yanlış anladın dediğimi maçı çevirmemiz çok kolay olmayacak muhtemelen rize çok fazla kapanacak ve kontralarla kalemizi yoklayacak eğer bu kontralara tomas ve song iyi müdahele edemezse yenilme ihtimalimiz bile var
yanlış anladın dediğimi maçı çevirmemiz çok kolay olmayacak muhtemelen rize çok fazla kapanacak ve kontralarla kalemizi yoklayacak eğer bu kontralara tomas ve song iyi müdahele edemezse yenilme ihtimalimiz bile var
Arda ile sol kanattan korneri kullandık savunmada Tjkizu topu uzaklaştırdı
maç böle devam etmemeli gerets oyuna müdahele etmeli carrusca artık oynamalı en azından taze oyuncu olur
ne yaptın arda yaa topu öldürdün cok net pozisyon kactı yaa
gerets derhal carrusca ile hasan kabzeyi almali.hakan ile hasani cikarmali
arda çok fazla oynadı yoruldu artık dinlenmeli bir maç olsun arda yedekte oturup dinlendirilmeli bölece carruscayı da tekrar izleme fırsatı buluruz
bu arada gerets e ve bazı futbolcularımıza RTE nin sölediği sözden esinlenip birşey sölemek istiorum
GALATASARAY YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR
arda cok pozisyon kaybetti
dakika 76 oldu böle bitmez insallah atarız
Böyle bitsede sağlık olsun, kaç haftadır böylesine zevkli bir mücadele izlemiyordum ama sağolsun Digitürk'ün sinyal seviyesi denilen haltından dolayı artık izleyemiyorum.. :)
Arda gerçekten süper oynuyor.. Göze hoş gelen futbol oynayanları her zaman sevmişimdir..
Maç nasıl gidiyor arkadaşlar izleyemiyorum da
allahım adam songu oyundan çıkardı ya okanı niye aldın bari carruscayı alsaydın
akıllı bir menajer okanı oyuna almaz alırsa carruscayı alır ayrıca sölediğin şeyler tahmin edilebilecek şeylerdi gerets hasan kabze-necati arasında tercih yapacaksa necatiyi seçiyo
Bitti mac yaaaa
Gecmiş olsun
3 Dk uzatma...
Sağlık olsun.. Yenilsende, yensende biz arkanızdayız..
bu arada sahaya yine taraftar girdi muhtemelen bizdendir ve son düdük çaldı yenildik geçmiş olsun
Zdravkov yatıyor...
Iyı oynadık ama bıreysel hatalardan macı verdık
abi gülsemmi ağlasam mı ya:D ikinci takımım rize benim rizeliyimde:D
Geçmiş olsun arkadaşlar..
Alışlık artık , biz yenildiğimize üzülmeyelimde o zeminde top oynadığımıza üzülelim Türkiye'mizde Öyle bir stadda maç yaptığımıza üzülelim..
futbolun adaletsizliğini bir kere daha görmüş olduk baştan sona ezdiğimiz rizeye yenildik... 2-3 sorum olacak... 1. böyle sahada top oynatılırmı? allaha şükür futbolcular sakatlanmadan maçı bitirdiler orda 1 oyuncunun ayağı kırılsa yada futbol hayatı bitse bunun hesabını kim verecek? 2. bu kadar saçma defans hataları yapıp 2 gol yedikten sonra bizim güzel yönetimimiz defanstaki zaafların ne kadar büyük olduğunu görüp defans alıcak mı acaba? 3. bir takımı bu kadar ezip ceza sahasına 65ten fazla orta yapıp sadece 1 gol atan takım başka nerde var? (arsenal hariç)
Gerçekten Galatasaray çok iyi top oynadı bu zeminde belkide oynanabilecek en iyi oyundu rize şansa 2 gol buldu ve onu başarıyla korudu en nefret ettiğim oyun stilini uyguladılar kapan ve dandun vur böyle maç kazanıp sevinince gerçekten sinirleniyorum.. Gerets bence çok iyi çıktı maça ama bu okanı niye oyuna soktu ve kabzeyi niye bu kadar geç aldı anlamış değilim... Şampiyonluk yarışından koptuk ama futbol bu hiç belli olmaz