Hayattan nefret ediyorum...
Printable View
Hayattan nefret ediyorum...
hayırdır ya ne oldu yardımcı olalım ?Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
bu arada kendisi hep fifa pes oynayıp bana ne anlıyosunuz şu fm den diyenlkerden nefret ediyorum bunu ekleyeyim ...
internetin bazen çok yavaşlamasından nefret ediyorum:mad:
turk telekomdan nefret ediyorumQuote:
Originally Posted by şampiyon
kendimden nefret ediyorum...
Eyvallah kardeş...Quote:
Originally Posted by bortecine
Dermanı Fenerdir Çare bulunmaz...
Boşuna benimle uğraşma doktor...
Bende Dünya'dan nefret ediyorum Anadolu klüplerimizi küçümseyen züppelerden nefret ediyorum
Galatasaraydan nefret ediyorum.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Pkk lı şerefsizlerden vatanı bölmek isteyen hainlerden bunlara destek olan i.ne lerden,ingilizlerden,fransızlardan soyu ermeni olanlarlardan nefret ediyorum...
kardeş ağzına sağlık birde amerikanları ekliyorum ve sana aynen katılıyorum ...Quote:
Originally Posted by hizlioglu
evet amerika ve filistin de lübnan da ufacık bebeleriimasumları öldüren israil den nefret ediyorum... :mad:Quote:
Originally Posted by bortecine
Ve en başta amerikalı bush'tan ...Quote:
Originally Posted by hizlioglu
ama gecelere kadar ayakta duruyorsun can!! ;;)Quote:
Originally Posted by WishbonE
önemsenmemekten NEFRET EDİYORUM!!
nefret etmekten nefret ediyorum
içkiden ve sıgaradan nefret ediyorum
PKK İbnelerinden,vatan düşmanlarından,dinini sömürenlerden,eşini aldatmaktan,FENERBAHÇE'den nefret ediyorum.....Ayrıca hizlioglu'na karşı olanlardan da nefret ediyorum...
Her ne olursa olsun SEVIYEYI DUSURMEYELIM lutfen !!Quote:
Originally Posted by hp-fm-gs
Temiz olmayanlardan ve kötü kokanlardan
kendimden nefret ediyorummmm
sigaradan,aşkdan,hayattan ve bir türlü 1 saatten uzun uyuyamamak kesik uyku insanda uyanınca sarhoş gibi bi kafa oluyo bu halden de nefret ediorm
fm oynarken babamın gelip kızar gibi pcye bakmasından nefret ediyorum
sigaradan ölesiye nefret ediyorum..öyle böyle değil yani..bi kere yazın çıplak ayakla izmarite basmıştım da elim ayağım boşaldı..kolaları düşürecektim..bi kere de bizim havuza şaka olsun diye birini atmışlardı..elinde sigara vardı..havuzda söndü..sonra 1 hafta girmedim havuza..
son senemdeyken 8 yıllık arkadaşlarımdan veda edemeden ayrılmaktan nefret ediyorum ahh ahhhh :(
sevdiğim kıza açılamamaktan nefret ediyorum
iftiradan nefret ediyorum..
tipsiz olmamdan nefret ediyorum arkadaşlar
esini aldatan insanlardan,chelseadan,interden,avrupadaki basarizizligimizdan,sabah erken kalkmaktan,iki yüzlü olan insanlardan,babamin ben fmi cok oynarken gelip beni zorla kaldirmasindan,NEFRET EDIYORUUUUM
Gençliğimizin Okulda Çürümesinden Nefret Ediyorum!!!
ınga dedik verdiler elimiz kağıdı kalemi.oku dediler bize.okuduk.hala da okuyoruz.okuyanları da görüyoruz...Quote:
Originally Posted by AlicanKidd_05
çalışıp da emeğinin karşılığını alamamaktan nefret ediyorum...
geleceğimizi belirleyen lanet olası öss sınavının bu kadar gençle dalga geçmesinden nefret ediyorum...
össde kardeşim dediğim insanlarla yarıştırılmakta nefret ediyorum...
insan hayatını hiçe sayıp,bu yolla para kazanan şerefsizlerden tiksiniyorum...
bu çağda,atatürkün bize bıraktığı bu vatanda,KARA ÇARŞAFLA GEZENLERDEN DE NEFRET EDİYORUM...
ırkçı insanlardan,dile mezhebe renge göre ayrım yapan şerefsizlerden nefret ediyorum...
bir anda sinirlenip çevremdekilerin kalbini kırmaktan nefret ediyorum...
ohh be...arada girip yazcam buraya bişiler...
annemden, babamdan,abimden,okuldan,derslerden,öss'den nefret ediyorum.fm'yi seviyorum