cok gereksiz konu fenerde avrupa fatihi iseee cimbom ne acabaaa buna siz kara verin
Printable View
cok gereksiz konu fenerde avrupa fatihi iseee cimbom ne acabaaa buna siz kara verin
Avrupanın 0 cısı olabiliriz ama rumların mahalle takımına hiç elenmedik..Ayrıca son 5 yılda Türkiyenin adını gs mi duyurdu ts mi duyurdu hatta bjk mi duyurdu(chelsea macı haric) Fenerbahce ile dalga gecerken diger takımların durumunuda göz önünde bulundurun o zaman asıl gülünecek takımları görürsünüzQuote:
Originally Posted by nekop
Birde Harigston Kupası var. :)Quote:
Originally Posted by hurmet
Quote:
Originally Posted by hizlioglu
o kupayi Fatih Uraz cok guzel ozetliyordu kitabinda.Adamin dedigi. Biz deplasmana paf takimla giderdik. Yan hakem o ulkenin adami olurdu.15 m pozisyonlara ofsayt bile calinmazdi. Samsuna onlar geldimide bizde aynisini yapardik.Yani o kupa tamamen bir kara mizahtir.Yani yayla kupa finaliyle ovun bunla ovunme:D :D
Yahu su kupaninda hastasiyim.Kendini ovutmeda birebirsiniz Vallaha. Gorende o kupayi fifa falan duzenledi.Sampiyonlar liginden daha ustun bir kupa zannedecek. Birde cevap olarak direk milliyetcilige girmeyin bu kupada cunku alakasi bile yokQuote:
Birde Harigston Kupası var.
O zaman UEFA var mıydı ki biz katılımadık bir milliyetçilik alakası yok demişsin o zaman Kurtuluş Savaşı varmış birde anlamadığım bişey sanki biz sizin aldğını UEFA Kupasına bişey dedik...Quote:
Originally Posted by Kralatti
Bu arada Avrupa Fatihi lakabının asıl anlam kazandığı yer geçilmesi çok zor bir başarıdır arkadaşlar, alınan kupalar değil. Uefa Kupası ve Süper Kupa'nın alındığı yılda Galatasaray bu kupalarda ne içeride ne dışarıda hiç yenilmemiştir. Ve bu tür organizasyonlarda böyle bir başarı yakalayan ilk ve tek takımdır. Avrupa Fatihi lakabı bu nedenle yakıştırılır Galatasaray'a, başka bir şey için değil.
avrupada kendini galatasaray ile karşılaştıran diğer takım taraftarları acaba bunu şaka mı yapıyor yoksa futboldan anlamaıyor mu diye düşünüyorum ....
bizim yaptığımız belki 5 sene öncesinde kalabilir ama daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bununla idare edin ... ayrıca cl ye 2 takım galatasaray sayesinde giderken şimdi galatasaray kötü oldu niye tromso ya elendi diye mi ... avrupa da avaraj takımı olan fb yi galatasaray ile mükayese ediyorsunuzya helal olsun ... bari bunu yapmayın... f.b avrupada tanınmasının bir kaç nedeni cl de sıfır puan alması bir kaç tanınmış transfer yapması o kadar ....
Kardeşim bence sert çıktın biz sizin Avrupa Kupanıza laf atmadık şuan averaj takımı demişsin ama listede gözüktüğü gibi sizden yukarıdayız şunuda hatırlatırım siz bu kupayı 4-5 yıllık bir çalışma sonucu aldınız ve bu kupayı alırken Fenerbahçe kadar kötü günlerinizde oldu Fenerbahçede eğer çalışmlar böyle devam ederse 3-4 yıla kadar Avrupada kupa kazanacaktır hiç merak etme...Quote:
Originally Posted by paco
galatasaray bu kupaları alırken dediğin gibi 3-4 sene çalışma sonucunda aldı ama kaçırdığın bir nokta var ki galatasaray o 3-4 yıllık sürede avrupanın devleri diye nitelendirdiğiniz takımları eliyordu veya onlardan puan alıyordu f.b daha bunu bile yapamıyor ha birden bir sıçrama yapar da avrupa fatihi olursa o zaman ben sizin yapmadığınız gibi f.b yi alkışlarım ....Quote:
Originally Posted by batuhan1907
ayrıca listede de sizden aşşağıda olmamız sizden daha kötü sonuçlar aldığımız için değildir avrupada 1 sene yoktuk ... yani hiç maç oynamadık ... ama bizim ölümüz cl de f.b den daha iyi iş yapar.... mantelite farkı ... örnek veriyorum f.b nin çarşamba günü milan ile cl maçı olsun hafta sonu galatasara ile maçı olsun milana yedek ağırlıklı kadroyla çıkar veya taktiğini değiştirir .... yani galatasaray maçı ve anlık başarılar f.b için daha önemli ....
Son söylediklerine katılmıyorum Fenerbahçe 2 yıl önce Man Und. 3-0 yenerken kadroda bütün as oyuncular vardı ve UEFA Kupasını garantilemişti ama bir sonraki Galatasaray maçını hiç düşünmedi aynı olaylar daha önceleride yaşandı ama şunuda hatırlatırım başarılar anlık başarılar ile bir bütün olur.Quote:
ilk avrupa kupası alan avrupa fatihi olmuyor bu bir
son 5 yılda türkiyenin adını fener duyurduda ne yaptı yine elendi grupdan çıkamadı buda iki
eğer geupdan düşmeyle , elenmeyle avrupa vatihi oluyosa herkez avrupa fatihi olurdu ozaman
Bu kupayı cok hafife almıssın arkadasım bu kupa Kurtulus Savası yıllarında itilaf devletlerinin takımına karsı alınmıs büyük bir zaferdir ve TÜRK milletine büyük moral vermistir kupaya laf atarken biraz daha dikkatli olsan daha iyi olur bu sıradan bi kupa degil yani..Milliyetcilige girmeyin demissin bu kupa direk olarak milliyetcilige girer zatenQuote:
Originally Posted by Kralatti
Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
nasıl olmuyor ? fatihin manası nedir ? fatihin manası ilk açan, ilk başaran demektir.. fatih başlamak, hatim bitirmek manasındadır..evet bu bir.
Avrupa Fatihi lakabı kupalardan gelmiyor dediğimi zannediyorum. Yakalanan başarılardan geliyor. Yukarıdaki mesajıma bakarsanız asıl anlam bulduğu yeri görebilirsiniz.Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Her konuda Galatasaray - Fenerbahçe karşılaştırılması yapmak yanlış bana kalırsa. 6 sene önce Avrupa Fatihi Galatasaray'dı. Yıl 2006 ama ortada ne Avrupa ne de Fatih var. 6 senede hangi takımımız bir başarı yakaladı ki hemen geçmişte ki sloganları yakıştırıyoruz? Onu bunu yenmekle olmuyor arkadaşlar. lütfen!
bunun özeti fb iyi olduğu için değil gs kötü olduğu için geçmiştir yoksa fb nin filan bir başarısı yok tabi ş. liginde0 çekmeleri dışında:DDD
biz zaten şimdi avrupada çok başarılıyız demiyoruz yalnız şu bir gerçek ki eğer tsl de bir avrupa fatihi varsa bu bir takım olur ki o takımıda herkez çok iyi biliyor.... ''GALATASARAY''....Quote:
Originally Posted by ermoon
bu fanatikçe mesajın yanlıs bence dostumQuote:
su ana kadar en buyuk basarıları gs yakaladı ama bu bundan sonra bjk veya fb veya vaska bir takımın yapamayacagı anlamına gelmez
bu msjıma fanatikçemi diyorsun...:) eğer sen bunu kabul etmiyorsan fanatiksin ....Quote:
Originally Posted by peluk
ayrıca ben bundan sonra f.b veya bjk başarı yakalıyamaz demedim sadece şu an tsl de bir avrupa fatihi varsa o galatasaraydır .... ha ne zaman bizim başarılarımızı geçersiniz o zaman fatih de kral da siz olursunuz daha önce de dediğim gibi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ... siz daha iyisini yaparsınız inşallah...
Sen bu 0 cekmeye baya bi takılmıssın tromso faciasına girmek istemiyorum:DQuote:
Originally Posted by scolari12111
tromso dersek fener için birçok örnek gösterebiliriz ve ben gs li değilim ama bir gerçek var ki şu an türkiye nin dünya çapında tek markası gs dir ister kabul edin ister etmeyin avrupa lılar gs nin adından bile korkaibiliyor olimpiyat taki juve zaferinden sonra avrupa basınında çıkan "legende come back" başlığı herşeyi anlatıyor olsa gerek yani kimse gs yle boy ölçüşebilecek boyutta değil türkiye de en büyük ve en prestijli takımı.
tam olarak gs li değilim ama sempatim büyüktür gs ye karşı bunu da belirteyim.
kabul edip etmeme elimizde değil bu bir gerçek. avrupa'da doğru düzgün başarı sağlayan tek takımımız Galatasaray. bunların dışında onu yenmişiz, bunu yenmişiz, şl'de gruptan çıkmışız bunlar bana kalırsa başarı sayılamaz..
neyse inşallah bu sene tüm takımlarımız avrupa'da başarılı olurlar..
işte bu kadar ya biraderim alnından öpüyorum tabi izin verirsen:DDDd son yorum olsun artık boşuna uzamasın konu.lastik gibi.Quote:
Originally Posted by ermoon
Bu puanları en kısa zamanda toplayacağımıza inanıyorum
Bu sene hersey belli olur ne kadar korkuyor Avrupa takımları! gs den..gs nin korku saldıgı dönem 6 sene önceydi bakalım hala aynılarmı ?Quote:
göreceğiz ama fb den daha çok korktukları kesin hatta fb yi averaj taakımı olarak görmedikleri de meçhul e haliyle 0 çekince itibar zedeleniyor biraz fb bjk den bile kötü avrupa da bu da tartışılmaz zaten yani avrupa da ancak 3. büyük olabilir türkiye adına.en azından şu ana kadar.
Averaj takımı dedigin takım su anda gs nin üstünde uefa sıralamasında ayrıca su andada gs den avrupa takımlarının korktugunu düsünmüyorum acıkcası. Ayrıca Fenerbahce 0 cektigi sezon cogu macta öne gecerek yenildi maclarda ama tromso faciası biraz daha ciddi itibar zedeliyor cimbom bakımındanQuote:
öncelikle belirteyim gerçekten fb liler nasıl üzülüyorsa ben de bu duruma üzülüyorum gönül ieter ki bütün takımlarımız başarılı olsun bizim de 4 takımımız katılsın ş.ligi ne ama standartalrımız bu ve şu an en büyük başarılar gs nindir peki siz fb liler olarak memnun musunuz durumunuzdan ben bir türk olarak değilim daha 15 gün önce avrupa nın statndart takımlarından kiev e şans eseri 3 1 yenildi fark çokta büyüyebilirdi.yine fb lilerin alex ten memnun olmasını anlayamıyorum evet istediğiniz ülke içi başarıysa ok ama kıtasal başarı için alex in yetersiz olduğunu görmelisiniz.Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
arkadaşlar laf atarak tartışmayalım yok 0 çekti yok tromso faciası falan tartışacaksanız düzgün şeyler yazıp tartışın
Türkiyeye gelebilecek en büyük yıldızlardan biridir Alex ayrıca adamlar Türkiyeye gelmiyor ne yaparsanız yapın adamlar gelmiyor getirilemiyor ilk hedefleri avrupa oluyor.Ama Aziz Başkan simdiye kadar elinden geleni yaptı ve Türkiye ye Ortega,Hooijdonk,Alex,Anelka,Appiah gibi adamları getirdi.Quote: