Quote:
Originally Posted by hizlioglu
V-Manisa nasıl çevrildi ?
Bence kadro
Mondi
Sabri Song Tomas Arda
Hasan İnamoto Topal Carrusca
Necati Ü.Karan olmalı
Printable View
Quote:
Originally Posted by hizlioglu
V-Manisa nasıl çevrildi ?
Bence kadro
Mondi
Sabri Song Tomas Arda
Hasan İnamoto Topal Carrusca
Necati Ü.Karan olmalı
Bence böyle bir kadroyla çıkacağız.
Mondragon
Sabri Song Tomas Ferhat
Arda Ilic Inamoto Hasan
Ümit Hakan
kardes arda orda oynamıyorki üstelik sabahtan beri ne diyorum cihan yok mactasabri var sag bekte diyomQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
sanada birsey söylimmm inamoto oynarsa bu macta mehmet topal kesin oynarQuote:
Originally Posted by Berkaiser
ön libero da bu mcta ayhan ve mehmet topla olcak dün aksam telegolde acıkladı sülayman rodop ögrenmiş cihan yerinede sabri varmıs
micoudu tutabilirsek işimiz biraz kolaylaşır ama fazla gol kaçırsak halimiz harap
tutarız kardes korkma
onlarda mavuba yok bu iyi
Muhtemel Kadro
Mondragon
Sabri - Song - Tomas - Ferhat
Mehmet Topal - Ayhan
Arda Turan - Hasan Şaş
İlic
Ümit Karan
Bu kadroyu çok beğendim.. Güzel işler yapabilir. Arda Turan'ın yerine belki bir süpriz Carrusca oynayabilir. Çünkü Arda milli maç, lig maçı ve avrupa maçını kaldıracak güçte değil. Biraz dinlenebilir.. 2.yarıda koz olarak kullanabiliriz.
sabahtan beri bu kadroyu diyom starda acıkladılar sülayman rodop ögrenmiş kadroyu ama ayhan yerine inamoto olabilirmiş buarada hakan olursa ümit yokQuote:
Originally Posted by ermoon
ama benim gönlümde ermoon kardesin kadrosundan yana
Sen mesaj sayını artırmak içinmi yapıyorsun yoksa Galatasaray iç istihbarat çısımısın?
Herkesin kadrosuna karışmak sana düşmez konuyu sen açtın diye tamam ?
yok öyle bir düsüncem gercekleri yazıyom sadece cünkü sabah aksam haber dinliyom arastırıyom cok iyi arkadaslar varQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
neyse uzatmim
HAKAN KADRODA OLMAYACAK !.."
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Bordeaux maçının başlamasını heyecanla beklediklerini söylerken, "Hedefimiz kazanmak. Seyirci desteğini de arkamıza alarak bunu başaracağımızdan eminiz" dedi.. Belçikalı hoca, Hakan Şükür'ün maç kadrosunda olmayacağını da açıkladı..
Gerets, Bordeaux maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
"Maçın başlamasını heyecanla bekliyoruz. Ayrıca biraz baskı da hissediyoruz. Hedefimiz kazanmak. Seyirci desteğini de arkamıza alarak bunu başaracağımızdan eminiz. İlk maçımızı kazanamazsak işerimizi daha sonra çok zorlaştıracağız.
Hakan milli maç sonrası hafif sakatlıklar nedeniyle hastalandı. Yarın 18 kişilik kadroda olmayacak."
Kaynak: Ajansspor
son nokta konuldu
Eğer haberlerle maç kazanılacaksa biz Ş.Ligini alıyorduk 00/01 de. Herkez Madridi çıtır çerez görüyordu 3-2 den sonra
hakan gercekten cok fedekar biri adamın bas parmagı kırık kırık top oynuyormus takımı yanlız bırakmamak için 6 aydır sakat top oynuyormus helal olsun
Maça az kaldı sanki Fenerbahçe'nin maçıymış gibi duygular içeriyorum inşallah kazanırsınız. :)
Yarın bu saatlerde maç başlamış, 15.dk geçmiş olacak.. Ahh ah :D
Galatasaray tahminen maça tek forvet başlayacak....
en merak ettiğim maçda defans nasıl olacak????
vallaha onu bunu bilmem ama Olimpiyat Bordoya değilde Bize mezar olacak sanırım.
Arkadaşlar uçankuş adlı bir magazin sitesinde okudum Hakan Şükür'ün maçta oynamıyacağını yerine ise Ümit Karan'ın oynayacağını yazdı.
bu muhteşem bir haber işteQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Doğru bir karar gerçekten hakan şükürün futbolu artık yavaş yavaş bırakması lazımQuote:
Originally Posted by batuhan1907
yawaş yawaşmı kardeş..bence hemen bıraksınQuote:
Originally Posted by tosunpasa
hemende olmaz ki kardeş sonucunda türkiyenin en iyi santraforlarında biriydi bir de yawaş yawaşdan kastım artık ilk 11 de sahaya çıkmasın ve seneye de bıraksın düşüncesiydi.Quote:
Originally Posted by tardelli11
artık gençlere bıraksın..olmuo yaaa.gol atamıo...o bunun farkında deilmi yaa..yeter artık..kabze oynamalıQuote:
tabii ki orasıda doğru diyecek bir şey yok zaten h.şükürün de futbolu 1-2 yıl içinde bırakacağını sanmam ama bıraksa kariyeri açısından iyi olurQuote:
Originally Posted by tardelli11
gitsin qatar da oynasın artık..yapacağını yaptı..çok faydalı oldu..ama yaşlandı artık..gs hakandan daha önemliQuote:
hakan şükür hastalığı nedeniyle ilk 18 de yok maalesef :(
dipnot:eğer oyun kilitlenirse ve havadan oynamaya başlarsak o zaman hakanı çok ararız...hala hava toplarına hakan kadar hakim bir türk forvet yok maalesef...
Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
ciddi misin???
yani Hakan Şükür hava toplarını çok iyi alıyor ve iyi değerlendiriyor öyle mi????
yani ondan daha iyi hava toplarına sahip olabilecek bir Türk forvet yok öyle mi???
ben sadece buna gülerim.....:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hakan şükür hava toplarını çok iyi alıyor...dikkatini çekerim iyi değerlendiriyor demedim...ama topları indiriyor yanındakine sağına soluna ve ondan daha iyi hava toplarını alabilen türk forvette yok varsa say bizde bilelim...hava toplarını indirmesi bile bize yeterde artar bile atmasada olur...
bu arada iyi haberlerde var bordeaux takımında mavuba'nın cezalı olduğu için, fernando menegazzo ile vladimir smicer'in de sakatlıkları sebebiyle oynayamayacağını belirteyim...
kaynak:ekşisözlük
Boğazın Boğası Şükür, ....
vira bismillah diyip başlıyoruz bakalım şampiyonlar ligine..
21:45 ler
şampiyonlar ligi müziği
sabri ugan'ın gooLLL diyişi
özlemişiz beaa.. :)
bu sesi bugün duyarız inşallah..Quote:
Originally Posted by nart_susruko
benden herkese müjde bugüngü mactasanırım tek önlibero oynatcak gerets takımı forvette ümit karan,necatiön liberoda ise mehmet topal oynama ihtimal, varmıs
bunun nesi müjde tek ön libero oynayınca rakip otomatik olarak yeniliyormu ;)Quote:
Originally Posted by anakonda52