Köyt ve Şirayder'den biri kaçıracak :n:
Printable View
Köyt ve Şirayder'den biri kaçıracak :n:
Krul'da yok bakalım Cilessen ne yapacak ? :D Gönlümüz Hollanda'dan yana bakalım.
Hollanda İspanya maçındaki süksesini devam ettiremedi maalesef. Şu oynadıkları oyun yarı finaldeki bir takıma yakışır bir oyun değil kesinlikle. Arjantin'i zaten beğenmiyorduk turnuva başından beri ama onlar gitgide iyiye gittiler en azından. Oyun olarak, istek olarak Arajntin daha fazla haketti diye düşünüyorum.
Hollanda ve Brezilya yerinde keşke Kosta Rika, Kolombiya veya Cezayir çıksaydı yarı finale.
Geçmiş olsun almanya arjantin :)
Yalnız bu Almanya bu Arjantin'i yer gibi geliyor bana..
Ömer Üründül finalde yok güzel haber :D
Arjantin finale çıktığına bin pişman olacak gibi duruyor:D
Almanya 2. bi farka gidebilir. Arjantin pek iyi bir oyun oynamadı. Ancak Di Maria dönerse daha etkili olabilirler. Hollanda ise bence tamamen Van Gaal yüzünden elendi. Bu takım Arjantin'e elenecek bir takım değil. Kanatsız oynamamalıydı Hollanda.
Arjantin'e helal olsun özellikle Romero'ya. Krul olsaydı keşke. :( Neyse Sneijder ve kankaları Brezilya'ya şov yapıp 3. olurlar üzülmesinler. :D
Koytuyla, Şınayderiyle, Aguerasıyla, Maççeranosuyla zevkli ve çekişmeli bir maçtı. Şınaydır yüzünden Hollanda finali göremedi ve tahminim penaltılarla da olsa tuttu.
2010 Dünya Kupası'ndaki 4-1'lik Almanya zaferinin rövanşı niteliğinde, güzel bir final izleyeceğiz.
Kupaya yakın gördüğüm taraf Almanlar. Hollanda da 3. olur bence.
Aynen ya öyle saçma bir penaltı mı var?
Sanarsın antremanda penaltı çalışıyor da çok çektiğinden dolayı sıkıldı, kaleye bakmaya gerek bile duymadan vurdu. :icon_biggrin:
Hollanda'ya iyi oldu, Cliessen gibi artist bir kalecileri varken daha çok başları yanar. Saçma sapan çalım hareketleri falan yapmakla olmuyormuş bu işler üstüne gelen topu dahi çelemiyorsun artist.
Yemin ediyorum adama uyuz oldum.
Cliessen zaten hiç penaltı kalecisi değilmiş, bir pozisyonda atladığı tarafa bir top geldi tutamadı.
Van Gaal bence finali istemedi. Yoksa ne yapar ne eder Krul'u alırdı gibime geliyor. Almanya'dan korktu herhalde baktı takım hiç oynamıyor bugün. :D Arjantin en azından bir şeyler yapmaya çalıştı bence hakeden çıktı Di Maria olsaydı zaten uzatmalara kalmazdı. Finale yetişebilirmiş. O olursa keyifli bir maç izleriz gibi ama her türlü Almanlar kazanır ya. :)
Twitterda gündem ''KOYT ve Kayt'' :n:
Şu adamın adında bir uzlaşamadık gitti herkes kendine göre okuyor. :icon_biggrin:
Bu maçın gidişatından memnun olan nadir insanlardan biriyim belki de tek kişiyim. 11-12 maçım vardı maçı izleyemicem diye üzülmüştüm ama eve geldiğimde hiçbir şey kaçırmadığımı bilmek hoş oldu. Eve geldim, duş aldım yemek yedim hala kaçan bi şey yoktu :D Uzatmaların son 5 dakikası ve penaltıları izledim, mutluyum :zuhaha
Spiker kendi karar verememiş ki hangisini diyiceğine genelde Koyt ara sıra da Kayt diyor :D
0.55-1.06 arası... :icon_biggrin:
[YOUTUBE="3ufF96nrNNs"]Kuyt Koyt Köyt...[/YOUTUBE]
Ben en çok Ömer Üründul`ün niye dondugune takildim butun turnuvayi izleyip finali izlememek ne ya. Spiker is ile alakali dedi ne oldu Burger king de et mi bitti bu kadar onemli
Aslında bu maçın böyle olacağı iki takımın turnuva boyunca oynadıkları oyunu göz önüne alınca çok net belliydi.Dünkü ekstrem sonuçtan sonra acaba bu maç da bol gollü olmasa da keyifli geçer mi acaba diye beklentiye girmiştim kendi adıma ama ilk yarının sonlarına doğru daha çok telefona odaklanmaya başladım.Van Gaal keşke Van Persie'yi çıkartmayıp Krul'u koysaydı yine penaltılarda.En azından penaltılar heyecanlı geçerdi muhtemelen.
he abi ya cok kotu vurdu :D ama yinede iyi defans oldugunu degistirmez turnuva basindan beri izliyorum cok iyi..
vay be vasatlarin vasati arjantin bile finale geldiya su performansiyla arjantinin ceyrek finali gormemesi lazimdi ama iste futbolun adaleti yok... neyse almanya ezer geçer panzerleriyle.
Cliessen hayatımda gördüğüm en kötü penaltıları oynadı. Yalandan topa atlıyor havaları falan. En az 1ini çıkartırdı o toplardan. Neyse bu arjantin, almanyaya sorun çıkarır her türlü