Bence göstersin de, bizim de onun da içi rahat etsin. Çünkü herkesin aklında ''?'' var ve o bu durumdan rahatsız oluyordur :j:
Printable View
Bence göstersin de, bizim de onun da içi rahat etsin. Çünkü herkesin aklında ''?'' var ve o bu durumdan rahatsız oluyordur :j:
aynen herkes bi rahatlasın
kardeş böyle saçma hilelef fm'nin raconuna uymazz :cool: :DQuote:
Originally Posted by CaPTaiN10
kardeş bu transferleri nasıl yaptığını daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim yanlış anlama insanın inanası gelmiyor
kardeşş özr dilerm ama bizi yioosun gibi gelio bana belki doğrudur ama bizi yiosun gibi gelddiy yani!!! :D
real madrid'in geçmişteki managerlerini göstermesi yeter bence sebebide gönderilen oyuncuları hep oraya satmışın hemde çok yüksek fiyatlarla :) ayrıca o kadar zaman fm oynadım ama adrianoyu chelsea'ye alamadım chelsea'ye torres makaay aynı anda geldi ama adriano asla gelmedi...
ayrıca gönderdiğin print screende 2006 sezonunda hem 1. hem 2. olmuşun nasıl oldu bu iş anlamadım :P
http://img95.imageshack.us/img95/2299/menajerxn1.jpg
bencede kendini kandıror adrianonun gelmesi imkansız nese herkes kendi zewkine göre oynar arkadaş öyle zewk alıor bişe denilemez
o değil de, hem kapo hem tuncay real madrid'e çok iyi paraya satılmı$. tuncay 15 milyon $'a herhangi bir takıma çok rahat gidiyor oyunda. kapo desen o kadar ederi olan bir oyuncu değil..
neyse ya, sen nasıl biliyorsan öyle oyna. nasıl olsa fenerbahçe bu, her $eyi yapsa mübah.. :D
walla cisseyi anladım ama adriano fenere bende getirdim ama 2011 sezonunda ondan sonrada kayıtlı oyunu acmadı bidaa walla o sezonda adrianoyu gertirmişsin helal olsun ne diyim daha