ayhanın yerine daha kaliteli bir oyuncu lazım şu alamadıkları oyuncular gibi
Printable View
ayhanın yerine daha kaliteli bir oyuncu lazım şu alamadıkları oyuncular gibi
Haftaya Hasan forma giyecekmiş.. Mehmet yerine tek ön libero Ayhan oynayıp çift santrafor Ümit ile Hasan forma giyer inşallah.
gereklide kimseyi alamıyolar en azından böyle oynasın takım
şu haftaya kadar tek sevidirici nokta arda nın futbolu sizce carusscayı niye aldılar külübede dursun diyemi
yok artık cimbom çitf ön libero oynucak tekrar söylüyorum şampiyonlar ligi için bu yüzden gerets çift ön libero yerlestiriyor takıma
yetiştirsin yetiştirsin de okan kim ya? futbolcu demeye 1000 şahit ister
okandan başka kimsede yokki mecburiyetten oynuyorQuote:
Originally Posted by hurmet
cok haklısın burak kardes ama
okan yerine iyi bir transfer kesin olacak
bu okan varya sırf adnan polat yüzünden oynuyor macta bence onun cıkması lazım dı ayhanın degil
arda veya sabri ön libero oynayacak kapasitede oyuncular
yok daha nelerQuote:
evet öyle... ayrıca bu takım çift ön liberoyla gol bulamıyor karan ve kabze geri geldiğine göre artık tek ön liberoya dönmek şart
bence de şimdilik ortasaha sagada hasan oynasın ön liberoda sabri onun hızı cok işe yararQuote:
bügün 3 yabancıyla oynadık ne kadar güzel kullanıyoruz kontenjanı
G.Saray - G.Antepspor (Maçtan notlar)
Gerets, Gaziantepspor karşılaşmasında savunmanın ortasında revizyona giderek, bu sezon, Tomas'ın yerine ligde ilk kez Tolga'ya yer verdi.
Gerets, sezon öncesinde hazırlık karşılaşmalarında şans verdiği Tolga'ya, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı haricinde takımda hiç yer vermemişti. Gerets, Mlada Boleslav maçında yedek bıraktığı Arda'ya yeniden ilk 11'de şans tanırken, Sabri'yi ise yedeğe çekti. Mlada Boleslav maçında 11'de sahaya çıkan Okan, ligde ilk 11'de forma giyerken, Mehmet Güven yedek kaldı.
Bu arada, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Mlada Boleslav takımıyla yaptığı rövanş maçında sakatlanan Iliç ve Orhan, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görev aldı.
-TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ-
Geçtiğimiz sezon tribünleri boş bırakan Galatasaray taraftarları, Gaziantepspor maçında takımını yalnız bırakmadı.
Taraftarlar, bazı tribünlerde yer yer boşluklar da olsa, Ali Sami Yen Stadı'nın büyük bir bölümünü doldurdu.
Bu arada taraftarlar, futbolcuları teker teker tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar ayrıca, ligin ilk haftasında Ankaraspor ile yapılan maçta kavga eden Hasan Şaş ile Necati'yi el ele tribüne çağırdılar. Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Necati, bulunduğu tribünden sahaya inerek Hasan Şaş ile birlikte taraftarları selamladı.
Taraftarlar tribünde ''Sahte Mehmetler çıktı, Mertlik bozuldu'', ''Parayla dünya kulübü olunmaz'', Vatan için bir şey yapılacaksa biz yaparız, siz kafanızı yormayın'', ''Arkandayız Ü. Özat'', ''52 bin artı 1 dansöz var'', ''Öyle bir Fener Kievlere şenlik'' yazılı pankartlar açarak, ezeli rakiplerine göndermelerde bulundular.
-ZENGA SIKINTI YARATTI-
Gaziantepspor'un cezalı teknik direktörü Zenga'nın oturacağı yer sıkıntı yarattı.
Gaziantepsporlu yöneticiler, Galatasaray'ın Zenga'ya yer göstermediğini iddia ederek, ''Bize 'Zenga için bilet alın' dediler'' diye konuştular.
Zenga daha sonra, protokol tribününde yerini aldı.
Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, cezalı olan teknik direktörleri Walter Zenga'ya Galatasaray Kulübü yetkililerin istedikleri yeri vermemesi gerekçesiyle tepki gösterdi.
Maç öncesi açıklamalarda bulunan Mamatoğlu, şöyle konuştu:
''Biz Galatasaray yetkililerine teknik direktörümüzün cezalı olduğunu ve ona uygun bir yer verilmesini istedik. Ancak, Galatasaray Kulübü anlayamadığımız nedenden dolayı kolaylık göstermedi. İki kişilik yer istedik, vermediler. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri yer gösterdi. Zenga için yedek kulübesinin arkasında yer talebinde bulunduk ancak, olmadı. Zenga ile birlikte oturacağız. Eşi de arkada olacak. Gaziantep'de aynısı olsaydı Galatasaray teknik direktörüne stadın en güzel yerini verirdik. Centilmenlik sadece sakatlık anında topu taca atmakla olmuyor. Galatasaray gibi büyük bir kulübe yakıştıramadım.''
-UNAKITAN TRİBÜNDE-
Karşılaşmayı, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan da tribünde izledi. Unakıtan, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile yan yana oturdu.
Bu arada, Gaziantepspor taraftarına ayrılan tribünde sadece 4 konuk takım taraftarı bulunurken, taraftarları da tribünde 8 polis korudu.
emana tam bize göre oyuncuydu ama oda gelmiyor iyisallah su duschuer gelir oda iyi
sarı kırmızılı takıma yapılan hakem hataları
2. Hafta (GS-Kayseri, GB-FB)
M.hanefi ve Arda'nın birer penaltısı verilmedi. + 2 sarı kart penaltı yaptıranlara.
Arda'nın penaltı pozisyonu
http://www.hemenpaylas.com/download/...iyonu.mpg.html
Kayseri'nin penaltı pozisyonu
http://www.hemenpaylas.com/download/...nalti.mpg.html
Mondi'de penaltı verilmemesi mantık açısından normal, topun gidiş yönü, rakibin yapabilecekleri vs. göz önnüde alındığında bu pozisyon penaltı bile değildir. Klasik top yön değiştirdi mi vs. muhabbeti penaltıda etkili değildir, böyle bir şey hakemlikte yoktur yani emin olun.
Hakem Mondi'nin pozisyonunda kararsız kaldığından dolayı Arda'nınkini de veremedi..
Bence iki penaltıda verilmeliydi, onlarınkini vermeyince bizimkini de gördü veremedi. Ahmet Çakar'ın deyimiyle, hatayı hatayla kapattı ne oldu skandal
Fenerbahçe maçında ciddi bir hakem olayı olmadı. G.Birliği daha iyiydi, aslında ikisi de kötüydü, kötünün iyisi G.Birliği'ydi, golleri atan F.Bahçe oldu.
BJK - Antep maçında Nobre eziği atılmış, iyi olmuş adam olsun biraz. Adamı dirsekleyip burnunu kanatmış yani haketmiş.
TS - Manisa maçında Trabzon'un hakkı acayip yendi birkaç net penaltı gördüm maçı izlerken..
3. hafta | Manisaspor - Galatasaray
1) Necati'nin ikinci yarıdaki % 100'lük penalıtısı + kel oyuncuya sarı kart
2) Hakan Şükür'ün çekilmesi % 100'lük bir penaltı daha + sarı kart
3) Ayhan'ın asisti, İliç'in % 100'lük golü kesiliyor ofsayt diye, alakası yok.
4) Sabri'nin çevirdiği, out gerekçesiyle kesilen, alakası olmayan % 100'lük bir gol pozisyonu..
5) Fenalaşan bir oyuncu olmasına rağmen maçın tatil edilmemesi
Sonuç: % 100 berbat bir yönetim.
% 100 dandik bir hakem: Cem Papila.
% 100 dandik yardımcılar.
Çalınan 2 puan, verilmeyen 2 penaltı, verilmeyen bir gol, engellenen bir % 100'lük gol.
3. hafta itibariyle son durum, Çalınan puanlar:
Galatasaray: 4
CimBom puan kayıplarına devam ediyor. Bu maçı kazanmalıydılar diye düşünüyorum. Umarım takım kendine gelir. Yoksa işi zor..
Beyler cok önemli bir konu
Gecen hafta trabzonsporda bizim gibi baskılı oynadı onlarda cok gol kacırdı ve en sonunda golü yiyip yenildiler bugün yine biz baskılı oynadık ama puan kaybı
Bu gaziantepde biraz sans var bence
şans falan değil bence tamamen geretsin hatası...ilk yarı berabere bitmesine rağmen çok iyi bir oyun vardı,güzel hareketler vardı ama ayhanı oyundan alıp tek ön libero (o da bu mevkide hiç bir etkisi olmayan okan) oynayınca sonumuzu hazırladı.forvete adam alıyosun ona top atabilecek oyuncuyu çıkarıyosun bu puan kaybı çok kötü oldu...ayrıca bu tolgadanda bi cacık olmaz bi cihan daha almışlar takıma haberimiz yok...
bu gaziantep iki haftadır aynı oynuyor ama kalesi hep büyülü oluyor hele trabzon macı neydi
Beyler Gaziantep Sawunması rezil durumda.Hücüm ise cok ii bana göre. GS biras sanssızdı ve kaleci cok ii bi kaleci. Ama macın Yıldızı Kaba Diawara dır. 4 defansı tek basına cok eziyet cektirdi. ayagında topu tutan ve olumlu kullanan bi futbolcu. cok yordu gs defansını. macın ikinci adamıda sanırım Arda. cok begendim ben bu cocugu. messinin sag ayaklısı
Sonra 3.lük başarı deyince karamsar oluyoruz..antep dahi puanla dönüyor samiyenden, maçın skoru iyi olmayınca takımı komple bozan bi Gerets var bi de..
Cl de maç alırsak 3-0 4-0 falan alırız ancak.. bu takım 1-0a da yatamaz; geri düştü mü maçta çeviremez.
Quote:
Originally Posted by emre1905
Evet, ben Galatasaray'ı fazla takip edemiyorum ama Carrusca'nın oynaması lazım bana göre de. Niye alındı yoksa.
Belki sakatlığı vardır ama.
Çok kötü bir puan kaybı yaptık. Artık buna dur denmeli. Tomas - Song ikilisinden top geçmiyor, ama Gerets artık puan kaybetmememiz gereken bir zamanda gidiyo bu ikiliyi bozup Tolga-Song yapıyor. Yapılcak işmi bu. Ve Ümit'in artık iyileştiği bir zamanda forvette Hakan var. Yahu adam kafacı diye tanınıyor, nerdeyse boş kaleye kafayla dışarı atıyor. Ümit girince zaten nasıl etkili olduğumuz görüldü. Diğer bir saçma hata ise iyi oynayan Ayhan'ın çıkarılıp Okan Buruk'un alınması. Zaten ondan sonra sürekli hatalar yapıldı. Vallahi helal olsun ya.
Gerets heralde antremanlarda görüyordur, izliyordur.. Carrusca'yı yetersiz buluyor olabilir veya dediğiniz gibi sakatlığı vardır. Bu beraberlikten sonra ben haftaya sahaya çıkacağına inanıyorum..
ohoo gitti şampiyonluk artık
taktikre bişey yok takım kötü ve hala adam gibi transfer yapılmadı
Gerets'in Sabriyi ilk 11 de oynatması gerekirdi bence..Tomas-Song ikilisini de bozmamalıydı...
Hele bir durun kaç maç oldu şampiyonluk gitti diyosunuz..
herkes bu dönemden geçecek;)Şu BJK nin futboluna bakıyorum adam gibi oynamıolar ama kazanıolarBi yerde tökezlicekler yakındır gibime gelio.
Antep'e gelince çok şanslı bi takım gerçekten.Büyümü ne yaptırdılar yaw kale çizgisinden gol kaçırdık geçen hafta:DAynı şeyler GS yede oldu
ama şampiyonluk için çok erken.3 puanlı sistemde herşey olabilir:)
Quote:
Originally Posted by ermoon
birseyi demeden gecemeyecegim. Turkiyede Hakanin oynadigi maclara bakin.Eger o macta puan kaybi yasanmissa mutlaka bu Hakanin sucudur. Okani ayhani top yapmaz.Cihan otobanm olur.Ama ilk suclu herzaman Hakandir. Vallaha bu adam aciyorum.Her mactan sonra ya dar agaci ya krallik koltugu.Hicbirzaman orta ihtimali yok. Hakan nasil oynadiga gelirsek.Hakan sansizdi.Allah askiniza Hakanin kacirdigi o kafa golunde 30 tane gelse Hakan 29 uni iceri sokar orada. Dun sansizligi yuzunden olmadi. Ayrica hala iyi oynuyor kim ne derse desin. Ha gol kaciriyo diyosan HAkan gencligindede kacirirdi.Huyu bu. Mubarek atmaya basladimi makinali gibi. Sustumuda kotu susuyor.Ayrica Ayrica Hakan yerine kim oynayacakti onuda merak etmekteyim.Ozgurcanmi. Ama Hakan clde gene golunu atar. Idam sehpasindan kralliga tekrar gecer. Ona herzaman guveniyorum ve hic suphem yok
Hakan sustumu susuyoda ömrümüzün sonuna kadar Hakan'ın gol atmasını bekleyemeyiz.. Ayrıca önümüzde ki maç Hasan Kabze oynuyor.. Ümit Karan zaten iyileşti. O zaman Hakan Şükür'ü biraz yedek oturtabiliriz..
Geretsin artık favorilerinden vazgeçmesi lazım
İlk favorisi cihan her zaman sağ tarafı koridora çeviren bir senede rahat 7-8 golde hata yapan biri.Bu bölgede sabri veya uğuru monte etmeli
Sol bektede sıkıntılarımız var.(Türkiyedeki her takımın olduğu gibi)
daha ligin başladığının 4. haftası olmasına rağmen .Fenerbahçe bugünde kaybetse fark 6 olacak ,şampiyonluk gitti diye düşünüyorum.
Bu vakitten sonra gençleştirme çabalarına başlanması gerek bence.Hakan şükürün yerine özgürcan monte edilmeli
Aydın mehmet güven uğur ve ferhat oynatılmalı.Bu seneyi kaybettik gelecek seneleri kaybetmeyelim hiç değilse