Çok ağır küfrederim Cihan :n::n:
Printable View
ula emre az daha hizli olsan....
Trabzon çok tempolu oynuyor ama inşallah erkenden yorulmazlar.
star tv de..
Mustafa Yumlu Osvaldoyu yer yer :D Nedensiz seviyorum bu Yumluyu :D
Osvaldo attı.
Şansssssssssssssssssssssssssssss
sansa bak ya colmanin yuzune carpti osvaldonun onunde kaldi top
Bosuna yuvarlak degil bu top :) herifin onune dustu top
Çok kötü oldu bu gol.Onur çıkarır dedim ama..
Skor yarışmasında değiliz ama Juve 3-0 alır :D
Şaka bir yana Juve maçın kontrolünü aldı, Trabzon'un işi zor.
trabzonun aldigi bournocinimi ne tam saatli bomba.
Trabzon forvet hattı en iyi dönemini Burak gibi savunma arkasına kaçabilen adamla yakalamışken neden ondan sonra Janko,henruqie,Emre gibi yavaş adamlar tercih ediliyor?
henrique yavas degil ki, bu arada demisken 2. yari girmeli ozer yerine
Juventus böyle oynamaya devam ederse Adrian hamlesiyle yeneriz.
Özer napıyon oğlum:)
Trabzon taraftarı yine gereksiz tezahüratlar yapmaya başladı ne gerek var kardeşim takımını destekle.
ozer yerine , henrike , o romanyali adamin yerine adrian , kadir yerinede yusuf girmeli trabzon en az 1 gol atar juventusda gerçekten birsey yok agir tempoda oynuyor zaten adamlar
Florent Malouda sakat sanırım, haftalardır yok ortalıklarda. Bu maçta sağlam olsaydı banko oynardı ve hücumda fark yaratabilirdi. Ayrıca Adrian ve Henrique ilk 11'de tercih edilmeliydi, Özer ve Emre'nin yerine. Yine de geç kalınmış değil, ikinci yarının başında girebilirler.
Adrian Olcan Emre üçlüsü bu Juve yi dagıtır. Bir de Henrique yi eklersek :)
bu emre biraz hızlı daha olsa ne güzel olurdu sırtı dönük güzel top saklıyo bu arada sahada 2 tane adamın ayagından topu almak imkansız biri pirlo digeride malum colman :D 2.yarıda gelecek adrian&yusuf hamlelerle istedigimiz skoru alabiliriz ama yeter ki bu oyuna devam edelim
Yusuf,Adrian ve Henrique oynamazsa tabi böyle olur.Şu adını söyleyemediğim yeni transferi hiç beğenmedim ben Melo gibi bi tarzı var ama çok ağır bence.
Trabzonspor ilk yarıyı 276 isabetli pas ile tamamlarken, Juventus ise 201 isabetli pasla tamamladı.
Boş paslar yaptı Trabzon Juventus az pas yaptı öz pas yaptı golde şanstan geldi ama yine de çok kaçırdılar 2. yarı risk almalıyız bence.
Trabzon rakibin ustune gitmeli cok yan pas yapıyor.
Juventus son topları daha etkili kullansa fark olacak.
Note 3'den Tapatalk ile gönderildi
conte oynanan oyunu begenmedi galiba vidal-llorente yi oyuna aldı artık şu adrian hamlesi gelsin :D