşallah yanılmam. Puan farkı 5 veya 8 lakin 2. yarıda fikstür bizim en büyük avantajımız umarım bunu iyi değerlendiririz ve sene sonu en kötü ihtimalle 2. sırada tamamlarız ligi.
Maçta ise takım genel olarak iyi oynadı. Drogba etkisizdi, Sneijder form tuttu, Melo'yu çok beğeniyorum.. Hamit'in de dönmesiyle ve yapılacak 1-2 nokta transfer ile 2. yarı dahada iyi bir sezon geçireceğiz inşallah.
Maç ilgili bildiğim tek şey çıkan ilk 11, izleyemedim maalesef. Kazanmamıza çok sevindim, sanıyorum fena da maç olmamış. İlk 11 ve bu zamana kadar ki Mancini üzerinden yaptığım bir çıkarım var, sabredip, şans verirsek Lucescu & Shaktar örneği Mancini & Galatasaray ile ülkemizde uygulanabilir. Gelmeden yerin dibine sokulan Mancini bence hiç de fena bir iş çıkartmıyor. Rakibi analiz ediyor, gerekirse maç öncesinde gerekirse maçın içinde hamle yapıyor. Klasikleşmiş, tek bir hamlesi yok. Mükemmel değil, hataları var, bunlara da katılıyorum elbette. Fatih Terim'den sonra faklı geliyor tabii, hiç sevmeyen de çok kişi var ama ben uzun vadede faydalı olacağına inanıyorum. Geçen sezon aldığımız puanı almış durumdayız, üstelik bu sefer hoca değiştirdik. Geçen sene liderdik, bu sene 6 puan fark attığımız rakibimiz bize 5-6 veya 8 puan fark atabilecek kadar bir performans göstermiş durumda. ŞL'de yine gruptan çıktık, kupada yola devam ediyoruz. Bence şampiyonluk hala zor, işi sanıyorum derbi çözecek. Ama dediğim gibi uzun vadede Mancini bizde iş yapacak gibi görünüyor. Umarım yanılmıyorumdur.
Bruma yerine Yekta oynasa daha rahat kazanırdık maçı.Bruma ilk 11'den ziyade maçta skoru alınca oyuna girip tecrübe kazanması lazım.Henüz pişmiş değil...
Sneijder'i Allah nazarlardan saklasın. 10 numara top oynuyor :D
https://pbs.twimg.com/media/BcmKhuzCUAAgmtE.jpg
Ahahahaha :n:
Çok güzel top oynadık diyorsunuz. Küme savaşı veren takıma karşı oynuyoruz bırakın da güzel oynayalım. Rakipte hata yapınca güzel oynadık :) Melo'nun golü ofsayt olsa, skor 2-1 oluyor, yapılan o hata da gol olsa 2-2. Bu da puan kaybı yapıyor. Şimdi diyeceksiniz ki 2-1 olsa Galatasaray farklı oynardı. Bize skor ne durumda olursa olsun oyun oynayan takım lazım.(Bkz: FC Bayern Munih skor 5-0 olsa adamlar pes etmiyor sanki geriden geliyorlar.) Yarın Chelsea karşısında böyle oynarsak vay halimize.
Alex Ferguson'un lafını söylemek istemiyorum ancak bu kadar net bir galibiyet alınmış bir maçta puan kaybı imkansızdı.Melo'nun o golünün ofsayt olduğu fark edilse bile biz bu maçta çok rahat 3.golü bulurduk.Zaten Erciyes 10 dk top oynadı maç boyu.Jorgacevic panterleşmese maç 5-6 olurdu rahatlıkla.
Şu maçı tartışmak çok yersiz.Çatır çatır oynadık topumuzu bizimkiler erken saydırınca golleri devamını getiremiyoruz ancak bunda şans faktörü de vardı rakip şanslıydı kalecileri çok iyiydi.Takım çok iyi yolda bu maçtan çıkaracağımız şey budur böyle devam ederler umarım.
Özete baktım şimdi, ilk golde dikkatimi çeken Sabri pasın şiddetini ayarlayamıyor, Drogba yerine Melo'ya geliyor top. Sonrasında da gol geliyor, pas Drogba'ya gelse başka olacak belki de, futbol enteresan cidden. :)
Golde Sneijder'in vuruşu çok iyi, tam istediği, sevdiği açı zaten. 2. golde Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu güzel, yalnız aynı Burak 2. yarı çok daha kolay bir kafa vuruşunu kalecinin üzerine yapmış. Yakın mesafeden kafa vuruşları çok sıkıntılı. 3. gol ofsayt, yardımcının ofsaytı yakalayamayacağı Burak Yılmaz'ın kaleci ile çarpıştığı pozisyondan belli zaten. O da çok net bir ofsayt ama onda bile bayrak kaldırmamış.
Goller dışında, Hakan Balta'nın iki verkaç yaparak gol pozisyonuna girmesi, kornerden tehlike yaratmamız, Drogba'nın çok istekli olması, Sneijder'in sahaya kalite & akıl koymak dışında Bruma'ya neden hareketlenmiyorsun diye attığı fırça ile hırsını göstermesi sevindirici detaylar. Yediğimiz gol Sabri & Chedjou A.Ş., ikisi de saçmalamış, Semih'in çabası yeterli olmamış maalesef. Erciyes'in pozisyonlarında da Muslera başarılı zaten golleri dışında Ibricic'in şutu ve son dakikadaki pozisyonları var. Bir de galiba Cem Can'ın uzaktan şutu vardı.
Genel olarak çok üstün bir maç çıkarmışız, özetten benim anladığım bu oldu. Ligin 2. yarısı kaldığımız yerden üzerine koyarak devam ederiz umarım.
Ligin en az gol atan takımıdan da bir gol yemeyi başardık, bakalım sırada hangi takım var. :)
Bugün büyük takım gibi oynayarak ilk yarıda işi bitirmek önemliydi, fakat bu maç bizim için bir ölçü olmaması lazım. Avrupa maçlarında zayıf takım buldu mu 6-7 tane atıyorlar. Fakat bizim takımımız 3-0'dan sonra laubali ve isteksiz davranmaya başlıyor. Burak'a sormak lazım, o uzaklıktan o kafa vuruşunu yapabilirken kale dibinde nasıl kalecinin üzerine vurmayı başarıyor acaba? 3-1'den sonra geliştirdiğimiz net ve olgun ataklarımız var. Fakat bunların hiçbirini değerlendiremedik. Bugün her ne kadar 3-1 galip gelsekte bu tür pozisyonlarıda gole çevirebilmek bize ileriki zamanlarda çok büyük artılar sağlar. Golün fazlası göz çıkarmaz sonuçta. :) :)