tmm sakin ya :(Quote:
Originally Posted by AzraiL™
merak etmeyin gsliler yenecez denizlinin hiç şansı yok
Printable View
tmm sakin ya :(Quote:
Originally Posted by AzraiL™
merak etmeyin gsliler yenecez denizlinin hiç şansı yok
Denizlispor top oynamıyor ki. İkinci yarıda Hasan Kabze, Sabri ve Ayhan gibi isimleri girerse bu maç farka gider. Denizlide hiç bir şey yok. Galatasaray biraz üstüne gitse hemen gol bulacak. Mehmet Topal'ı çok beğendim. Çok çabuk uyum sağladı. Aynı şeyleri İnamoto için söyleyemiyeceğim. Biraz zaman lazım. İnamoto yerine Ayhan oynayabilir uyum sorunu geçene kadar.. Hasan Şaş ve Arda yine güzel oynuyorlar.
Penaltıya gelince. Türkiye'de hani penaltının telafisi yapılır ama bunu Avrupa'da yaparsan senin gözünün yaşına bakmazlar. Umarım şu penaltı sorununu en yakın zamanda hallederler.
İkinci yarı böyle olmayacaktır. Çok rahat oynayıp maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Biraz üstüne gitsek hemen gol atarız..
ilk yarı bitti 1-1
bu maçı alacaz başka yolu yok
bu maçı çevircek adamlar kenarda hakan ve cihan takıntısı sürdükçe biz stres olmaya mecburuz
hakanı defansa koysak daha faydalı
Mondragon, Cihan ve Tomas bu 3 isim formdan uzak. Yenilen golde de sorumlu bu 3'lü. Monragon artık cimbomda misyonunu tamamladı gibime geliyor. Aykut ya da Fevzi denenmeli. Yenilerden Mehmet Topal özellikle pas alışverişinde çok iyi işler yapıyor. Fizik gücünü iyi kullanıyor. Tugay'ın yerini doldurabilir. Şahsen ben Mehmet'i Tugayâ benzettim şu ana kadr. Sonrası için ne olur bilmiyorum. Galatasaray gençleri ilk yarı çok iyi iş çıkardı. İlic penaltıyı kaçırmamalıydı. Ama şansı yoktu. Denizlispor ise 2 net fırsat kaçırdı. 2. yarıda ne olacağını hep birlikte göreceğiz.
Ümit Karan 18'de yok sanırım, bence en büyük hata bu.
Quote:
Originally Posted by hurmet
Ya Hakan'ı zaten ben bu maçta forvette pek göremedim.
Açıklama yapıldı. Ümit maçlara yetiştirilsin diye çok çabuk form tutmaya başlamış. Baya yoğun antremanlar yaptığı için bu maça yormak istememişler. Nedeni çok mantıklı. Sakatlıktan yeni çıktı. Bordeaux maçında sahada göreceğiz..Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Bencede mantıklı. Ama Hakan yerine H.Kabze olsaydı çok daha mantıklı olurdu bu olay. Hiç değilse Ümit'in yerini doldurabilcek bi futbolcu olurdu.Quote:
Originally Posted by ermoon
Kim ne derse desin Galatasaray'da en kral penaltıcı Ümit Karan'dır. Bu maçta yoktu. Yokluğu da fazlasıyla hissedildi.
Sağlık olsun. Sonuçta Denizli maçımı Bordeaux maçımı önemli? Bordeaux maçı için Ümit Karan'ı saklıyor. Bu maçtada Hasan Kabze ve Ayhan oyuna girmelidir.Quote:
Originally Posted by BarceloGS
ya abi ilk yarı daki futbola kafam bzuldu ikinci yarıyı izlemiyorum bende :mad: bu kadar kötü DENİZLİSPOR karşısında bile oynanan şu oyuna bak :mad: Ya forvet dediğinin YIPRATICI olur rakip savunmayı yıpratır ama bizim Hakan ŞÜKÜR kendi yıpranıyor. keşke ümit KARAN olsaydı...
inşallah gs yenilir.İnşallah o sahaya gömer onları denizli....
Ayhan Girmelidir Neden : Kısa Paslarla Topu ileri Taşıyabilir ,Quote:
Originally Posted by ermoon
Hasan Kabze'de Daha Etkili Olur Hakan Şükür'e Göre..
-----------
Oyuncu Değişiklikleri
Ilic >>
Necati <<
Biraz Seviye !Quote:
Originally Posted by senderson
2.yarı başladı. Denizli'de Cimbom sesleri duyuluyor :) HAYDİ GALATASARAY!!!
hayydaa necati zaten tam bir ?? son günlerde onu neden aldı ki oyuna off... resmen riske girdi gerets necatiyi alarak... Çok iyi şeylerde yapabilir berbat şeylerde...:mad:
yenilcek zaten kaçarı yok:n::n::n:Quote:
Originally Posted by senderson
Ilic çıktı Necati girdi.Bu değişikliğin işe yarayıp yaramayacağını göreceğiz.
Güzel Bir Şutla Başladı Oyuna , Şutunda Kaleci Topu Kornere Çeldi..Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Dk.48 Denizli Ard Arda 2 Tehlikeli Pozisyon Yakaladı..
Birinde Topu Çizgiden Cihan , Diğerinde İbrahim Ege Farklı Şekilde Aut'a Attı..
Necati iyi başlangıç yaptı aslında.
Hayrola çok emin konuşuyorsun. Bir şeyler dönüyorda haberimiz mi yok...Quote:
Originally Posted by kkanke
icime dogdu 5 yer gibi geliyo:n::n::n:Quote:
birader sen galatasaraylımısın gidip kendi maçında yorum yapsana ..Quote:
Originally Posted by kkanke
çok yorum yapmak istiyosan da ciddi bi şekilde adam akıllı yorum yap ..
Hakan Dışarı Bir An Önce Alınmalı Hem Kendini Yıpratıyor , Hem Takımı..
Dk.52'de Gene Pozisyonu Kaçırdı :(
Tekrar Diyorum Seviyeli Şekilde Yorumlarınızı Yapın
Offffff Hakan yavv. Kaçarmı be o :(
52' Hakan Şükür yüzde yüz bir golü kaçırdı.
biri pozisyonu anlatabilr mi gene nasıl gol kaçırdı :mad:
Orta Sahadan Sola Doğru Bir Pas Geldi Hakan Topla Buluştu ,Quote:
Sert Vurması Gereken Yerde Hafif Vurdu Etkili Bile Olmadı..
Ya Necati'nin de önüne 2 top geldi. Biraz kontrollü oynasa fırsat bulcak.
Denizli'de Golcü Tamamlayıcı Oyuncular olsaydı Şimdi Fark bile Yiyebilirdik..
Denizli'ye Fırsat Veriyoruz , Gol Pozisyonlarına Fırsat Verdiriyoruz..