çok güzel oldu skor da önemliydi iddaa da 5 kağıt yatırmıştım çünkü:D
Printable View
çok güzel oldu skor da önemliydi iddaa da 5 kağıt yatırmıştım çünkü:D
ewet bence hakan oynamasaydı daha farklı olurdu...
kazma derken yeteneksiz aldığı topu ya ya yanındakine ya da geriye oynayan ekstra bi özelliği olmayan anlamında dedim hüseyin vieira değil herhalde kazma benim yeteneği az olan oyuncuyu tanımlamak için kullandığım bi deyimdir yoksa hakaret amacıyla söylemedim ama düzelteyim madem... Bana hüseyini sıradan bi dc den ayıran bi özelliğini söyleyin belki yanılıyorumdurQuote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
adam top kesiyo oyunu durduruyo ve genelde aldığı pası geri veriyo:)
o nun görevi bu bence iyi de bir oyuncu bu şekil bir tanımlama çok abes olmuş.
zaten benim takımımın oyuncusu ve ben oynadığı oyunu basit anlattım...TABİKİ mesela hüseyin halilde ve lazoronide defansiz oynarken ziya doğanda biraz daha ilerde ve iş yapıyo...
Hüseyin'i nası buluyosunuz diye bir soru sorulsa burdakilere yani Trabzon'dakilere çoğunun cevabı aynı olur
ewet bizim takımda öle tabikide iyi işler yapıyo ama mesela bizim neşe kaynağımız her faulde adama kafa kaldırması vurucak gibi yapması bizi güldürüyo.AMA GÖREVİNİ EĞER ONA GÖRE VERİRSEN YAPAR MI YAPAR
takımda çok yanlış seçimler var
Nihat nerde ?
Adamin Formu Yok O SeÇİm DoĞru
bu dengesiz serveti niye kadroya alıyo anlamadımm.bursadan egemen mesela daha ii iş yapar
dengesiz dediğin servet maçın en iyi oyuncularındandı bence...
Servet bu maçta iyi gözükmüş olabilir. Fakat önemli maçlardaki performansı merak konusu.Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
ewet çok iyi GÖZÜKMÜŞ olabilirQuote:
Originally Posted by peluk
UEFA'dan Tuncay'a övgü, Ulusoy'dan 'Tanrı'nın Ayağı' benzetmesi...
Milli futbolcumuzu öven uefa.com, Macaristan maçının kahramanı olarak Fenerbahçeli oyuncuyu gösterdi.
Tuncay Şanlı, UEFA'dan övgü aldı. Avrupa Futbol Birliği'nin resmi internet sitesi, Macaristan karşısında Türkiye'ye üç puan kazandıran oyuncu için, "Tuncay ilham verdi" başlığını kullandı.
Sitede, milli oyuncunun Türkiye'nin galibiyetine önemli katkı sağladığı da vurgulandı. Zor pozisyonda bulduğu golle milli takımı üç puana taşıyan Tuncay Şanlı'nın etkileyici bir volesinin de auta gittiğini yazan site, Macaristan'ın da donuk ve yetersiz bir futbol sergilediği yorumlarına yer verdi.
Aynı site, Sabri ve Arda'nın da gol yollarında etkili olduğunu ancak kaleyi bulamadıklarını vurguladı.
'Tanrı'nın ayağı!..'
Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Maradona'nın efsanevi "Tanrının eli" yakıştırması yaptığı golün anımsatılarak, Tuncay'ın pozisyonu için "Tanrı'nın ayağı gibi miydi" sorusuna, "Evet, Tanrı'nın ayağı gibiydi. Bize hayat verdi" yorumunu yaptı.
Kaynak: milliyet spor servisi
bence hüseyin çok faydalı bir oyuncu servet te aynı şekilde.