Berabere bitse dadından yenmez bi sonuç olur
Printable View
Berabere bitse dadından yenmez bi sonuç olur
Benim 11'im
Almeida
Olcay-Oğuzhan-Gökhan
Veli-Atiba(Necip)
R.Motta-P.Franco-Dany-Serdar K.(Atiba)
Serdar yine saçmalarsa sağ beke Atibayı ortaya is Necip'i sokarız.
En yakın seçenek beraberlik gibi ama Galatasaray favori bence. Ben ise Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum.
Hoca zaten Koray Günter , Umut Gündoğan , Burdisso , Ontivero ve Chedjou'yu kadroya almamış.Hajroviç ya da Eboue'den biri de dışarda kalıcak muhtemelen.
gokhan kadroda mi bilmiyorum ama stoperde o oynar sanki, almeida ile fizik acidan mucadele edebilecek tek stoper o bence. besiktasta sag bek icin necip diyorlar ama atiba olur orda da sanki.
Ben Bilic'in orta sahayı bozacağını düşünmüyorum.Oğuzhan oynayacak durumdaysa Veli-Atiba-Oğuzhan olucaktır.Sağ bek ise Necip söyleniyor bu şekilde olması kuvvetle muhtemel.Bizim hocadan ise Gökhan hamlesi ben de bekliyorum.Sabri ve Veysel varken Hajrovic'i kenarda koz olarak tutsa daha iyi olur duruma göre Ceyhun-Hajrovic değişikliği yapılıp 4-2-3-1 e dönülebilir.Ayrıca Necip'in üzerine oynanırsa atılma olasılığı yüksek.
Eboue'nin ilk 11 başlamaması büyük sürpriz olur benim için. Oynamazsa problem çıkar. Ha belki hoca "sana Chelsea maçında ihtiyacım var" deyip kafaya alır bilemem ama Eboue bu kadar maç üstüste kesik yiyipte tepkisiz kalacak bir oyuncu değil. Ayrıca bu tür maçlarda en yüksek performans gösteren oyuncuların başında geliyor.
Chedjou'nun kadroya alınmadığını nerede okudun veya nerden duydun Kerem-19?
ekleme: Ceyhun'un oynaması çok gereksiz olur bizim için. Savunma açısından baktığımızda; Almeida'yı stoperler kontrol edecek zaten. Olcay ile Gökhan hareketli ve hızlı oyuncular, Ceyhun'un eşleşebileceği oyuncular değil. Keza Oğuzhan da onun tutabileceği tarzda bir oyuncu değil. Veli, Atiba ve Necip gibi oyuncularla mücadele etmesi açısından oynatılıyorsa daha önde basması gerekir. Çünkü bahsettiğim isimler daha geride oynuyorlar. Bunu zaten önde Melo ile Selçuk yapacak. Hücum açısından baktığımızda; oyun kuracak bir oyuncu değil. Uzaktan şut çekecek bir oyuncu da değil. Tek bir avantajı; Beşiktaş'ın kısa ve hava toplarında zayıf bir takım olması olabilir. Ancak Ceyhun hava toplarında da öyle aman aman etkili bir oyuncu değil.
@Walter Sakana
NTVSPOR 18 kisilik kadro icin yukarda yazdigim yabancilari saydi, keza bjk icin de jones 18 kisilik kadroda gorunmuyor. kesin bilgi midir emin degilim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Formsuz, moralsiz Fernandes ile sakatlıktan yeni çıkan tek antrenmanlı Oğuzhan'ın aynı anda sahada yer alması düşük bir ihtimal.
zaten tek orasi belirsiz. necip-veli-fernandes de olabilir 3lu. fernandes ile oguzhan arasindan birini eleyecektir bilic.
Sağ bekte Necip yerine Atiba'nın oynaması daha mantıklı olur. Beşiktaş'a gelmeden önce PSV'de sağ bek oynuyordu.
byariff'in isteği gerçekleşecek mi acaba: Drogba yedek Hajrovic 11'de olacak diyor vatan.
Muslera, Semih, Veysel, Hakan, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak
Fanatik'in yalancısıyım:D
edit:Fanatik dışında herhangi bir yerde yok on bir.
Bence %90 böyle başlayacağız maça.
http://i.hizliresim.com/xY8rZZ.jpg
Beşiktaşın 11'i : Tolga-Necip-Dany-Pedro-Motta-Veli-Atiba-Gökhan-Oğuzhan-Olcay-Almeida
Düşündügüm 11. Ceyhun bu durumda stoper gibi oynayacaktır. Veysel yerine Eboue'yi bekliyorum ama.
XI: Muslera, Semih, Hakan, Telles, Veysel, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
Yedekler: Aykut, Gökhan Zan, Emre Çolak, Yekta, Umut Bulut, Hajrovic, Sabri Sarıoğlu
Veysel sürpriz oldu, Eboue'yi bekliyordum.
Necip sağ bek mi oynayacak? Her derbide mutlaka bir offside hareketimiz oluyor. Yandık yani.
ceyhun - almeida eslesmesi olacak , ceyhun kafa toplarinda o kadarda iyi degil keske g.zan olsaydi
ilk yari berabere biterse 2. yari hayrovicden birseyler bekliyorum. + veysel yerine sabri olabilirdi.
Hoca sanırım 3-5-2 oynatacak bu nedenle Veysel'i tercih etti.Almeida için Ceyhun stoperde oynayacak.Melo Arena'daki Bursa ve Eskişehir maçlarına göre daha defansif oynayabilir.
Beşiktaş'ın sağ bekinde Necip'in oynaması bizim için sevindirici bir gelişme.Sol kanattan Sneijder Telles feci şekilde geliyorlar.Gökhan Töre Necip'e yardım etmezse o taraf otoban olabilir.Aynı şekilde Telles'in hücum yaparken kendini kaybetmesi durumunda Gökhan boş alanlar bulabilir.Maçın kilidi o kanatta bence.
Ayrıca Hakan Balta'nın performansı önemli.İnşallah yakmaz bizi.
Chedjou olmalıydı bence ne olursa olsun.Hoca , Hajrovic'i 2. yarı işler kötü giderse koz olarak kullanacak sanıyorum bakalım güveniyoruz Aslanlarımıza.
Ahanda söylüyorum buradan,
eğer Necip sağ bek oynarsa ilk yarıda bi sarı yer. Sonra tereddütlü oynamaya başlar ve ikinci yarı ikinci sarıdan atılır. Sağda Atiba oynar diyorsun ama son zamanlardaki o formda ikiliyi bozacağını zannetmiyorum. Veli Atiba ortada kalır.