cok saolasin dostum oldu..
Printable View
cok saolasin dostum oldu..
gol yolları çok kısır kalıyo buna bi çare yokmu tigris bu kadroyla fransa liginde maç başına 3 gol atmam lazım fakat atamıyorum http://img523.imageshack.us/img523/6324/1ql2.jpg
http://img239.imageshack.us/img239/6687/2zj6.jpg
gulyabani full taktiğini bekle arkadaşım
tamam kardeş saolasın
türkce yama cıkmadan cıkıcakmı su full gulyabani :):)
maalesef araya sınavlar girdi kusra bakmayın...
Bu eski oyunlardaki noel agaci taktiginin dizilisi olmus, onun kadar etkinlik sagliyo mu peki??
cm 2000-2001 de barcelona uygulardı bu taktiği çok başarılıydı.şimdi Gulyabani adıyla üretmeye çalıştım taktiği beta sürümü fena olmadı ama eksikleri var...
tigris kardeş yanlış anlama ama bence bu taktik değil değil adamlar iyi olursa oynarlar. bu taktikle kanatları iyi olan bi takıma mesela barca'nın gerçek hayattaki kadrosu ile 4-2-3-1 oynayan bi takım ama 3'lü ortasa AMR AMC ve AML pozisyonunda oynacak büyük ihtimal kaybedersin. gerçi sen yıllardır denişyorum diyosun ki saygım var ama benim nacizane fikrim bu. umarım kaile alırsın!!!
estagfrullah kardeş yanlış anlarmıyım saol fikirlerin için...
gulyabani taktiğinin beta versiyonu çok eksik kaldı..
araya sınavlar girdi tamamlayamadım .. çok değişiklikler yapacam..
ama şu an için diğer bütün taktiklere de baktığımda yabancı sitelerde dahil olmak üzere çok övülen hiçbir taktikten daha kötü olduğuna inanmıyorum gulyabani betanın..
bence 3lü dmc çağdaş futbola uzak bir anlayış değil.önemli olan 11 kişi adam paylaşımlı sürekli pres yapabilmek.bunu fm ye yansıtabilirsem hiç gol yemeyiz,avrupayı sallarız.
ya ben niye indiremiyorum bunu
Ciksin Artik Su Taktik Sabirsizlikla Bekliyoruz
Link ölmüş yeni link eklermisin
saolasınız....
arkadaşım the file is expired dio.naapcaz sölermisin.?
ben indiremedim
arkadaşlar bindirmeler taktiğini deneyin daha iyi
Su Full Olan Bindirmeler Taktigi Ne Zaman Cikicak Turkce Bile Cikti Hala Cikmadi Su Taktigin Full Olani
patch yükleyim derken FM uçtu çalışmıyor maalesef Gulyabani taktiğinin full versiyonu için yaptığım çalışmalar ertelendi.bindirmeler taktiğini yeniden piyasaya çıkaracam.
abi orta sahaya adam koymassan olmaz
İndiremedim.
:D :D :D :D ;) ;) ;) :) :) :p :p gs ye dmc gereği yok genede inamoto yu satcaksanız david rozenhal i alın size üçlü dm sola yakın tarafta oğuz şabankay, ortada mehmet güven, sağa yakın tarafta inamoto(rozenhal) ayrıca forwete sosa yı kesinlikle öneriorum ilk sezonda naapın edin hasan şaş, tomas ve iliç i satın inamotuyu isterseniz carruscayı sakın satmayın ikinci sezon takımı tek başına sırtlıo :ö: :ö: :ö: :ö: (/d) (/d) (/d) (/d)
(/d) (/d) (/d) (/d) (/d) (/d) (/d) (/d) (//g) (//g) (//g) (//g) (//g) (//g) (/d) (/d) :ö: :ö: