G.Kore'den beşlik gol :)
Printable View
G.Kore'den beşlik gol :)
Bence turnuvanin en guzel maclarindan biri oldu.
Islam Slimani fena değil gibi. Aslında Bursaspor falan alsa Avrupa'da baya yararı olabilir :)
Slimani'yi Sporting bırakmaz diye düşünüyorum ellerinde tek pivotumsu o var
Cüneyt Çakır Cezayir-Rusya maçını yönetecekmiş.
Adnan ilk 11'de bugün. ilk defa oynuyor galiba öbür 2 maçta oynamamıştı sanırım.
Adnan Januzaj'ın pasaportunu taşıdığı diğer ülkeler için elden resmen kaçtığı maç olacak sanırım. Daha önce hiçbiri resmi maçta oynamamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
0-5 yapar Belçika
Hazard neden yok ?
Sakatlık ceza fln yoksa öyledir muhtemelen.
maç niyeyse baya güzel geldi bana bu 2 takımda çıkma şansı var mı :D
Slimani ya benim adam attı keşke Fener'e gelse :)
Slimanı atmış yine.. İyi piyasa yaptı adam :)
Akinfeev mahvetti Rusya'yı önce Kore maçı sonra Cezayir maçı.
Kokorin'e yazık oluyor yalnız eleman fena. :D Çokta güzel kafa golü attı biraz Hakan Şükür'e benziyor zaten eleman.
Bu Korelilerin ayağının ayarı yok bütün paslar ya aut ya kaleciye gidiyor..
Hayırlı olsun Cezayir turladı :D
Belçika 10 kişi bile kazanıyor tutamıyoruz adamları. :D Cüneyt hoca yine iyiydi finali de alır inşAllah en çok hakeden o şuan.
Tebrikler Cezayir'e ve Slimani'ye .. :)
Akınfeev Rusya'yı mahvetti :) Forumdakiler Cezayir sürpriz yapabilir dese de ben pek ihtimal vermiyordum ama yanıldım. Helal olsun büyük başarı
halilodzic gelirken slimaniyide alir gelir , tebrikler cezayire
Bursa konusuna yazmıştım alsalar diye, keşke Türkiye'de bir takıma gelse. Ben biraz Benzema'ya benzetiyorum :)
Cezayir üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Almanya ile eşleşmeleri şanssızlıkları olmuş; ancak Rusya'yı geçmek de büyük bir başarı zaten.
slimani-benzema cok alakasiz iki forvet tipi bence. benzerlikleri cok azdir, belki hic :D
cezayirin 82den kalma bir hesabi varmis almanya ile. almanya, avusturya macinda beraberlige yatip cezayiri grupta saf disi etmisler. almanya ve avusturya elele gruptan cikmislar. 82nin intikamini alma firsati cezayir icin. cok zor ama neden olmasin :p
guney kore de cok sefil takimmis, belcika 10 kisiyle yuruye yuruye maci kazandi. rusya bu koreyi yenemediyse zaten cikmasin gruptan. capello cok emindi demeclerinde, elenmelerine sevindim. cezayirin cikmasi da ayri bir mutluluk verdi.