Sneijder 4 oldu
Printable View
Sneijder 4 oldu
Yalnız Muslera'nın da hakkını yemeyelim. 2 tane çok güzel kurtarış yaptı.
Bu arada Sneijder'den hat-trick geldi. Çok büyük oyuncu demiş miydim daha önce?
Wesley Sneijder o numaranın hakkını veriyor hakkını !
Maçı izlemiyorum da Bursanın kadro ne öyle 4 tane forvetle çıkmışlar GS deplasmanına
Futbolcunun dibisin sneijder
Umarım 2.yarıda tempo düşürmeyiz.
Hakkını verelim Galatasaray sezonun topunu oynuyor ancak Bursa'nın büyük maçlarda dizlerinin bağının çözülmesi hastalığı devam ediyor. İkinci yarı fark artar bu gidişle. Plakayı tersten yazabilir Galatasaray.
Louis Van Gaal tribünde = Sneijder hattrick. Her maç bekleriz sayın Van Gaal :D
https://pbs.twimg.com/media/BffLSWRCQAAKpU3.jpg
İkinci yarı devamı gelir inşallah !
Takımda bir tane oyuncu kötü oynamıyor şu an.Şahane oynuyoruz özledik be.
Eboue isteyince nasilda oynuyor sag tarafani yine otoban yapti ah be olum her mac soyle istesen varya...
İlk yarıdaki oyunla beni yanılttıkları için çok memnunum ancak Drogbanın performansını yine beğenmedim bugün, gitmesi şart... Ek olarak Ceyhun yerine Melo çekilip son zamanlarda iyi oynayan Emre Çolağa şans verilmeliydi ama ben Ceyhunu defans hattında Sabri ve Eboue nin sürekli ileri çıkmasında boş kalmaması için kullandığını düşünüyorum
Sneijder 4. golü atar gibime geliyor :D
6178 km ile Galatasaray'ın en çok koşanı Ceyhun Gülselam
melo kesinlikle on alanda oynamali pressi cok ise yariyor ve yaratici bir oyuncuda , ceyhun arkayi guzel topluyor suanlik.
Ulan Drogba isteyince nasıl da oynuyorsun.. Böyle devam :)
Galatasaray haftaya gene böyle bi oyunla yener Eskişehir'i özellikle bizim Sivas maçında ki skora da bağlı olarak. Önemli olan öbür hafta sanırsam Antalya deplasmanı o maç önemli orada nasıl bir oyun oynanılacağı. Çünkü içerde iyi kötü kazanıyorlar zaten deplasmanda Mancini döneminde 2 maç kazanılmış galiba tam bilmiyorum öyle bi istatistik dönüyordu sanki.
Galatasaray isteyince kazandı bu maçı. Sneijder olması gereken gibiydi; ama bu gün Melo'nun takım üstünde etkisi çok büyük. Bu arada Daum'un yönettiği takım bu kadar rahat yenilmemeli.
Drogba 5-0
Drogba Real Madrid golünü replay yaptı :D
Bu sezon ilk kez 5 gol attık bir maçta,bu arada asist Eboue.
Hep böyle istekli oluruz umarım, bir maçlık olmasın bu.
Fenerbahçe maçından önce Türkiye'ye döneceğim ve maça gideceğim muhtemelen, gittiğim tüm maçları kazandık, beraberlik bile yok. Fark 4 diyebiliriz şu anda. :D
Tamam öndeyiz tamam müthiş oynadık ama maçın şu son anlarında umursamaz oyunu hiç sevmiyorum yahu.Maç bittimi arkadaş atabildiğin kadar at !
Beyler 6-0 oldu. :(
Sabri efsane oynuyor
Europeanconquer'in dediği gibi güzel şeyler olucak. :)