YO ÖLE DAHA ALAKALI bence olsa fena olmaz ama FATİH TEKKE VE GÖKDENİZ ÖLÜRSE OYUNU OYNAMAM HERALDE 5 6 AY
Printable View
YO ÖLE DAHA ALAKALI bence olsa fena olmaz ama FATİH TEKKE VE GÖKDENİZ ÖLÜRSE OYUNU OYNAMAM HERALDE 5 6 AY
Ben hiç rastlamadım, rastlayanınıda görmedim... :)
yaw okadarda yapmazlar herhalde ama gerçekçilik yapacaklarsa bu tribün ve seyirci olsun bence:D
saçma sapan bir şey olurmu öyle
ben fmde rastlamadım ama cm 01-02de oynarken futbolcum sakatlanıp futbolu bırakmıstı
yaw ne ölmesi sizi kandırmışlar :) gerçi bunun tam tersi bende oldu.2-3 sene önce aids'ten ölen zenci bi futbolcu vardı.sakaryaspor'da mıydı neydi.majid musisi ismi.ben ona rastladım data editörden kendi takımıma transfer ettim.adamı oynatıyorum şu anda.hem de forvet.2 gol attı şimdiye kadar.
ölüyolar :D bazıları futbolu bıraktıktan sonra antrenör oluyo bazıları ölüyo. aratıyorum bulamıyorum oyuncuyu :D benzer örneklerini fm5 ve cm4 de de başıma geldi ...
olmasın da üzücü ve saçma zaten ne gereği var ki...
saçma olur bence en iyi oyuncunuzun öldüğünü düşünsenize sinir krizleri geçirirsiniz:D
walla en çok emekli oluyorlar antereman veya maçta hiç rastlamdaım
Ölmezler Ama Emekli olabilirler
ölsünler ya ölüm Allah ın emri. ölenle ölünmez :D
valla benim basıma cm 2001 oynarken geldi hangi takım oldugunu hatırlamıyorum ama roger diye bi oyuncu idmanda kalp krizi gecirip ölmüstü :D kafadan atmıyorum tamamemn gercek olay!!!
Ölmeye gerek yok ki. Emekli oluyorlar.
yapmayın ya gerard ım ölürse ben ne yaparım:rolleyes: :rolleyes:
Evet sevili arkadaşlar football manager 2007'de ölüm oluyor.Ben GALATASARAY'LA 2018-2019 Sezonundayım şanlı başkanımız Özhan Canaydın Ölüyor.5 yıl sonra FENERBAHÇE'nin Başkanı ölüyordu.Yani football manager 2007'de ölüm var.Ama uzun bir sure oynamanız gerekmektedir.
süper olmuş ya.aman sen sakıın haber felan sunma.adın çıkar felaket tellalı diye aman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aratıp çımayınca ölmüş mü oluyo ki o zamna bnde 2012 deydim rui costa manager olmuştu.bir ara arattım çıktı ama sonra çımadı :icon_eek::icon_eek:
eheue super yazmıssın:D
ama okadar bonservis verdik paralar gidicek desene:S olursa öle
öyle bişey yok var diyen uydurmuş arkadaşlar
abi futbolcu nasıl olurya ,ben hıc ihtimal vermiyorum bole bişeye oldu olacak cenazesıne gidelim