-
Önce tabiki tuttuğum takım Fenerbahçe ile bir kariyer yaparım.Ardından yepyeni kadrosuyla Trabzonspor denenebilir.Ayrıca Southampton'da çok iyi gençler var ve bunlardan bazılarını çok büyük paralara sattılar.Beklentime göre transfer bütçesi fazlasıyla iyi olur.Ardından semtimin takımı olan Kartalspor ile bitiş kariyerimi yaparım.Kartalspor önceki sezon küme düştü ve oyuncuları ayrıldı maddi krize girdi.O sezon Türkiye Şampiyonu olan A2 takımı ile mücadele etti ve Play-Off'lara kalmayı başardı.Kadroda Osman Şimşek,Ethem Pülgir,Okan Yıldız gibi gençler efsaneleşmişti bende FM14'de fakat bu sezon onlarda ayrıldı ama takım gençlerle mücadeleye devam ediyor.Tavsiye ederim.
-
Kesinlikle Galatasarayla başlayacağım sonra Trabzonspor yapabilirim Rodi kardeşime sözüm var İngiltere'nin en altından bir takım da alacağım öyle devam ederiz ayrıca BAL yaması çıktıktan sonra kesinlikle bir takım almayı düşünüyorum zevkli oluyor. :)
-
İlk Galatasaray'ı alacağım her zamanki gibi.
-
Bir Hedef Koydum Kendime Menajerlik Sıralamasında Kendimi İlk 100'ün İçine Koyacak Şekilde O Yüzden İki Takım Açacağım Sadece
Biri Katalonya'nın Bağımsızlığı Eşiğinde Olan Ve Bağımsız Olması durumunda La Liga'da Oynayamayacak Olan Sempati Duyduğum Barcelona...
Diğeri'de Borçtan Kurtarıp Refah Bir Takım Yapmak İstediğim GALATASARAY...
-
Semtimin takımı Ümraniyespor u yönetmek istiyorum. Ve tabiki de FENERBAHÇE'M
-
-
Eğer 3. lig olursa Sakaryaspor alıcam. Son serilerde yaptığım gibi. Türk liglerinde büyük takımlar sarmıyor. Sakaryasporu süper ligde kalıcı hale getirip en azından avrupa kupası müdavimi olucak şekilde bırakıp. Kariyerimi gelicek tekliflere göre değerlendircem.
Diğer liglerdeki önceliklerim.
1. Aşamada Arsenal - Napoli -
2. Aşamada Fiorentina - Roma -Dortmund
Bakalım :D
-
Her zaman olduğu gibi önce portsmouth sonra da fenerbahçe kariyeri yaparım
-
2. ligde altyapısı iyi olan bi klüp bulut 4-5 yıl orda çalışıp sonra Galatasaray düşünoyrum ama direk bucaylada başlayabilirm altyapı daha iyi yok herhalde
-
FM 2015 in ilk kariyerine işsiz başlayıp sıkıldıgım ana kadar çıtayı menejerler arası sıralamayı nereye kadar çekebilecegime bakıcam. :) Ardından Galatasaray tabiki.
-
Beşiktaş, Boavista, AEK ilk aklıma gelenler.
-
Daha önce mesaj yazmışım ama kısa tutmuşum.
1-Galatasaray
2-Liverpool
3-AIK Stockholm
4-Sheffield Wednesday
5-Karşıyaka
Bu 5 takım içinde en uzun süreni Galatasaray olacak tabi ki.
-
Denizlispor,belki bir Millwall ve kalanı Allah kerim artık.
-
AEK acaba oynanabilir olacak mı? 14te bulamamıştım
-
İlk baş Galatasarayla başlarız artık ondan sonra oyun bizi hangi takımlara götürür bilemem :) .
-
Tabiki başlangıç Fenerbahçe ile olucak ve Bence Potansiyeli yüksek olan Borussia Dortmund ile de kariyer yapmayı düşünüyorum
-
-
İlk Beşiktaş'ı alacağım her zamanki gibi.
-
eee Galatasarayımızın hali malum ortada elimizi taşın altına koyma vakti geldi :)
-
Önceliğim orta seviye liglerden takım(Polonya,Romanya v.b.)..Daha sonra bakarız
-
Bir çılgınlık yapıp Antepspor'la başlayasım var. Her oyun gs ile başladığımdan :n:
-
Beşiktaş
Balıkesirspor
Man Utd
bugüne kadar bu 3 takımın dışında başka hic bir takımla baslamadım yine aynı olacak :)
-
Her sene olduğu gibi işsiz başlayacağım.. :)
-
Önce 10 sezon kadar Galatasaray, daha sonra işsiz ve son olarakta milli takım ile fm 16'ya geçerim hayırlısıyla :)
-
Fenerbahçe'yle oynarım ilk başta. En alt ligden bir Ankara takımıyla oynarım. Ankaragücü Kızılcahamam ve Bugsaş var sanırım. Bir kariyerde Real Madrid'le yaparım. Belki işsizde denerim bu sefer.
-
Eseses Kikiki Eski Eski Es!!!
-
İlk karabükspor ardından juventus hemen arkasından Ac Milan daha sonra ise A milli takım kariyerleriyle başlarım. Zaman kalırsa da pttden Manisa / Ordu takılırım gene.
-
-
Önce fenerbahçeyle başlarım.Arkasından Roma ile devam ederim.
-
Galatasaray,RB Leipzig,Lens,Mordovia,Winterthur,Mainz ve İskandinav liglerinden takım bakacam bu kariyerleri kesin yaparım vaktim yeter ise :)