Rakip kim ? :D
Rakip kim ? :D
İrlanda :D
Milli takım ruhumu kabetmiştim, Fatih Terim'le birlikte yine eskisi gibi heyecanlanıyorum artık.
İrlanda maçı güzel olacak yeneriz umarım ülke sıralaması için yenmek lazım.
Maç bugün müymüş vay be eskiden olsa 1 hafta önceden bilirdik. :)
guzel atti ahmet ilhan , atamayana atarlar oldu
nuri,bilal,oğuzhan,hakan bu nasıl orta saha yahu ? :)
İrlanda'nın ilk 11'inin tamamı İngiltere'de oynuyor 9'u Premier Lig topçusu 2'si Championship lig topçusu. :D O yüzden adamlar kaliteli oynuyorlar. :D Onur çok iyi yine her zamanki gibi. Artık kaleyi devralması lazım resmi maçlarda.
Oguzhan ben 10 numarayim abi dedi :)
Bir şekilde gol atıyoruz, bir şekilde maç kazanıyoruz ama hala kaliteden yoksun bir futbolumuz var. Şu takımı görünce neden 50. sıralara düştüğümüzü çok iyi anlıyorum, en tecrübeli oyuncularımız bile sakin bir şekilde 2 pas yapamıyor.
Oguzhan harika bir asist yapmıs.
Terim farkıyla kazanıyoruz işte Avcı dönemini unutturdu sağolsun futbol iyi olsun kötü olsun önemli olan sonuç. :D Avcı döneminde Hollanda maçında mesela çok iyi futbol oynadıkta noldu yenildik. :D Honduras ve ABD maçlarını da kazanırız inşAllah zorlu maçlar olacak.
Onları geçtimde şu maçları yenince puan alıp üst sıralara tırmanabiliyoruz değil mi? Yani boşuna oynamamış olacaz hiç değilse...
Aynen ülke sıralamasını etkiliyor hazırlık maçları da.
Senegal de Kosova'yı 3-1 yenmiş. Niasse 2 gol atmış.
Omer Toprak cok hantal gozuktu. Almanyadaki durumunu pek bilmiyorum, oynuyormu oynamiyormu ?
Shane Longu indirdi penalti calinmasi gerekirdi, ve Irlandanin golunde yedigi calim. Ilk11'de oynayacak duzeyde degil
Ömer Toprak hem hantal hemde hava toplarında çok zayıf. Milli takımda Ömer Toprak oynuyorsa yanına hava toplarında çok etkili birinin oynaması lazım.
1 hz maçıyla adam yemeyelim beyler. Adam ramos topu oynadi bu sezon.
Ömer Semih'le iyi oynar rahat olun beyler resmi maçlarda gerçek Ömer'i izleriz diye tahmin ediyorum.
Ömer ve Semih bana kalırsa da birbirine benzer özellikli aynı tipte oyuncular. Bu göbeği zayıf bırakır. 1.90 üzeri, güçlü, fiziğiyle oynayan bir stoper'in oynaması şart. Anca böyle bir adam savunmada ekstra direnç yaratır.
yedigimiz gol disinda disiplinli ve basit oynadik. bu milli takim icin onemli bir gelisme. ufacik bir dikkatsizlik gole maloldu. takima katilacak genc isimler de guven verdiler. pek siritmadilar. irlandayi evinde yenmek hazirlik maci da olsa kolay degildir. omer hakan uyumu iyiydi. caner defansif gorevlerde de level atlamis. macgeady'den yedigi calimlar disinda kademelere girisi, hamleleri falan cok yerindeydi. kontra oyunda ahmet ilhan cok faydali oynuyor. bu sezonki performansi hayal kirikligi da olsa hizi ve bitiriciligi ile cok faydali olur. hakan da benim gozumde 2.mesut ozil. top teknigi ve oyun zekasi cok iyi, ayni sekilde oguzhan da oyle. oguzhanin tek negatif yonu basit oynamiyor, yaptigi asist cok iyiydi. 2.golde mevlutun arka direk kosusu tariki ofsayttan cikardi. onu da belirtmek lazim. gol atamasa da yararli islere imza atti mevlut de. yaslari da genc olunca umutlanmamak icin bir sebep yok bence. ilk 2de olur bu takim, suphem yok.
ömerle semih ikiside havadan etkisiz adamlar, mesela ömerle egemen oynayabilir ama semih oynarsa elemelerdeki gibi komik goller yeriz
Mustafa yumlu alinmali milli takima..
bunlar amerika'ya gitmiş yine, maç varmış gece 3te galiba :D
amerika gibi futbolun 6. sırada geldiği bi ülkeyi yenemezsek yazıklar olsun
Şu anki mevcut kadroyla zor.Üstelik her ne kadar diğer sporların gölgesinde olsada, futbol son yıllarda Amerika'da çok iyi gelişti ve kadroları da sağlam.Bizden güçsüz değiller kesinlikle.
-Gece 3'te kaç kişi Honduras-Türkiye maçını izleyecek acaba merak ettim. :icon_smile: Amerika maçı saat 21:00'de imiş.