İlk yarıyı katletti hakem. Ceyhun Eriş'i dinlemekte büyük eziyet. :) 2. yarı değişikliklerle çevirirler umarım maçı.
Printable View
İlk yarıyı katletti hakem. Ceyhun Eriş'i dinlemekte büyük eziyet. :) 2. yarı değişikliklerle çevirirler umarım maçı.
iran ne defans yapti ama, 0:0i haketmislerdi. 2-3 tane de net pozisyonlari var. arjantinse 30 metreden sutla atabildi ancak, net pozisyonu yok :D
@walter sakana
nijeryaya bi tane okocha yeter, oyun zekasi sifir bir takim. at gibi kosuyorlar sadece, baska bisi yok :)
Bosna super lig ortasira takimi gibi oynuyor ya ayaga top ama cok yavas
Zaten Medunjanin var orta alanda hocam. :zuhaha Misimovic'te yaşlanmış be farkettirdi çok ağır kalıyor reis. :D İran gruptan çıkarsa şaşırmam aynı futbolu Bosna'ya oynasalar alırlar bile kontradan affetmezler bu sefer ama önce Nijerya'nın puan kaybı lazım onlara. :D
Maçlar neden erken saatlerde oynanıyor? (Brezilya saatine göre)
avrupali efendiler maclari izleyebilsinler diye :n:
buyursunlar izlesinler, hepsi tel tel dokuluyor. :D
Avrupa'yı düşünüyorlar herhalde yayınlar için. :) 4-5'te oturup kim izleyecek. :D
Öyleyse çok saçma olmuş. Adamlar öğlen sıcağında top koşturuyor.
Niye saçma olsun adamlar nasıl gelir kaldıracak yoksa bu işten. :D Güney Afrika'da da tam tersi erken oynanıyordu galiba bize göre öğlen 2'de falan maç oluyordu diye hatırlıyorum. :D
topçuları düşünen yok:) 2002'de sabahın köründe maçlar izliyorduk ama o zaman düşünmediler mi Avrupayı :)
Bu Nijerya'dan yol olmaz. Bosna Hersek yenilirse İran'a satsın maçı Arjantin duman eder bunları.
Emenike'nin yaptığını Dzeko yapmalıydı. Adam resmen tek başına koca takımı yıprattı.
Nijerya sanırım futbol anlamında turnuvadaki en kötü Afrika ekibi. Öbürleri daha pozitif oynuyorlar. :D Senegal olsaydı onların yerine iyi olurdu.
Misimovic'e bak ya rezalet.. Bosna kupaya doymuş sanki.
Bosna maçın başından beri aradığı pozisyonu bulduğu dakikaya bak.
Ofsayt anından sonra iyice düştüler oyundan zaten. Golü de yedikten sonra bir ışık bulamayınca sanki önde olan Bosnaymış gibi oynamaya başladılar.
Dzeko çok şanssız bir an yaşadı ve elendiler.
Ligimizdeki hakemlerin hatalarında hep şaibe arıyoruz da, futbolun en önemli turnuvasında yapılan hatalara bir bakmak lazım. Verilmeyen penaltılar, verilen penaltılar, kalkması gerekirken kalkmayan ofsayt bayrakları, yanlış kalkan ofsayt bayrakları. Bunlar hep sonuca etki eden hatalar ve epey de fazlalar. Orta sahada verilen-verilmeyen faullere girmiyorum bile. Ki ülkemizde bunların bile sonuca etki ettiğini iddia edip hakemlere küfürler yağdıran, onları birilerinin sadık hayvanı ilan eden bir futbol kültürüne sahibiz çoğunluk olarak. Bosna Hersek'in golünü yediler. Bosna Hersek maçı orada kaybetti bence. Benim bu maça 2,5 Üst oynadığım kupon da yattı.
cok da sabahin koru degildi, en erkeni 9.00 falandi. avrupaya gore dusunerek yapsalardi zaten maclar japonya saati ile sabah 4.00 te falan baslamasi lazimdi. mumkun degil, onun da bi siniri var :D
bosnaya uzuldum, su bitik arjantinden puan almasi lazimdi. nijeryadan da minimum 1 puan almasi gerekirdi. ama misimovic, salihovic falan kadro doymus gibiydi cidden de dediginiz gibi. dzeko da cok iplemedi sanki. hakemse faciaydi, kupanin rutini zaten o.
Bugün bu grupta çok ilginç bir olay yaşanabilir. İran , Bosna'yı 1-0 yenerse Arjantin'de Nijerya'yı 1-0 yenerse kimin çıktığı belli olmuyor. :D Yaşanır mı neden olmasın futbol bu. :zuhaha
Bence 2 takım bi daha oynasınlar yada penaltı atsınlar. Kura çok saçma olur. :D Gönlümüz İran'dan yana Bosna 2-3 tane yesin emek hırsızı Nijerya çıkmasın üst tura.
İran çıksın .
Gönlüm kardeşlerimiz Bosna'dan yana. İnşallah kazanırlar, İran çıkamaz.
Yalnız hocam Bosna'nın şansı kalmadı. :D Nijerya çıkacağına İran çıksın valla.
Benim de bugün gönlüm İran'dan yana. Şöyle 2-0, 3-0 kazansalar iyi olur.
Maç efsane başladı yalnız. Daha dakka 5 skor 1-1. :D
messi neden dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu şu dandik arjantini tek başına sırtlayarak gösteriyor 4 gol oldu şimdiden
Messi büyük oynuyor hakikaten.
Arjantin çok enteresan bir ekip, takım demiyorum çünkü çok kopuklar. Çok durağan ve bağ olarak zayıf. Finale kadar Brezilya, Hollanda ve Almanya ile eşleşmeseler yolları açık, aksi halde bu üçlüye her türlü elenirler.