bencede korner çizgisinde top tutmayı ögrenemedik
artık yönetim cezaları vermesi lazım
Printable View
bencede korner çizgisinde top tutmayı ögrenemedik
artık yönetim cezaları vermesi lazım
oyuncuların kontratlarında ardarda beraberliklerden sonra ceza verilebilir şeklinde bir madde olduğunu zannetmiyorumQuote:
Originally Posted by anakonda52
para cezası verilemez en azından,uyarılabilir
kontrat lamı alakalı ceza para cezası verme yetkileri varQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
gereksiz kırmızı kart,takım içinde kavga,antremanlarda disiplinsizlik hariç para cezası kolay kolay verilemezQuote:
Originally Posted by anakonda52
İlginç bir maç oldu gerçekten.
Memleketimim takımı 1 puan aldı ama şu gerçek başkanlarıda maç sonu açıklama yaptı bundan sonra dengi takımlarımızla oynacağız yani Konya bu oyununu devam ettirirse ilk yarıyı çok rahat ilk 3 içinde tamamlar.
yok kardes abartma konyada iyi oyunmu oynadı??????????Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Osman Tanburacı Galatasaray ile Konyaspor'un 3-3 sonuçlanan müsabakasından sonra maçı değerlendirdi.
"Galatasaray'a sihirli bir el gerek! Kadro iyi, oyuncular becerikli ama Erik Gerets püf noktayı bulamıyor, yada biliyor ama ortaya süremiyor. Çift santrafor ile oynamak tarihe karıştı. Çift santraforu tercih ettiğiniz zaman orta alan etkinliğiniz tamamen birtiyor.Hakan Şükür ile olmaz (II)! Çoklu hucümü düşünmek orta alanı eritiyor. Galatasarat adeta bir Kırkpınar Pehlivanı gibi. Tam rakibi tuş edecekken teklemeye başlıyor. Kendi sahanda 3-1 öndeyken skoru koruyamamazsan haline çocuklar güler!..
Yarabbi Galatasaray'a bir medet!"
türçesi kıt arkadaşım kabusu ters ne demek ama ben sana sahte efsane desem heralde anlarsın... ayrıcca yangına körükle gitme burda morali bozuk gsliler var bi de seni çekemeyiz..Quote:
Originally Posted by senderson
çok dramatik bi maç oldu gs için böylece berabere kalma rekorunda bi adım daha attı
Konya iyi oynamadı istekli oynadı 1 puan'ı almayı bildi bence bu istekleri anadolu klupleri karşısında yeterli olacaktır. Zaten Konyaspor bundan önceki maçlarındada F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarındada istekli oyun oynadı istediğini alamım ama gayreti çabasıyla alkış aldı bu oyun Konyaspor'u başarıya götürür düşüncesindeyim ama bazı mevkilerdeki oyuncuları kaliteleştirmesi lazım.
Senderson fazla ileriye gitme istersen olur mu?
Korner pozisyonunda dikkatimi çeken olay G.Saray'lı hiç bir oyuncu korneri ciddiye almayıp yanlış adam paylaşımı yaptılar ve boştaki oyuncuya top gelip gol oldu ama Konyaspor'un kalecisi Özden o topa az kalsın kafa vuruyordu kısaca böyle pozisyonlarda kalecilerin önlemek gerektiğini bütün dünyadaki futbolcular anlamalı.
şimdi sana katılıyorım hani demissin ya bu oyunu sergilerse ilk 3 girer diye işte o zor çünkü galatsaray cok kötü oynadıQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Yahu hala kimse Gerets'in maç 3-1'ken ne yapması gerektiğini söylemedi.. Ne yapmadı da gitmesi isteniyor? Ne yapmalıydı?
Skora göre yorum yapmak çok kolay.. Onu zaten herkes yapıyor.. Al eline yarın bir Fanatik, oku Galatasaray sayfasını, skor kaç kaç? 3-3.. Kimler kaç puan almış? Ooh.. Suyundan da biraz..
İstediğim tek şey Gerets'in skoru korumak için ne yapması gerektiği ve yapmadığıdır.. Bu kadar kolay bir soru.. Hadi gitmesini isteyenler.. Konuşun.. Sizin sıranız..
bu arada skorun haricinde ardanın golünü seyretmesi çok zevkliydi yani gs kazanamasa da keyif veriyor
Arda'nın golü gerçekten müthişti. Yani stadda o sıra göremedim ağzım açıktıda :) Gerçekten mükemmel bir futbolcu. Gelecek sene 10 numarayı almalıdır.
kimse Gerets'in gitmesini istemesin burda Allah askina akilli olun medyanin istedigi gibi yonlendirilmiyelim. Yeter artik Gerets daha ne yapsin beyler Carrusca gitti kosede uc kisinin icine girip resmen topu benden alin golu bize atin dedikten sonra Gerets ne yapsin. Hasan Kabzenin forvet oyuncunun golu atarken arkasinda duruken mi. Ne yapsin cikip omu oyuncu tutsun. Son kafa vurusunda resmen 3 Konyali bi Galatasarayli cikiyo Hasan kardesimizde arkasinda seyrediyo. Yeter artik burda kimseye hakaret edemezsiniz ozellikle Geretse
Konyayı Kutlarım.. 3-2 ya da 3-1 olur demiştim 3-3 oldu..Ne mutlu onlara.. Deplasmanlarda geriden gelmek zordur, zoru başardılar.
Bu arada baylar lütfen şahsa hakaret etmeyelim...Quote:
Originally Posted by mahoo
artık bu beraberlik galatasarayın lige havlu attığının kanıtıdır.artık hedef ilk 3e girip avrupa vizesi almak olacaktır sanırım.bu takım içeride dışarıda maç kazanamaz hale geldi artık.nasıl bu duruma düştü bu takım anlayabilmiş değilim.
geçen sene herkesin gıptayla baktığı savunma artık her yerden gol yiyor.uzaktan yan toptan duran toptan hiç farketmiyor.futbolda yenilebilecek her gol çeşidini yedik 8 haftada.lig sonuncusu 9 galatasaray 12 gol yedi şu ana kadar.
bu takımın kondüsyonu yetmiyor artık.2 maç üstüste kaldıramıyorlar.son 20 dakika galatasaray diye bir takım sahada kalmadı.geçen sene 90.dakikaya kadar mücadele eden son saniyeye kadar gol kovalayan maçı çeviren takımdan eser kalmadı.bunun sebepleri araştırılmalı ne yapılacaksa yapılmalı.
başta hakan şükür mümkünse kadro dışı bırakılmalı.gitsin ameliyat mı olacak dinlenecek mi ne yapacaksa yapsın ama maçlara çıkmasın.altı pastan bile gol atamıyor artık.bunu da yapamıyorsa bir forvet oyuncusu neyi yapacak?evet bu takımın diğer oyuncularına güzel boşluklar açıyor takıma ağbilik yapıyor ama aynı oranda da takıma zarar veriyor.artık hakan şükürün de savunalacak tarafı kalmadı.
geretsin gönderilmesi avrupa kupalarında henüz şansı devam ettiği için şimdilik uzak ihtimal gibi görünüyor.ama geretsin hem kendi hem takım için artık çözüm üretmesi gerekiyor.bu takımın savunmasında hava topu alamadığını görebilmesi için teknik direktör olmaya gerek yok.savunmaya emre ya da tolgayı bi şekilde monte etmesi gerekiyor.aksi takdirde yenilen gollerin arkası kesilmeyecek.
hücumda müthiş işler yapan ardaya da savunmayı öğretmesi gerek.hem liverpool maçında hem de bu akşam ardanın yediği çalım sonrası gol geldi.
bunlar bu takımı belki şampiyonluk potasına sokmaya yetmeyecek ama en azından bir yenilik ortaya konmalı artık bu takımın bu şablonla maç kazanamayacağı aşikar.
ermoon'un fark atarız lafına karşılık vermiştim bu cevabı.futbolda rakibi küçümsemek kadar kötü birşey yoktur ve bunun ispatını gördük bugün.bir arkadaş demişki az önce konya beraberliği haketmedi.bugüne dek 3 puanı hakettiğimiz pek çok maçta saha dışı etkenler nedeniyle hep boynu bükük ayrıldık.bırakta haketmeden bir beraberlikte biz alalım.bu sana göre tabi.bana göre sonuna kadar haketti.liverpool'a kök söktüren avrupa fatihi GS'yla ali samiyende 3-3 gibi bir skorla berabere kalmışsak buna hiç kimse gölge düşüremez,düşürmemeli.3 tane gol'den bahsediyoruz.hepsimi şans veya kaç tane atmalıydı konya şans dememeniz için?Quote:
Originally Posted by şampiyon
tebrikler konyam.
takım kötüydü fakat hakem birf felaketti kesin dinlendirirler ... bu seneki ilk 6 saniyeyi bize çaldılar...6.saniyenin ilk saliselerinde... avutu kornere verdi ...gol yemeseydik aleyhe penaltı çalar dı..öle bi yönetim sergiledi...ben maçtaydım aslında o hakemin anasını babasını bırakmıyacaktık ama küçük hakaretlerle yetindik ..bi de ben şunu tespit ettim stad ta hakem bnce gs taraftarına ve takıma inat yaptı bu haraketlerinden çok belliydi tabi maçın ortasında küfürü yiyince sinirlendi biraz...
iyi yazmışsın... bu arada umarım fener falan da kaybeder de manisa rahat götürsün ligi :D bi değişiklik olsun... bu arada ben bjk liyim bjk olsun isterim yanlış anlaşılmasın da :D bizim de olmamız zor bu futbollaQuote:
Originally Posted by dinaMYt
Lütfen konu dışı mesaj atmayalım daha önceki mesajları sildim.
evet konya zoruı basardı ama onlarda kötü oynadı biz dasha kötü oynadık
Böyle bişey olmaz yaa.3-1 e gelmiş maç nasıl verilir ? Her yan top tehlike oluyor,böyle defans anlayışımı olur.Sezon başından beri sabır diyoruz,takım iyi olacak diyoruz ama iyi sonuçlar birtürlü gelmiyor.Gerets`in oturup düşünmesi lazım,ben bu defansı nasıl adam ederim diye
zaten bir takım iyi oynasa kazanırdı :D
artık söyleyecek bişey bulamıyorum hani 3-2 olurda son sn lerde nasıl gol yerseniz zamana oynama diye bi kavram yokmu sizde ya !!!!!
Doğrudur.. Kesinlikle bende tebrik ediyorum. Galatasarayı çok iyi yakaladılar ve yıktılar. Liverpool maçının aynısını yaşadım.. Eğer 4.golü atabilseydik işte o zaman 5 olurdu.. Ama sağlık olsun..Quote:
Originally Posted by şampiyon
bir BJK'li olarak ben geretsTe bir hata görmüyorum.ve bence elindeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyor.GS şu an için gerçekten şampiyonluk adayları arasında en zayıf transferleri yapan takım ve çok büyük başarılar beklememek lazım.adamın elinde sihirli bir değnek yok bildiğim kadarıyla.
ayrıca bence Arda gibi genç ve yetenekli bir oyuncuya sürekli şans verip oynatması,cesurca bir davranış.herkes onun yaptığını yapmaz.GS'lı arkadaşlar bence haksızlık yapıyorsunuz bu adama karşı.
valla galatasarayın elindeki oyuncular mevcut gecensene parayoktu ama busene rahatlar bence yönetim biraz hepsinin kulagını cekmesi lazım bumacta bizim cıkıs macımız olmadı acaba haftaya olurmu
açıkcası bu sene ben gs'ın ligde pek iyi işler yapabileceğini sanmıyorum bu kadroyla,ama herzaman dediğim gibi avrupada bir başkalar ve bir başarı olacaksa bu avrupada olur diye düşünüyorum.
bir kere şu hasan kabze yi ne diye şu takımda tutuyorlar hayret ediyorum.hiçbir artısı yok takım adına futbolcu olaarak bir özelliği de yok.gerets kötü diyenler büyük takım oyuncusu biraz da kendi oynayacak.maç 3 1 içerde sen 3 3 yaptırıyorsan şapkanı önüne koyup düşüneceksin.hakan ı suçlayanları da anlamak güç.