VALİ KÖKSAL; TÜM KENTİN DESTEĞİ GEREKİYOR
Yönetim Kurulumuz, protokol ziyaretleri çerçevesinde ilk ziyaretini Bursa Valimiz Oğun Kağan Köksal'a yaptı.
Çarşamba'da bulunan Valilik Binasında gerçekleştirilen görüşmede Başkanımız Levent Kızıl, Vali Köksal'a ismi yazılı forma hediye etti.
Vali Köksal yaptığı konuşmada şunları söyledi.'' Yeni seçilen Yönetim Kurulumuza öncelikle başarılar diliyorum. İçlerinde yıllardır sporun içerisinde bulunmuş arkadaşlarımız var.Bursa kentinde beklentiler çok yüksek. Beklentiler ne kadar yükselirse işlerde o kadar zor olur. Tüm yükü seçilmiş olan 15-20 arkadaşımıza yüklemek haksızlık olur.Tüm kentin bu yönetime maddi-manevi destek olması gerekiyor.Taraftarlarımızında tribünde fair-play çerçevesinde tribünleri doldurması gerekiyor. Taraftarı ele almışken kombine bilet satışlarınında artması gerekiyor. Tüm taraftarlardan kombine bilet alımları konusunda destek beliyorum.
Bursaspor 1.lige oynuyor. Tabii ki bunu başarabilmek içinde büyük bir maddi gelirin olması gerekiyor.Tüm işadamlarımızdan bağış,reklam, kombine bilet alımı gibi yardımlar bekliyorum.Küçük katkılar birike birike büyük meblağlara ulaşır.İnşallah bursaspor'u hakettiği yere hepberaber çıkartacağız.
Yönetim Kurulumuz çok güzel transferlere imza atıyorlar. Deneyimli bir hoca olan Raşit Çetiner'i getirdiler. 2.Lige böyle bir hoca getirebilmek Yönetim Kurulunun büyük başarısıdır. Umarım iyi bir kamp dönemi geçirip, çok güçülü bişr Bursaspor sahada izleriz.Herkese başarılar diliyorum'' dedi.
Başkanımız Kızıl ise '' Elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden herkez emin olsun. Sezon başlamadan önce 1967 Ruhu adı altında bir gece düzenleyeceğiz. Bu gecede Bursaspor'a katkısı olan tüm insanları biraraya getirmeyi düşünüyoruz.Bu geceden sonra Süper Lige Büyük Yürüyüşümüzün startını vermiş olacağız.'' dedi
Kaynak:Bursaspor.org (y-ö)
23.06.2005