ya bence de yanlış böyle düşünmek ama tr de gerçekten şike var ya :( o yüzden insanın canı sıkılıyor ama fener haketti ona lafım yok o nasıl bi defanstır ya erciyesinQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Printable View
ya bence de yanlış böyle düşünmek ama tr de gerçekten şike var ya :( o yüzden insanın canı sıkılıyor ama fener haketti ona lafım yok o nasıl bi defanstır ya erciyesinQuote:
Originally Posted by batuhan1907
ehehehe valla matkap gibi oyduk gayseri'yi ehehehe
biri gölgelemeyin der, biri matkap yok bilmem ne.. ;)
kim niye gölgelesin sizin almış olduğunuz galibiyeti ya da gölgelemek istesin.. ;)
6 kasım 2002 de mondragonu da satın almışız demek ki :D:D:DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
şuna bişey daha ekliyeyim.. ;)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
milletin yorumunu anlamadan yorum yapanlarda yok değil hani.. :rolleyes:
Yav şimdi bi laf söyliycem kavga çıkcak. Yahu hala 6 Kasım 2002 yi konuşuyosun ya. Bu kadarmı olur? Bizde zamanında sizi 7-0 yenmişiz.Bişey diyemiyorum ben artık.Quote:
Originally Posted by ewrim_FB
bu mesajı okuyunca biz ti ye alıyorz siz nie bu kadar gocunuyosunuz cevap yazmayalım mı yani adam açık bi şekilde fener şike yaptı dio :mad:Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
sezon basladi tartismalarda basladii....
ama çok gereksiz ve cins tartışmalar
benimde şu yönde kafam karıştı geçen sezon hiçbir iddaası olmayan erciyes Ali Sami Yende deli gibi mücadele etti (hakemler hakkında bişey demiyorum o maç için, izleyenler bilir) ama sezonun nedense ilk maçında tık yok..
fb ne yapar ne eder beni hiç ilgilendirmez, ne şike yaptı derim ne de almış olduğu bi galibiyeti bazı fbli arkadaşların tabiri ile gölgelerim(o da ne alakaysa artık, neyse)..
arkadaş şike yaptı diyorsa (daha doğrusu sen o mesajdan onu anlıyorsan) sende o mantıkta, o yönde yorum yap.. alakasız bi şekilde yorumunda gereği yok yani.. ;)
bende o yönde yaptım zaten arkadaş fadel 6 tane yemiş fener satın almış diyor bende mondragonda 6 tane yedi ozamanda mı fener satın aldı dedim bunu bu kadar büyütecek ne var
doğru büyütecek bişey yok..
fazla gölge ettik galibiyetinize, hata bizde.. ;)
Turkcell SüperLig iyi ki başladı! Fenerbahçe yine 6 tane attı :) Tıpkı 6 Kasım 2002'deki gibi ;;)
Ne Manisa, ne Kayseri, ne Gençler; bu sene şampiyon Fener! (İlk haftada alınan sonuçlara göre :D)
Mahalle gençleri kendi aralarında maç yapmış yenenler yendikten sonra biz galatasarayız demiş böle olmuş:confused: .7-0?Biri 90 yıl önceki olay biri 4 yıl o zamanın futboluyla bu zamanın futbolunun arasındaki farkı zaten aklı ve mantığı olan herkez çözebilir.Bunu tartışmak bile saçma...
6-0 & 7-0 gibi gereksiz bi muhabbetin içine hiç girmiyorum ve şu üstteki koyu yazılı bölgeyi bi daha araştırmanı öneriyorum.. ;)Quote:
Originally Posted by Lim10
Daha once yazılanları okumadım ama benim Fadhel hakkında soylmek istediklerim var.
Bu kaleci niye alınır, niye oynatılır. Ne olursa olsun, kim olursa olsun Erciyesin yedek kalecisi ondan daha iyi olurdu herhalde.
Yazık oluyor Türk futbolculara, boyle kalitesiz yabancılar para kazanıyor, ilk 11 oynuyorlar. Bizim gencler yedek klubesinde. Turkiye ye gelen kalitesiz yabancılar ozellikle kalecilerden bıktım artık.
Gereksiz tartışmanızı devamettirmeyin bundan sonra konuyla alakasız eski maçları konuşacak her arkadaş uyarı alacaktır...
ben 2 olay üzerinde durucam. Bu fadhel niye kalecilik yapıyor onu çözmüş değilim beni koysalardı kaleye yine aynı sayıda gol yerdim :) belki daha az.
ondan sonra aurelio nun yaptığı penaltıyı hakemin es geçmesine şaşırdım penaltı+kırmızı olmalıydı. onun dışında fener güzel bir oyun sergiledi ama bu oyun daha ölçüt olmaz çnkü her maçta kaleye çekilen bütün şutlar gol olmaz :)
Bu mac olcu olamaz, obur mac olcu olamaz, su mac olcu olamaz :)
Su an FB nin oynadigi hicbir maci olcu almiyoruz farkinda misiniz? Niye cunku rakiplerin hepsi kucuk takimlar. Evet kucuk takimlar ama bazi seyleri de goz ardı edemeyiz.
1. FB li futbolcular daha istekli,
2. Artik dikine oynayan bir takim var,
3. Alex'te olumlu degisimler var,
4. Su ana kadar oynanan takımlar kucuk te olsa, cok gol pozisyonu vermedik,
5. Kucuk takimlara karsı kazanmakta cok onemli, (Bkz gecen sene buyuklerin hepsini yendik te ne oldu)
6. Tümer'in olumlu oyunu,
7. İnsallah FB yi izlerken artık fıtık olma korkumuz olmayacak.
abi ölçü alacağım maç kiev maçı olucak :D
Herkes onu bekliyor zaten :)
Valla Toplamda 15 gol var 6sı bizim :D yanlışta olabilir ama skor güzel oyun güzel tümer güzel alex güzel herşey güzel herkes güzel :D
emre yi kiniyorum ayrica olayi yalanlamis materazzi de ilk günler annesine küfür etmedim demisti ama olay anlasildi zaten irkina laf söyledim mi diyecek adam tümer i kutluyorm güzel oynadi ayrica zico nun genclere sans vermesine cok sevindim bu cok özledigimiz bir olaydi can a dandik diyen arkadasimin 2 sene önce sivasspor süper lig e yükselirken izleseydi böyle demeyeceginden eminim fatih terim de isik görmese ulusal takim a cagirmazdi o dandik can süperstar olacaktir gece hayatina ona buna karismaz futbolla ilgilenirse sadece
ayrica 12 numara yine süperdi....