Ya kötü yedik. Erken oldu. İnşallah kötü etkilenmeyiz. BU arada ofsaytı gördüm gibi ben. Yanılıyo olabilirim ama öyle gördüm.
Printable View
Ya kötü yedik. Erken oldu. İnşallah kötü etkilenmeyiz. BU arada ofsaytı gördüm gibi ben. Yanılıyo olabilirim ama öyle gördüm.
TS : 2 GS : 0 Dk.18 Ersen Martin..
dk.17 ts:2 gs:0 gol:ersen martin asist:gökdeniz
Allah kahretsin ya. :mad: :mad: Böyle giderlerse 7-8 tane yer bunlar be :mad: Toparlanın artık yaaa :mad:
Önceden tebrik etmeyi sevmem ama bu sefer gerçekten Trabzon ekibini tebrik ederim.. 18 dakika oldu ortada Galatasaray diye bir takım yok. Bu maç böyle giderse Tarığın maçlarından farkı kalmayacak.. Gökdeniz ve Marcelinho takımı dağıtıyor galiba.. Ferhat çok top kaçırıyor.. Bu böyle olmaz. Gerets'e suç bulacam ama elinde olan bir şey yok. Orhan sakat, Ergün sakat. Hakan'ı niye oynatıyosun diyecem, oynatmadığı zaman Türkiye'nin gündemi değişiyor.. Bilemiyorum yani.. Galatasaray 7 haftadır top oynamıyor.. Bu böyle gitmez
Lazaroni olsa, TS BJK'ye yenilmiş, bu maçta da GS 2-0 önde olurdu. Marcelinho nasıl oynuyor bu arada, hep kötüydü bugüne dek.
İyi oynuyor maalesef :mad:Quote:
Originally Posted by eGowiCh
sağlık_olsun_önümüzde_daha_çok_maç_var...
Yav Görkem kaç puan kaybı yaptık? Haddi hesabı yok. Şampiyon olduğumuz sene 9'da 9 yapmıştık. Böyle bişey varmı ya?
Biz bana göre bu sene çok dicez önümüzdeki maçlara bakcaz diye :mad:
Bu arada Orhan Ak oyuna giriyor.
Ferhat Öztorun >> Çıkıyor
Orhan Ak << Giriyor
Dk.26
Quote:
Originally Posted by LaKe
ama_o_sene_herkes_iyi_puan_toplamıştı_bu_sezon_öyl e_değil..;;)
Hala Trabzon bastırıyor. Yok böyle birşey :mad:
Gerets'e artık suç bulabilirim.. Madem Orhan Ak oynayabilecekti niye oynatmadın??
Song'un Bir Sakatlığı Varmış Yerine Emre Aşık Hazırlanıyor , Isınıyor Saha Kenarında..
Namağlup ünvanımızı Trabzon'da bırakacağız anlaşılan.
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
Dk. 42
Gol: Hakan Şükür
GOOOL Hakan Şükür
2-1. Haydı Cimbom :)
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
İlk Yarı Sonucu (+3 Oynandı)
Yok abi yok.. Takım gibi oynamak için illaki gol mü atmak lazım? Gol'den sonra aylardan sonra izlediğim en tempolu Galatasaray vardı sahada.. Gerets'in şanssızlığı 2 yedek hakkınıda kötü bir zamanda kullandı.. Bu saatten sonra ne olur bilemem..
Of of. Yav o son dakika neydi öyle. Stresten geberdim :mad:
İnşallah 2.yarı maçı çeviririz.
çok kötü oynuoruz...bu iş zor
İlk 30 dk Trabzon çok iyiydi.. Son 15 dakka Oyun eşitlendi.. Bakalım nolcak 2. yarı.. Bu arada Ersen'i kutluyorum şimdiden..
2.yarıya yine güzel oyunumuzu yansıtırsak maçı kazanırız
liverpool karsısında eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak bence en az 5-6 yeriz..şahsen ben 3e duacıyım
Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
ahanda ben demedimmi :D(b) :k:
goool gool 3-1 ERSEN MARTİN
TS : 3
GS : 1
Ersen Martin
Dk.47
Off. Bu maç gitti gibi artık :( :(
ya 3 oldu ya :mad:
Umutlanmaya gerek yok artık..
Bu arada şüphelerim vardı ama geçti.. Türkiye'de 2.Hakan Şükür yok diyenlere cevabım buyrun size Ersen Martin