Adam süper oynuo Şimdi teklif yaptım 4.5 milyon £ yinede satmıolar anelkanın yerine koycam adamı
Printable View
Adam süper oynuo Şimdi teklif yaptım 4.5 milyon £ yinede satmıolar anelkanın yerine koycam adamı
o adamı kacırmak buyuk gunah walla:)4,5 e gelir miki okadar iyi oyuncu
Valla daha 18 yaşında inş. verirler olmazsa kontrat beklicem haftalığıda basarım parayı alırım :D
werirler merak etme iyi bi teklife taw olur onlar zaten hepsi para icin yasıyo...:)
Quote:
Originally Posted by crespo009
Bence fenerbahce oyunu açan kımse aurelioyu satmamaları lazım... 1 sene sonradda türk oluyor... öyle bir türk bulmakda zor. bir tek nuri şahin oda çok pahalı.
bence aurellio yu sat yerine türk istiyosan hüseyin çimşir yabancı da wendel yada borowski yi düşünebiirsin . bence bunladan birisini düşünsen ii olur.
arkadaşlar guissppe rossiyi alamıyom bana yardım edin
bu manchesterdaki rossimi_? Dostum bak biraz peşin para ver snrada aylık taksit ver bana musluyu 1.5 milyon £ vermediler snra 500k£ peşin 750k£ 24 ay verdim kabul ettiler
Quote:
Originally Posted by black_bang9
eger huseyin olcaksa hic satmam aurelioyuyu...
cresponun dedii cok doru 1sene sonra adam turk oluyo...
3. senesi ama bende bu sezon bitecek snraki sezon oynadıktan snra türk olması gerekmiomu bu adamın?
turkiyede 5sene oynadıında bu aynı takımda olmalı die biliorum çnk bnde hep ole oluyo 6.senein basında adam oluyo zaten sana haberide gelir mutlaka..Quote:
özelliklere aldanma sen sat gitsinQuote:
:s_ajax: :s_ajax: :s_ajax:
sana katılıyorum ozellikler diil mactaki performans onemli
Aurelio maçlarda Hep 7-8arası oynuo