onlarda siz psv logosu kullanıyorsunuz diye kullanıyorQuote:
Originally Posted by tosunpasa
neyse bu uzar gider gider:D
Printable View
onlarda siz psv logosu kullanıyorsunuz diye kullanıyorQuote:
Originally Posted by tosunpasa
neyse bu uzar gider gider:D
gönlümden gsnin galibiyeti gecio ama pek sanmıorum kazanaıcağını psv alır gibime gelio
kim baslatti ona bakmak lazim :DQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
haydi ya su macı kazanın
iddaa direk 1 versdim
İki takımda kötü futbol oynuyor PSV lig maçlarını kazansada kötü top oynuyor.GS ise hem kazanamıyor hem de formsuz oynuyor.GS bu maça tek forvet olarak Ümit Karan ile çıkması lazım.İki ön libero ile oynayıp PSV kanatlarını kapattıp alan daraltırsa GS'nin maçı kazanacağını düşünüyorum.Ama görünen köy kılavuz istemediğine göre berabere ya da PSV kazanır diye düşünüyorum...
PSV Deplasman takimi degil ama
PSV alir gibime geliyor
gs alır
psv alamaz bence
Rakamlarla Dev Sınav
3Galatasaray son 20 Sampiyonlar ligi macından sadece 3'ünü kazandı.....
2 Galatasaray Hollanda ekiplerine karsı sahasında oynadıgı son 2 mactanda galip ayrıldı
5Psv son sampiyonlar ligi'inde oynadıgı 6 deplasman macının 5 inde gol atmayı basaramadı
5Psv 4'ünden yenik ayrıldıgı son 5 türkiye ziyaretinde hiç galip gelemedi
İyisallah mac bizim
ben bu macı noolursa olsun alırız dıorum yanı kazanmak zorunda oldugumöuz bı mac...
Galatasaray'a başarılar, umarım bu maçı kazanır.
Avatarlarına Newcastle United amblemi koyan arkadaşlara cevabımı kendi avatarımdan veriyorum ;;)
Galatasaray'a başarılar, umarım bu maçı kazanır.
Avatarlarına Newcastle United amblemi koyan arkadaşlara cevabımı kendi avatarımdan veriyorum ;;)
Quote:
Originally Posted by eGowiCh
seninki örnek bir davranış
ama avatara rakip takım koyma olayı karşılıklı,bir taraf suçlu değil
Psv en kötü beraberlik alır yoksa arada fark çok....
imzana bak ayıp ya :mad:Quote:
Originally Posted by senderson
yoo ne ayıbı cok yakısmıs arkadasa
Egemen seni tebrik ediyorum.. Mükemmel bir davranışta bulunmuşsun. İnşallah avatarlarına PSV logosunu koyanlar utanır. Bu örnek davranışa bende Fenerbahçe logosunu koyuyorum..
doğru bu adamın futbol bölümünden atılmaması çok şaşırtıcı her zaman ortamı geren mesaj yazıyor
İster psv logosu koysunlar ister newcastle kendi seviyesini gösterir bu tür davranışlar insanların.Ben avrupada oynayan tüm Türk takımlarına başarı dileyerek başlamak istiyorum yazıma...
Bence maç berabere bitecek gibime geliyor.Belki alışkanlık edindik bu yıl ondandır:D
bu neyaa bir önlem alın böyle imza olurmuQuote:
Galatasaray'ımıza PSV maçında başarılar. İnşallah 2 maçlık vasat gidişata son verip PSV'yi mağlup edeceğiz. HAYDİ CİMBOM, HER ZAMAN YANINDAYIZ ;) :s_galatasaray:
Alacaz bu maçı alcaz.. Başka yolu yokkk :)
beyler lütfen yorumlarımızdada adil olalım fanatizmlik yapmayalım sonucta bundan karlı cıkcak olan türkiye hepimiziz:(
Kadro açıklandı,
http://www.milliyet.com.tr/2006/10/1...m/sonspo33.gif
İnamoto - Ayhan çok iyi olmuş. Ben Aydın konusunda kararsızım. Hani 2-3 lig maçında oynadıktan sonra bu maça çıksaydı daha iyi olurdu ama tabi Gerets'in bileceği bir şey..
sırf böylelerini görünce fb'yi destekleyesim gelmiyor..
Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum Eray abi. Aydın biraz tecrübe kazanmalıydı.Quote:
Originally Posted by ermoon
Cihan yok ollllleyyyyyy:D:D:D
bügün galatasarayımız inş kacanacak ve perş. günüde fenerbahçe eray ve egemenide tebrik ediyorum örnek bir davraniş
Valla bende seviniyorum ama hani Aydın'ı görünce biraz düşünmedim değil. Hani Cihan DR, Sabri MR oynasa diye. Ama Aydın'da kötü değil. İyi bir futbolcu. Ancak daha bu sezon hiç tecrübesi yok. O beni düşündürüyor:rolleyes:Quote:
Originally Posted by dick
aynen katılıyorum iyisallah aydın iyi oynarda kadroya girer aslında inamoto yerine mehmet oynasa iyiydiQuote:
Originally Posted by ermoon
sende kına yakarsın...Quote: