İnternette okudum, Volkan'a kaldırım taşı mı atıldı?
Printable View
İnternette okudum, Volkan'a kaldırım taşı mı atıldı?
o atılan maddeler umarım bi kisiyi yaralamaz hep aynı senaryo
Volkan golde tribunleri tahrik etti ama trabzon taraftarininda yaptigi ayip kaya atilirmi hic arkadas insaniz yahu kafasina gelse napacan ? resmen takimina zarar veriyorsun
Ya valla Trabzon yıllardır bu atmosferi sağlıyor ve yıllardır kaybediyor. Bu atmosfer bize değil kendi takımlarına zarar veriyor. Yahu Trabzon'da hiçbir futbolcu kendi evinde maç oynamak istemez. Strese baksana gol yiyorsun 10 dk maç duruyor.
Kac mac saha kapatma gelicek bu cirkef ordusuna...
Volkan tahrik ederse olacağı bu bilinçli yapıyor ve taşı yiyiyor :D
Bir taş attılar ama detayını bilmiyorum.
O gol sevincinden sonra Volkan'a sadece taş atmış olmaları şaşırtıcı bu kalabalık adına.
Öyle ya da böyle Fenerbahçe en kritik maçlarından birinden 3 puanı alıyor, ilk eşiği atlatıyor. Önemli bir kırılma noktasıdır bu.
Volkan taraftara bişey mi yaptı ?? Yoksa sadece sevinmesine mi tahrik oldular. Önce onu anlamak lazım. Volkan'a kızmadan önce o kayayı atan mantaliteye bişey denmeli.
Yuh artik bunuda atarlarsa :D :D
https://pbs.twimg.com/media/BiYujOHCIAEG-QE.jpg
kayayi atan adaminda vardir bir bildigi belki tahrik falan etmislerdir anlamadan dinlemeden niye atti falan demeyin bence
Bence Ts taraftarı kazanmak icin gelmiyor maça tam tersine Fb ne kadar gol atarsa iyi diye düsünüyorlar sanırım.Birşeyler atmak icin nedenleri olacak cünkü.
Taraftarın yaptığı zaten ayıp yıllardır trabzonda olan olaylar savunulcak yanı yok o ayrı ama sen o taraftarın önünde şunu yaparsan söyleyecek söz yok. Zaten gergin ortam bu harekete gerek yok.
http://i.hizliresim.com/e51rXR.png[/IMG]
Ts'li futbolcuları da anlayabilmis degilim taraftarları ellerine ne gelirse atıyor Ts'li futbolcularda bizimkilere zaman gecirmemeleri gerektigini söylüyor iterek korneri atmaya götürüyor filan.İyi iş valla siz ceza almayın diye adam hayatını tehlikeye atacak bizimkiler nasıl bu kadar sakin helal olsun gercekten ben Tv basından delirdim.
Bu Kadlec'ten stoper olmaz, sol bekte de iyi değil yeteri kadar. Sezon sonu gönderilecek ilk isim olur herhalde.
Volkan'ın yaptığı haraket yanlıştırda sanada durmadan küfür etsinler sende yaparsın bu olayı kurcalarsak çok giderde, hiçbir şey sahaya atılanların sebebi olamaz.
Maçtan gram zevk almadım... Twitterda geyik muhabbet kovalıyorum.
Yanlış anlamayın kaya atılmasını normal karşıladığımdan değil de Volkan bunu hep yapıyor.
45+10 da 2-0 olur taraftar daha çok çıldırır. :n:
En iyisi survivor yine maç zaten bitti çoktan :D
Mustafa akbas 3. lig topcusu bile olamaz golude o yedirdi zaten nasil sabretti hami suna anlamiyorum 2. yari cikmazsa trabzona 1 degil 3-5 gol daha yedircek gibi
Ne Volkan'ı abi adamın kafasına kapı kolu,kaldırım taşı atıyolar golden sonra böyle bir patlama yaşaması normal.He yapmasa daha iyi olur tabi ama ortamda hiçbir şey normal değil ki o olsun.
61. dakkada fuzeler falan sahada ucacak galiba , bi futbol izliyemedik arkadas ya
resmen sessiz sinema izlitoruz mac sonunda umarim olay cikmaz
İlk yarı bitmedi maç bitti. :D
olacagi buydu adamların uzerine kapi kolundan kaya parçasına meşaleden taşa herşey atıldı
Yalnız uzatmalarla birlikte 2 kez 61. dk olma ihtimali vardı. Sanırım ucuz atlattık :n:
Adamin annesine kufur ediliyor o hareketi yapti diye birde oldurmeye tesebbus o tas kafasina gelse ne olacak
Kaldırım taşı mı? :D