bu arada hakem Galatasaray ın 2 penaltısı vermedi yuh be
Printable View
bu arada hakem Galatasaray ın 2 penaltısı vermedi yuh be
neyse ofsayt olsun penaltı vermedi 2 tane sonuçta ama bence ofsayt ın o su yok o pozisyonda
abi bırak ya o pozisyon ofsayt değil se ben futboldan anlamıyorum
aynı pozisyonun devamı ofsaytta olan oyuncu kendine avantaj sağlıyor bu kadar basit
kurallar değişti arkadaşım bende öyle biliyorum neyse yarın anlıcaz... sonuçta en azından 2 penaltı gitti maçta gitti bu hakemler bizi katletmeye devam etti...
eğer kurallar değişti ise bilemem ama benim bildiğim bu
bende senin gibi biliyordum ama ona benzer bir pozisyon seyrettim geçen sene hakem golü vermişti hatta kurallar değişti falan gibi yorumlar yapılmıştı
eğer doğruysa gerçekten gs nin golü güme gitti
yine dediğim gibi Bu hakemle anca bu kadar... ilk yarı berbat oynadık 2. yarı toparlandık saldırdık şansa bir gol daha buldu manisa ama yılmadık ve saldırmaya devam ettik. Önce bir gol attık sayılmadı sonra penaltımız verilmedi derken neco 2-1 yaptı umutlandık derken bir penaltı daha güme gitti sonra saçma sapan bir penaltı kazandık 2-2 yaptık... Maçın genel özeti budur :D
yani bu olduQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
o pozisyon ofsayt degil cünkü adam top tan geriiiii
bu arada meduna cok üzüldümmm macı izlerken sok oldummmmmmm
hala toptan geri diyorsun o pozisyonda evet olmaz ofsayt
eğer bir ofsayt var ise ilk ayhana topun atıldığı anda var
onuda yarın öğrenicez bakalım olan oldu diğer takımlara başarılar bu sene çok zor şampiyon olmamız
önümüzdeki maçlra bakıcaz
bence biz bi dahaki seneye bakalım
gs futbol kalitesi olarak düşük kalitede oynuyor
iyi transferler takıma hava sağlayacak oyuncular gerekiyor
futboldan azcık anlayan adam bile bu cihanı oynatmaz... hakan şükürü 90 dakka sahada tutmaz artık hakan son 20 dakikanın adamı maçın başından beri oynadı gördük neler atamadı
bu arada meduna yoğun bakımdan çıkmış
allahtan şifa diliyorum kendisine
hakan yine iyidi mücadele etti yaa carusca ını frikiğini ne diceksiniz çok atıyor diyorladı yalan oldu buda
hakanın atamadı o karşı karşıyayı ben bile atardım
hakanın kendini göstermesi için illa ki gol atması mı lazım ki adamın varlığı yetiyo boş alanlar açıo..ee herkesin bi eksikliği olcak hakan da kolay topları atamıo..kaçırdığı topu ben bile atardım demesi kolay ama olmuo işte..hakanı oynatmıcak da kimi oynatcak son 3-4 maçtır olan uyumu bozması aptallık olur..
hakan ne? forvet dimi forvetin görevi ne gol atmak olay budur
Hakan olmasa iliç nerde boş alan bulcak??iliçe gol attırıyo yani sonuçta hakanın yaptığını kim yapıyo bizim kadroda kimi oynatcak
ilk yarı izleyemedim. ikinci yarıyı izleyebildim. Ama oynadığımız futbol hiç de tatmin edici değildi. ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol ofsayt değildi çünkü ilic topun gerisindeydi. ama penaltı dan ilic in attığı gol var. penaltı da penaltı değildi. bu sene şampiyonluk zor. gerçekten zsor bir sezon geçireceğiz...
Ya aslında maç hiç umrumda deil istersek 5-0 yenilelim..burda önemli olan bi can gidiyodu..2 puan kaybetmişiz umrumda deil
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN MEDUNAYA
ya boş alan yaratsında kendide çok boş be kardeşim insan o pozisyonda gol atmaz mı? Meduna ya acil şifalar
ya işte bazen şabanlığı tutuyo ama genelde yaşına rağmen sahanın en iyisi oluyo
Necatinin durumunu bilen varmı arkadaşlar.
ben ne zaman maç özetini izlesem Hakan şükür mutlaka gol kaçırıyor...
adamın gol kaçırmadığı bir tane bile maçı yok....
Hasan Kabze ve Ümit Karan iyileşsin....
bu ikili forvette oynasın....
siz o zaman görün maçları....
Sen H.Şükür ile Ü.Karan'ı aynı kefeye mi koyuyorsun? H.Şükür Türk futbolunun kralıdır, üstüne santrafor yoktur. Ben gayet düzgün bir yorum yaptım.Quote:
Originally Posted by hurmet
Hakem maçı katletti. Necati'nin bariz penaltısını vermedi, H.Şükür'ün golünü vermedi. Olmayan penaltıyı verdi. Saçma sapan kararlar verdi. Kendisini kutluyorum, ayrıca yan hakemi de. Bariz penaltıya bayrağını kaldırmadı!
Galatasaray ümit verici futbol oynamıyor, Necati ve Hasan birden affedildi, Gerest'in başı sıkışınca :) Bu sene şampiyon olamaz bence Galatasaray. İki aday var, tabi ki favorim Fenerbahçe, 2. de Beşiktaş olur bence. Galatasaray ve Trabzonspor umut vermiyor. Ne transferlerle ne de futbolla.
V.Manisaspor 2-1'den sonra kontrataklarda mutlak golleri atamadı, Manisa rahat alabilirdi bu maçı. Galatasaray'ın şansı biraz da Meduna'nın sakatlanmasıydı. Meduna sakatlanınca Manisasporlu futbolcular ağladılar, çok moralleri bozuldu, o saatten sonra maçı ya GS kazanır ya berabere biter demiştim ve berabere de bitti. Eğer Meduna'ya bir şey olmasaydı Manisa yine atak yapıp gol arayabilirdi. Ama tüm Manisalı oyuncuların aklı hastanede, bedeni sahadaydı.
Meduna'ya acil şifalar, anjiyo olacakmış ve belki de futbol kariyeri sonlanabilir. Fenerbahçeli Washington da aynı kalp krizi geçirmişti maçta ve Fenerbahçe'den ayrılmış, uzun bir süre sahadan uzak kalmıştı. Meduna için de böyle olabilir, umarım sağlığına kavuşur ve futbola geri döner.
Buradan TFF'ye sesleniyorum! Bu havada maç yaptırmayın. Biz maçı seyrederken bunalıyoruz, terliyoruz, sıcaktan öleceğiz, bu çocuklar çıkıp 90 dakika mücadele ediyorlar, futbol oynuyorlar! Sonra da biz bu çocuklardan güzel futbol bekleriz. Bu sıcakta top mop oynanmaz! Elazığsporlu Gökmen'i kaybettik, belki de Meduna'yı da kaybedecektik. Yarın öbür gün bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya bir milli futbolcu ölünce veya kalp krizi geçirince mi aklınız başınıza gelecek?!
Hakem maçı s.... batırdı,anlamadığım birşey var hakan şükür ve cihan'dan neden medet umuyor gs yönetimi.