Gençler berbat bi oyun anlayışıyla çıkmış maça.Böyle oynamaya devam ederlerse kesinlikle golü yerler.Doğa dışında ayakta kalabilen oyuncuları yok.
Printable View
Gençler berbat bi oyun anlayışıyla çıkmış maça.Böyle oynamaya devam ederlerse kesinlikle golü yerler.Doğa dışında ayakta kalabilen oyuncuları yok.
havanda su dover bir halimiz var, etkiliyiz ama neticeden cok uzak oynuyoruz. son paslarda daha sakin olmak lazim, 3-4 tane pozisyon var ki sut yerine yanindakine pas verseler net gol. sanirim stres kaynakli. kuyt tam bir takim oyuncusu ama bizim icin gol atmasi asist yapmasi lazim. ortasaha gibi oynuyor.
Gençlerbirliği çok etkisiz ama kontradan falan gelecek bir gol rüzgarı tamamen terse çevirir.Fenerbahçe'de stresten ötürü moraller ve motivasyon pamuk ipliğiyle bağlı gibi, 1 gol yerlerse toparlamaları zor görünüyor...
bence tam tersi hocam, gol falan yersek daha fazla motive oluruz. boyle devam ettigi surece mac 0-0 a baglanir.
emenike çöp.ah ulan cardozo sen olacaktın ilerde
Emre ve Caner ilk yarı çok iyiydiler. Emre keşke hiç sakatlanmasa :)
Maç böyle giderse ya 0-0 ya da 1-0 biter.
Emre ile 1-0 önde Fenerbahçe.
Bu dakikadan sonra farka gideriz...
Bir Şarkısın Sen Ömür Boyu Sürecek...
Kuyt çok çok yetersiz.1 metreden atamadı.
Bu arada tam tekrar göremedik ama penaltı yok gibiydi. Cüneyt Çakır yine sistemin hakemi olduğunu gösteriyor.
penaltı kararı hatalı
Omuzuna mı çarpıyor yoksa eline mi göremedim, net bir açısı yok pozisyonun. Ama omzuna çarpıyorsa diyecek bir şey yok.
Cüneyt Çakır görevini yerine getirdi.
Jimmy seneye üç büyüklerden birisinin formasını giyecek. Şu maçta bile adından tek söz ettiren Gençler futbolcusu.
Penaltı ile uzaktan yakından alakası yok pozisyonun. Skandal bir karar. Böylece ülkede ağlamayana meme olmadığını da görmüş olduk.
Penaltıda Voleybol teriminde ki manşet uygulanıyor. Bu futbol kuralları içerisinde var mı yok mu bilemem.
penaltimiydi simdi bu ?? nese konusmucam emre guzel koseye birakti 1-0.
Kuyt bitti artık bu seneyi bile bitiremez aslında ama el mahkum oynatacaklar seneye kadroda olması imkansız.
Bir daha izledim de ellerini birleştirmiş, topa bildiğin vuruyor ve uzaklaştırıyor. %100000 penaltı.
Yahu net penaltı neyin itirazındasınız elleri sabit degil adam elini ileri atıp yumrukluyor topu.
Yav Gosso tüm takımı biçti 1 adam demedi sarı kart bile göremdi bu ne iş diye penaltı oldu hemen gelmiş bazıları.
Maçı lig tv'nin sitesinden seyrediyorum. Görüntü kalitesi net olmasına rağmen eline mi yoksa omuzuna mı çarpıyor tam olarak anlayamadım. Orada Kulusic'in elini manşet vurur şekilde yapması yanıltıcı mı yoksa gerçekten vuruyor mu belli değil.
:) tebrikler Fenerbahçe...
Pozisyonu tekrar izledim bana göre penaltı voleybolcu gibi vuruyor.
abi buna penaltı diyorsanız gelip de adalet arıyoz diye çırpınmayın nolursunuz komik oluyorsunuz.
Maçta dökülen Kuyt, Çıkan Sow. Bu adamın ne gibi dokunulmazlığı var merak ediyorum.
1. omuz 2. kollar kapali
http://i.imgur.com/XdndEJ6.jpg