Transferler gayet güzel.Rooney'i sat son güncelleme ile oynuyorsan 11 milyon maaş alıyor utanmaz :zuhaha
Printable View
Transferler gayet güzel.Rooney'i sat son güncelleme ile oynuyorsan 11 milyon maaş alıyor utanmaz :zuhaha
Teşekkür ederim:) Şuan ki halleriyle bana en iyisi de rossi geldi ama yaşından dolayı diğer adaylar de rossi geçebilir. İlkay da iyi olabilirdi fazla zorlamadım ilkay ı artık aldık bir kere en iyi verimi verecekti de rossi:)
Teşekkürler:) Aynen dediğin gibi evan sı iyi fiyata sattık:) De rossi bence de nokta atışı oldu direk katkı sağlayacak:)
Teşekkürler:)Şuan Rooney i satma gibi bir düşüncemiz yok ama çok iyi bir teklif gelirse neden olmasın:) Ayrıca Rooney in maaşını 11 den 12milyona çıkardık.
Sunuma bende değinmeden geçemiycem güzel bi tarz oluşturmuşsun hazır psd kullanmaktansa tebrikler rexpo :) kupada gelmiş bakalım yeni sezon bizi neler bekliyor
Spoiler: Volland
Malum stoperlerimiz yaşlı oyuncular.Geleceğe yönelik balanta yı da satın aldık.Takıma gelecek sezon katılmasını uygun gördüm.
Bugün oyuna giremedim kusura bakmayın, yarın akşam paylaşımları biraz hızlandıracağım arkadaşlar.
2 transferde gayet iyi.
Volland'ı iyi kullan harika işler çıkarmaya başladı bende :D
Spoiler: istatistikler
İyi girmişiz lige.Volland süper transfer.
Lige guzel bir baslangic yapmisiz. Ferdinand'i da sezon sonunda gonder gitsin zaten. Balanta yerini fazlasiyla doldurur :)
Teşekkürler.Volland da Serbest kalma maddesinden yararlandık:)
Teşekkürler.Bende senin gibi düşünüyorum fernidand iyice yaşlandı.Bu arada Vidic sözleşmesinin son senesinde ve sözleşme görüşmelerine gelmiyor.Onu takımda tutmam lazım inşallah ilerleyen zamanlarda bize görüşme fırsatı verir:)
Simdi bir oyun actim ManU'yla Vidic'in sozlesmesine bakmak icin ve bende serbest kaliyor yaziyor. Ondan herhalde, sende de oyle mi bilmiyorum :)
İyisin iyi :zuhaha
Tehlikeli grup kanka dikkatli olmak lazım , Napoli maçlarından iyi sonuç çıkaralım
Lige süper bir başlangıç yapmışsın. Grup zorlu dikkatli ol. Getir şu kupayı artık. :D
Sen ve Leonadias'tan ilham alarak sunum geliştirmeye karar verdim :D Fenasınız :D
Grup aşırı heyecanlı geçecek gibi :D Bu arada şu lig maçlarında Rooney bahane Persie şahane :D
Ligi forse ederiz bu sene ama Everton... :D neyse napoli maçına odaklanıyoruz, ben berabere biteciğini düşünüyorum, yada alt diyorum :)
İlk seneden Cl geleceğni tahmin etmiyorum açıkcası ligi de açık ara alacağını düşünmüyorum. Ayrıca dürüst olayım bunlar temenni 1 sezonda herşeyi alamazsın umarım zevki kalmaz yoksa (: