Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...
https://pbs.twimg.com/media/BkfZ7mwIQAAfiIJ.jpg
Printable View
Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...
https://pbs.twimg.com/media/BkfZ7mwIQAAfiIJ.jpg
Mancini'ye inansan bile yetmiyor ki işte. Sahadaki 11+3 kişiye de inanmak gerekiyor. Daha doğrusu onların kendilerine inanmaları gerekiyor.
yok bu mac icin demedim zaten ordaki soz diyorki roma 1 gunde insa edilmedi o yuzden sabredelim hocaya
Taraftarlar küfür etsin, yönetime laf söylesin, oyuncuların kendilerine hakaret etsin. Bunlarda problem yok çünkü bunları maalesef önleyemiyoruz.
Yeter ki olaylar sahaya yansımasın. Ben yarın bir kafeye gittiğimde maçı izlemek için para verdiğimde paramın hakkını alabileyim şu maçı 90 dakika keyifle izleyebileyim.
Bir koca sezon şu maçı bekliyoruz dört gözle ama olaylar falan olunca gerçekten insanın canı sıkılıyor.
Maça gelecek olursak bana göre sakin olan taraf maçı alır. Fenerbahçe bunu her maç yapıyor bu sebeple büyük bir avantajı var.
Bu maçın TT Arena da olması bana göre ekstra bir baskı yüklüyor Galatasaraylı oyunculara. Galatasaray ev sahibi olmasına rağmen bana göre avantajsız taraf çünkü yenilecek tek bir gol ile taraftardan çok büyük bir tepki görebilir.
Fenerbahçe'nin çok büyük bir şansı var, hem kaybederse büyük bir yara almayacak hem de Galatasaray sıkıntılı bir süreç geçiriyor.
Her neyse hak eden kazansın diyorum.
Galatasaray sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Şampiyonlar Liginden elendi, Türkiye Kupası nda kendi sahasında 2-0 dan 2-2 maç verdi, STSL de perişan, oyuncular desen hepsi ayrı bir havada Selçuk, Sneijder, Burak, Melo bu 4 oyuncu profesyonel futbolcu olduğunu hatırlarsa Galatasaray alır maçı. Gelelim Fenerbahçe cephesine... Fenerbahçe ligde oldukça iyi gidiyor gelene acımıyor, şampiyonluğu çoktan ilan etti. Oyuncuları formda hele forvet hattı hiç bir takımda yok... Sow-Webo-Kuyt-Emenike şampiyonluğunu neredeyse kesinleştirmiş bir takım haricinde bu maç bir derbi maçı. Derbi atmosferleri çok çok farklı olur. Aykut Kocaman yok Ersun Yanal var Galatasaray'ın aksine Fenerbahçe saldıracak gibi duruyor önemli olan orta sahadan hızlı çıkmak Melo ve Selçuğa bağlı her şey...
Chedjou ve Hajrovic'i kadroya almamış Mancini. Balta'nın golü var o zaman, yazın bi kenara :zuhaha
promoyu koyalım
http://www.dailymotion.com/video/x1l..._sport?start=5
Kaç senedir maçlar okadar gergin geçiyor ki oyuncular hata yapacam korkusuyla oynayamıyolar bile ve maçlar çok sıkıcı geçiyor.Bu sene Fenerbahçe şampiyon artık zaten bizim 2. lik için kazanmamız gerekiyor.Diğer senelere göre biraz daha az gerginlik var diyebiliriz.Umarım herhangi bir olay olmaz ve kazanmasını biliriz.Hakem konuşulmasın diyemeyeceğim nasıl olsa ne sonuç olursa olsun konuşacaz :).Caner sol kanatta çok etkili oynuyor bu yüzden sağ tarafı Eboue ve Sabri birlikte yaparsak daha iyi olur gibime geliyor.
@Suicider
Sağda da Gökhan var onu kim tutacak? (: Caner'in skora yaptığı katkı kadar olmasa da sıkışan ataklarda en fazla katkı veren oyuncu. Uzun topların tek kovalayıcısı.
Aslında bu bir takımda beklerin ne denli önemli olduğunun bir göstergesi. En son iki bekinde bu kadar ön planda olduğu sezonda (2010/2011 sezonu) (A.Santos-Gökhan) şampiyon olmuştuk. Özellikle büyük takımların hücum hatlarının pres yediği ve marke edildiği maçlarda beklerin kalitesi takımı bir adım öne çıkarıyor. Fenerbahçe bu sezon Caner ve Gökhan'dan büyük katkı aldı. Bu da ligdeki puan farkını açan sebeplerden biri.
O bölgede her ne kadar istemesem de Eboue, solunda ise Telles oynayacaktır. Eboue'nin bu maçtaki performansı oyunumuzun gidişatının etkileyeceğini düşünüyorum. Eboue formda olduğu zaman takımın genelinde olumlu bir oyun anlaıyışı ortaya çıkıyor. Fakat sürekli oynamayışı ve düşen performansından dolayı nasıl oynayacağı konusunda endişeliyim.
Burayla alakalı olmayabilir ama daha geçen gün Obradovic sözleşmenin hakkını vermiyor istifa etmeli diyordun :confused:.
Maça gelirsek derbilerde her zaman ev sahibi favoridir, form grafiği etkilemez. Bizim için önemli olan sakin kalıp kontra kovalamak. Zaten top kontrolünün genellikle Galatasaray'da olacağı bir maç olacak. Eğer Emre oynarsa ve sağlıklıysa biz daha avantajlı oluruz, Emre verimli olamazsa GS.
Yürüyedur Galatasarayım !
http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf
İLK XI: Muslera-Eboue, Semih, Hakan, Telles-Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder-Drogba, Burak
YEDEKLER: Ufuk, Umut Bulut, Koray, Sabri, Salih Dursun, Veysel Sarı, Umut Gündoğan
İşte 11:Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Emenike
İlk 11: VolkanDemirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow
Yedekler: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Serdar Kesimal
Açıkcası dünden beri kafamdan Bekir gol atacak diye geçiyor ama bilemiyorum.
Gökhan Gönül ve Bekir arasında kaldım. Bekir daha ağır basıyor orası ayrı mesele.
Takımıma başarılar diliyorum, vurduğumuz gol olsun.
Fenerbahçe otobüsü 3-4 kişi tarafından taşlanmış
Görüntüleri izledim pek 3-4 kişi değil, Otobüs köprünün altından geçerken köprünün kenarında ve üstünde bulunan herkes tarafından. Çok enteresan bir ülkeyiz, böyle şeyler çok mu basitleşti yoksa insan hayatı çok mu ucuz oldu ne? Taş geldikten sonra otobüs şöförü hızını arttırıyor, Kaza yapsa bunun hesabını kim verecek?
Doğmatik bir düşünce oldu artık bu. Kimse yadırgamıyor bunu ve çevresindeki insanlara bakarak '' bir tane taşta ben sallıyayım '' düşüncesiyle hareket ediyorlar. Böyle düşünce yapısı devam ettikçe deplasman yasağı uzun yıllar boyunca geçerliliğini korur.
Bu taşı atanlar da deplasman yasağı hakkında, e-bilet hakkında en çok konuşanlardır muhtemelen. Ben Türkiye'de taraftarı sindirmeye yönelik her çözümü destekliyorum ve destekleyeceğim. Adam gibi maç konuşamıyoruz ülkede sürekli bir olay. Yemişim tribünü sanki çok başarılı tribünlerimiz varmış sanki 3 büyükler dışındaki takımların maçları izleniyormuş da bu uygulamalar zarar verecekmiş bize, geçiniz efendim bunları. Uslanırlar biraz işte belki holigancıklar.
golde bekire dikkat
Wesley !!!!
Ateş gibi başladı maç. Ya Selçuk atar ya da Sneijder atar diye geçirmiştim içimden. Sneijder'in golüyle 1-0 önde Galatasaray.
Kırmızı çıkar bu maçta
Bu maç karakolda biter.
Galatasaray Wesley'in gol attıgı hiç bir maçı kaybetmemiş :)
bekir sarı görmesi gerekirken gökhan gördü :D bizimkiler sezon kurtarma maçı bilincinde çıkmışlar maça kesin kırmızı çıkar bu maçta
Kırmızı çıkar birde üstüne sarı kart sınırında olan oyuncularda cezalı duruma düşer. Maç çok sert geçiyor, özellikle orta alanda.