:uzgun: Yanlış yazmışım...
Printable View
İnşallah güzel ve bol gollü bir maç olur. Gerrard ve Pirlo da gol atsın... ohh tadından yenmez.
20+ dakika geride kaldı ve Balotelli'nin stadı gezmekten başka yaptığı bir şey yok.
Ben bu adam için Baroni + Batuhan Karadeniz diyorum. Yalancı pres kavramını bizzat Baroni'den, maçı önemsememe huyunu da bizzat Batuhan'dan almış diyorum.
Ciro Immobile'e gerçekten çok yazık oluyor. Balotelli yüzünden yedek kalan adama bak bir kere bu adamdan halen yetenek falan umuyorlar.
Çok yazık..
Dünya çapında beğenmediğim 2 forvet var birisi; Balotelli diğeri de D. Costa ama Balotelli'yi görünce D. Costa gözüme Ronaldo gibi gözüküyor.
Pirlo da halen savunma arkası top atmaya çalışıyor adam kaçamıyor ki be reis ayağına yazık.
İngilizlere kaleyi gördüğünde vur komutu verilmiş resmen. Sterling çok iyi. İtalyanlar çok dağınık ve sanki forvetleri yokmuş gibiler. Chiellini çok kötü bir görüntü sergiledi şu ana dek..
Bu Steerling ne gıcık bir velet yahu (qq)
Ne goldü bee :D
Nasıl yani? İngilizlerin doktoru mu sakatlandı? :n:
Pirlo başgan ne yaptı öyle ama. :D
Son dakikalarda iyi bastırdı İtalya. Balotelli kenara çekilirse eğer daha etkili olurlar.
Balotelli attı ya la :)
candreva mükemmel orta açtı yalnız
Aynen ya, ortaya hayran kaldım.
Gerrard'ın pozisyon penaltı bence. Topa müdahale yok, direk rakibi bozuyor.
Yalnız harika maç oluyor bu maçı böyle bitirirlerse büyük sürpriz olur.
Paletta dökülüyor resmen. Ayrıca Chiellini sanki içine Hakan Balta kaçmış gibi bugün.
Pirlo'nun frikiği gireydi iyiydi 2-1 kazandı İtalya.
Yine üst olmaya devam ediyor maçlar bundan sonra tüm maçlara üst mü bassak ne diyorsunuz. :D
Çok güzel maç oldu. Keşke Pirlo'nun frikiği de gol olsaydı, muhteşem vurdu yine. Bir de dikkatimi çeken bir şey var İngiltere'nin değişiklikleri hiçbir işe yaramadı hatta takımı geriye götürdü. 11'leri çok etkili çok süratli ve tehlikeli hücum ediyorlar ancak yedekten girenler böyle silik olacaksa Sven-Goran Eriksson'un dediği gibi çeyrek final bile başarı sayılır.
Pirlo'nun frikiği
https://vine.co/v/MIqmQMD6xWj
Şanlı İtalya'mız liderlik yolunda önemli bir galibiyet aldı ^_^
25m+ frikikte kaleciyi sola topu sağa gönderen ilk insan.
Ben uyuyordum ya sayılmaz bu skorlar :uzgun:
İtalya çok sıkıcı bi oyun oynuyor.
İtalya bu oyunu oynarsa Uruguay'yı yenemez Kosta Rika'yı bile yenemez. Bence.
İngiltere ise nasıl öyle bir kadro ile çıkmış anlamadın. Öndeki 4 oyuncuyu ara ara Rooney yapıyodu savunmaya katkıları 'dı. Bence Wilshere ilk 11 çıkmalıydı. Welbeck yedek kalmalıydı. Bence İngiltere 2'de 2 yapar. Hatta beklediğimden iyi buldum İngiltere'yi.
İngiltere gelecek vaad eden orta seviye takım gibi olmuş belki daha iyi oynadılar ama turnuva takımı başka bir şey