Ne kadar karamsarsın.. Sonuçta bizi temsil ediyor ve sen aşağlıyorsun resmen..Quote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
Printable View
Ne kadar karamsarsın.. Sonuçta bizi temsil ediyor ve sen aşağlıyorsun resmen..Quote:
Gel Şuna Temsİl Edemİyor Dİyelİm Ne Dersİn? BugÜne Kadar Edebİldİmİ Kİ DoĞru DÜrÜst İyİmser Olayim?
Galiba Kiev in orta saha Ronaldinho Gerrard C.Ronaldo ve Vicente den,Forvette Henry ve Rooney den olusuo. Kiev i öyle bi abartmıssınki görende Kiev in kadro bu sanacak haQuote:
:) Ben Kievdeki Maci Izledim Durust Konusalim Gel Adamlar Farki Kacirdi Cok Iyi Yakaliyorlar Kontradan Burada Fenerin Kievin Uzerine Gidecegini Dusunursek Dedigimin Olma Ihtimal Hic Te Az Degil!
eğer kievdeki hatalar yapılırsa bir facia olabilir
Olsun sonuçta TÜRKİYE 'nin bir takımı ve her baba takım oralara katılamıyor .. ;) FB 2 seneden beri CL'de gruplarda mücadele etti. GS, BJK nerdeydi .. ;)Quote:
Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
sorun da o ya zaten onların hiç biri yok ama neredeyse 5 atıyorlardı sıradan bir takım olmasına rağmen sonuç olarak kimse fb den başarı beklemesin zico yla avrupa da ya bu adam japonya da nereedeyse terorsit ilan edildi kariyeri 0 gellip fener i de batıracak yazık ülkemizin paralarına ersun yanal ı getirseler ondan kat ve kat iyidir.
bUradAyız_uA, sende Galatasaraylısın, bende Galatasaraylıyım. Biz burada o onu yenmiş bu bunu yenmiş tartışmasına girmiyoruz.. Tutmuyorsan bile tutuyormuş gibi görün. D.Kiev yenilmeyecek bir takım değil. Dünya takımı değil! Fenerbahçe istese yenebilir.
9+4= 13 puan azmı ?
Ben Kimseyi Tutmuyorum Ama Sartlari Gozumun Onune Getiriyorum Ve Gercekten Tum Samimiyetimle Soyluyorum Bence Fenerbahce Gecemez... Taraftar Baskisinin Verdigi Stres, Ilk Macin Stresi, Hucum Etme Zorunlulugu... Kiev Icin Bicilmis Kaftan Bunlar! Simdi Kadikoy Diyeceksiniz Cehennem Muhabbeti... Merak Etmeyin Kiev Ilk Defa Oynamiyor Avrupada Onlar Ne Cehennemler Gormuslerdir1
Quote:
Originally Posted by ermoon
arkadaşım çokta haksız sayılmaz ama kiev yenilmeyecek bir takım değil ama aynı şekil de fb de bu zico nun futboldan anladığı filan yok çok iyi futbolcuymuş ama teknik adam olacak diye birşey yok ya bu paralara kurulan bir takım bu kadar kolay pozisyon mu yer bu turu geçse ne olacak daha fazla gol yiyeceek herkes kiev gibi kaçırmaz keşke çok güzel oynasalar da ülkemizi iyi temsil etseler ama yok işte bu kadar fazlasının da zico yla olacağını sanmıyorum.tabi bir de alex e bel bağladıkça.
o maça dönecek olursak eger semih in golü verilseydi simdi turu nerdeyse garantilemistik öylede düsünmek lazım İlk mac artık geride kaldı.Önemli olan bu mac Fenerbahcenin erken bulacagı bir gol herseyi degistirir.Quote:
Originally Posted by scolari12111
Halamin Da BiyiĞi Olsaydi Amcam Olurdu Ama Yok Iste:)
Quote:
o verilse bu atılsa dersek sabaha kadar konuşuruz burada ya bu kiev dandik bir avrupa takımı artık bunu elemeli fb gerçekten yazık yani sizin kadar üzülüyorum fb li olmama rağmen ama bu kadar aciz olamaz ya kimseyi getiremediler gittiler zico yu buldular.
ee bende aynı lafı söyleyeyim halamında bıyıgı olsaydı amcam olurdu adamlar 5 tane atıyordu diyorsunuz;)Quote:
lugano olsaydı cok iyi oludu ama oynayamıo malsef
Tamam işte bende aynısını diyorum o verilseydi su atılsaydıyı konusmaya gerek yok 5 gol atıyodu adamlar diyorsunuzyaQuote:
Quote:
:DDDDDDDDDDDDDDDddddd
Fener simdiden uefa planlarini cizsin. Kizmayin benim fikrim bu. Ayrica fazla tatli hulyalara dalmayin. Bu takimi yenebilirsiniz ama gol yersiniz
Quote:
benim demek istediğim bu kadar kötü oynadı yani sıradan bir takıma karşı iyi ki atamadılar ben atsınlar demiyorum ama zico çok ama çok yetersiz bir teknik direktör peki objektif ol bu kadar taraftarı olan bir kulübün 100. yılında zico nun yeterli bir t.direktör olduğuna inanıyor musun?
Hayır fakat Capello nun Scolari nin Türkiyeye gelebilecegini düsünüyormusun ?Quote:
O Zaman Cikip Demiyecekler 100. Yilda Tum Yildizlari Toplayacagiz Avrupada Final Oynayacagiz Falan Diye!
Zico'lu Fenerbahçe Turkcell SüperLig'te 10 maç 1 gol ve 9 puan topladı. 3 haftada. Zico'dan daha iyi bir teknik direktör söyleyin Türkiye'de bulunan bana?
Hatırlarmısın gs yönetimi tv lere cıkıp kily gonzales ile pires ile anlastık demisti.Quote:
ne bu karamsarlık? maça çıkarken İstiklal Marşı söylencek ve Türk takımı çıkçak.... Siz çıkçak diyim tur atlar diyim de atlamasa keşke... güven olsa FB her türlü geçer bu turu... ama kendi halkı Türk insanı inanamıyo daha futbolcular nası inancak... Herkes varsayımlarla konuşuyo... Türkiye-İsviçre maçında istedik ve gruplarda 2 gol yiyen takıma 4 attık son dakikalarda Tümer o frikiği atsaydı güven boşa çıkmıycaktı ve DK na gitçektik... Bırakın şimdi de o inanç olsun ama çıkmayalım...sadece Dünya ya Türk leri gösterelim... elensekte inandık ama olmadı Hepimiz biriz diyelim... takım ayrımı diil Vatan birliği yapalım...
Quote:
niye scolari bir ara gelecek filan dendi yani yaklaaşıldı ama olmadı scolari de avrupa nın en revaçta teknik direktörü şu an o zaman o olmuyorsa daha düşüğü olurdu ama zico gibi biri olmazdı lucescu gelirim dedi o sence kötü bana göre türkiye ye gelmiş en önemli 3 hocadan hatta biri hatta en iyisi.
Ben Hic Duymadim Ama Basina Bakarsan Tabi Turkiyedeki 3 Buyukler De Suan Dunya Karmasi!
hatırlatmakta fayda var!
KONU: Fenerbahçe - Dinamo Kiev
Quote:
Originally Posted by eGowiCh
tigana en azından daha kariyerli.gerets çok kısıtlı kadroyal geçen sene şampiyon yaptı 3 maçta ne başarısı arkadaşım abarttın biraz fanatiçe yorum yaptın:DDDd
Gerets Manisa ve Ankara'yı yenmekten aciz, Beşiktaş da Manisa'yı yenemiyor.
Fenerbahçe ise farklı şekilde rakiplerini deviriyor. Zico ve kalite farkı olsa gerek. Tabi 3 haftadan bir şey söyleyemeyiz, ama Zico 3 maç takımın başında bulundu ve sonuç ortada.
Tigana'nın ne kariyeri var?