"galatasarayın brezilyadan 18 yaş altı futbolculara imza attırmasına izin werilmiyor" yazıyo ama arkadaşların da anlattığı gibi portekiz dışındaki avrupa ülkelerinin hiçbirinde 18 yaş altı brezilyalı alınamıyo.
Printable View
"galatasarayın brezilyadan 18 yaş altı futbolculara imza attırmasına izin werilmiyor" yazıyo ama arkadaşların da anlattığı gibi portekiz dışındaki avrupa ülkelerinin hiçbirinde 18 yaş altı brezilyalı alınamıyo.
abd ve portkizde alıo adamları 18 yas altında
arkadaşlar ben bu oyuncuyu orta sahaya alıştırdım adam ötle goller atıyoki aklınız hayaliniz durur
yeni mevkisi artık ortasaha oldu ayrıca ortasahadada iyi oynuyor ben zaten adam bolluğundan oynatıyorum
Kerlon'u 7.5 milyona almıştım Real'e 29milyona sattım. Bence iyi bir oyuncu
İyi bir oyuncu ilk senemdeyim bazen şans veriyorum fena değil...
Kardeş biraz fazla vermişsin...Quote:
Originally Posted by hallluk
Ben 6,5 Mn Ytl'ye aldım...
Türkiye iginde falan iş yapıyo bence ama büyük liglerde bende pek bi işe yaramdı
yahu ben 2010 u bitiriyorum kerlon bayern de özellikler manyak
bence oyunun en tetenekli brezilyalısı.oyun ilk açılınca 17 yaş sınırlamasından alınamıyo ama daha sonra geldiğinde süper.fiorentina da beni şampiyon yaptı.aynı şekilde galatasaray dada. ama şimdi yeni oyunda(GSde) heinz istedğim kadar asist yapamadı.porto lu 17 yaşındaki andersonu aldım.brezilya türkiyeyi 4-3 yenmişti 17 yaş dk kupasında.anderson kaptandı
bende 2010 dayım ve kerlon şahane oynuo özelliklerde manyak oldu
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Dostum fikirler tartışılmasaydı ne tartışılırdı sence???
Gelirsek kerlon'a takımın yıldızı olması 1 sezon alıyor.(takımınız chelsea gibi milan gibi ise.eğer fener-gs-bvb tarzı bir takımsanız ilk sezonda yıldız oluyor.)
Matias fernandez-Carlos Magno-Vitti-Gioda gibi her yere taşıdığım adamlardan biridir.Tek forvete Deivid'i koyup arkasını Matias-Kerlon ikilisi ile beslersenizher maç 3-4 gol atarsınız
bende kerlon a gelecegin ronaldosu yazio ve ozellikleide muhtesem .. hemen hemen her 2-3 macta golu var ...
Bu adamı alan hile yapıyor demektir:D
Ben daha böyle adam görmedim 7 maçta 16 gol attı işte ss;
http://img291.imageshack.us/img291/6...nnnnms2.th.jpg
Tam olarak nerde oynatıyorsun kerlonu? hazırlık maçındamı attı o kadar golü yoksa lig maçlarındamı.. Birde Kerlon ınsan Insan :)
samanyolu kerlon-deivid gibi adamlara insan diyenin alnını karışlarım ben.adamlar biyonik resmen ya.Attıkça atıyorlar taktıkça takıyorlar.
senin forvetlerin karşısında durabilecek defans yok sanırım....
l**uinta ve kerlon
HAzırlık maçı değil kardeş lig maçı kapı gibi...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Adam Rize maçında 4
İstanbulspor maçında 5 gol attı zaten gerisini sen hesapla...
Aynen öyle 2'si de accaip bi varlık...Quote:
Originally Posted by Aslan41
adam süper bişey ya bendede 18 maçta 25 gol attı
Erzurumsporu 1. lige çıkarmak üzreyım Ben alıyım Kerlonu :)
Kardeş Kerlon'u almak demek hile demek ben satacam kerlon'u:D :DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
:D Aynen:D
Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
bir kere aldıysan satmak da hile.getir 6.000.000 m £'a sonra sat 15 milyona olur mu yaf :D :D :D
Sigames'ten Fm 2007'de Kerlon'u kaldırmalarını istiyorum:D :DQuote:
Originally Posted by Silent Island
yahu Erzurumsporunda hıleye ıhtıyacı var zaten Superlıge cıkmak uzreyım Lıderım Ikıncı lıgde.. Ama Seneye cıddı adamlar lazım yoksa tekrar düşerim :)
Kerlon oyunda tartışılmaz manyak bi oyuncu yapmışlar. Bakalım 2007 dde böle olurmu kerlon.
Bence 2007'de de iyi yaparlar keşke böyle oyuncular hiç avrupaya gitmese 2005'te Robinho'yu alabiliyorduk şimdi imkansızlaştı...Quote:
Originally Posted by miharbi
manyak adam
Evet ya kimler geldi kimler geçti.Tam yeni yetenekler çıkıyo yaşadık derken PAT!Gerçekte bi Avrupa klübü çıkıp kapıyo.Sonra uğraş dur:D ...Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
ne uğraşıcam bilader ya sobis bu sene Brezilya'da yılın oyuncusu ödülünü aldı.Ve daha gitmedi takımından.Dehşet topçu olacak fm 2007'de.
kerlon sa atar atar bünyesinde war onun golcülük :)